PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Kaş trafik kazası geçirdi

Mert Kavak
14-05-2010, 23:30
Samatya'da trafik kazası geçiren futbolcu İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı. Porche marka otomobiliyle Audi Q7'ye çarptı.

Mete Düren: Kolunda kırık var

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İbrahim Kaş’ın Samatya taraflarında sahil yolunda trafik kazası geçirdiğini belirterek, "Hastanede tedavi altına alındı. Kulüp doktorumuz Devrim Urgun da İbrahim Kaş’ın yanında. Şu an için aldığımız bilgilere göre İbrahim’in kolunda muhtemelen kırık var" dedi.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, Porche marka otomobiliyle Samatya sahilyoluna tersten girince karşı yönden gelen Audi Q7 marka araçla çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Kaş, çevredeki vatandaşlar tarafından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Kaş'ın yanında bulunan kadının ise bacağının kırıldığı öğrenildi.

İbrahim Kaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken hastaneye gelenler arasında Galatasaray kaptanı Arda Turan da yer aldı.

geçmiş olsun

Baki Yalçın
15-05-2010, 00:56
geçmiş olsun

Umutcan Bayraktar
15-05-2010, 01:19
hiç sevmem ve Beşiktaş'a zerre kadar yakıştırmam ama sonuçta o da bir insan diyerek geçmiş olsun diyorum...

Ismail Hakki Demirel
15-05-2010, 08:36
geçmiş ola.

Ekin Zaza Karatas
15-05-2010, 09:44
hiç sevmem ve Beşiktaş'a zerre kadar yakıştırmam ama sonuçta o da bir insan diyerek geçmiş olsun diyorum...

Apploud

gecmistir gecmistir bisey olmamistir ona

yumurtakafa yılmaz
15-05-2010, 14:34

ayrıca BEŞİKTAŞ'tı bırakıp bedavaya kaçan sonra da geri dönerek hiç bir varlık göstermeyen biridir.

neden çok...

İnşallah bu sene bizden koparsa "bize geçmiş olsun" derim.

Ali Savasan
15-05-2010, 14:59
Düzgün kullansaymış arabayı trafik kurallarını ihlal ederek başkasının hayatını riske atma lüksüne sahip değil. Yola tersten girmiş.

Gülpaşa Yılgın
15-05-2010, 15:30
fotbolu kadar şöförlügüde dikkatsiz.ters yola dokunulmazlıgı olanlar girer yanlıs_! bu neyine güvenmiş anlamadım.!_sinir_! ???

Erhan Mahan
16-05-2010, 23:39
fotbolu kadar şöförlügüde dikkatsiz.ters yola dokunulmazlıgı olanlar girer yanlıs_! bu neyine güvenmiş anlamadım.!_sinir_! ???

dokunulmazlık!_yok_!

geçmiş olsun ibo.

Serkan Balcı
16-05-2010, 23:48
geçmiş olsun.