Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Garip Sponsor Haberi
Ali Savasan
26-07-2010, 11:04
Geçtiğimiz sezon sırtına Kızılay yazdıran Beşiktaş, bu sezon reklam almak için girişimlere başladı.
Geçtiğimiz sezon Federasyon tarafından kulüplere forma arkasına reklam alabilme hakkı tanınmış, diğer büyük kulüplerin aksine Beşiktaş bu uygulamayı kullanmamıştı. Bunun yerine Türk Kızılayı ve Mehmetçik Vakfı gibi derneklerin adını sırtında taşıyan Siyah-Beyazlılar, herkes tarafından takdir gören bu davranışlarından vazgeçmek üzere. Siyah-Beyazlı yönetimin yeni sezonda sırt reklamı projesine sıcak baktığı ve Moil firmasıyla görüşmelere başlandığı kaydedildi.
Fanatik
Bilindiği gibi Moil firmasının hisselerinin büyük bölümü Demirören'e ait ;)
Babasının şirketi yapma yolunda süratle devam ediyoruz.
Guti Guti penseler oynayaduralım biz ;)
Hakan Kirezci
26-07-2010, 15:39
Robinho'lar, Raul'ler falan isteniyor, nasıl gelecek sanıyorsunuz ki bunlar? 25-30 milyon Euro'luk bir transfer kaynağı yaratıyor M-Oil. Sırtına adını yazdırmakla yetinmiş teşekkür edelim. Binmeye de kalkabilirdi.
Turgut Eren
26-07-2010, 16:48
ağlatıyor beni, acı gerçekler....
Can Topal
26-07-2010, 17:45
Babasının şirketi olsun , başkası gelcek arkadasının şirketi yapcak , diğeri kendi şirketi yapcak...
Fark etmez.
Cem Ozel
26-07-2010, 18:20
Bir sırt reklamı ile kalacaksa bende ellerinden öperim!
Ali Savasan
26-07-2010, 20:10
Robinho'lar, Raul'ler falan isteniyor, nasıl gelecek sanıyorsunuz ki bunlar? 25-30 milyon Euro'luk bir transfer kaynağı yaratıyor M-Oil. Sırtına adını yazdırmakla yetinmiş teşekkür edelim. Binmeye de kalkabilirdi.
İsteyen düşünsün abi benim illa sülaleme atlamak zorunda mı bilet parasıyla? Ben istemiyorum kimseyi bana ona göre muamele yapsınlar o zaman fazla keriz yerine koymasınlar lan desinler bu adam ne kuyruklu yıldız istedi ne yıldız ne galaksi bu adama ona göre futbol oynayın desinler. Yada A2 takımını bedava izletsinler onları izlerim dönerim evime yıldızını galaksisini izleyecek olan versin parayı izlesin!
Serkan Aymak
26-07-2010, 22:05
Şimdi karşı olunan sponsor alınması mı yoksa sponsorun m-oil olması mı?
egee sorun m-oil ise yanlış yoldasınız.cünkü sırt reklamı karşılıgında ülker gibilerine boyun egmekten daha iyi bence.üstüne cok daha fazla para alınacak sözleşmeden.
ben ülker ,evea gibi firmaların yerine olabilir diye düşünüyorum ama SPONSOR ALINMASINI İSTEMİYORUM...
Ali Savasan
26-07-2010, 23:45
Sponsor alınmasına zaten karşıyım.
M-Oil olmasına ayrı bi karşıyım. Babasının malıymış gibi kullanmasın ha illa bu reklam alınacaksa BEŞİKTAŞ gibi bir klübun ağırlığı şeklinde para verilsin. Göreceğiz çok komik bir rakama yada alın Robinho karşılığı sırta reklam diyecekler.
Benim şahsi düşüncem budur Serkan sanırım açıklayabildim
Serkan Aymak
27-07-2010, 14:24
Sponsor alınmasına zaten karşıyım.
M-Oil olmasına ayrı bi karşıyım. Babasının malıymış gibi kullanmasın ha illa bu reklam alınacaksa BEŞİKTAŞ gibi bir klübun ağırlığı şeklinde para verilsin. Göreceğiz çok komik bir rakama yada alın Robinho karşılığı sırta reklam diyecekler.
Benim şahsi düşüncem budur Serkan sanırım açıklayabildim
30-40 milyon euro arası bir rakam olacak gibi 5 yıllık.
şöyle bir şey var mezarcı ülker,avea,tütrk telekom gibi firmalar alacaksa bırakın m-oil alsın.zaten bu firmalar !!!!!! ve fb e dünyaları verselerede bize vermezler cünkü korkarlar.
BEŞİKTAŞ yalnızdır.ne devlet ne medya ne sermaye belli sebeplerden dolayı sevmezler bizi.sevmesinler de zaten.
sponsor alınmasın yazılacaksa illa birşey BEŞİKTAŞ yazsın....
Ugur Yılgın
27-07-2010, 15:34
ya sanki büyük bir sponsorluk teklifi geldide kabul etmediler.cola turka yazacana m oil yazsın .
Onur Cihan
27-07-2010, 17:40
Bu derenin suyunu nerden geliyo diye soran yok.
Robinho'yu da isteriz başkan, Guti'yi getir başkan, yetmez yıldırım demirören yetmez...
Ortaöğretim'de, Lise'de 20 gs'li ve bi o kadarda fb'li arasında kalan 3 Kartal yürek nerelerde şimdi?
Övünelimi yani Guti'yle, Robi'yle.
Mükemmel bir şekilde değişim yaşıyoruz.
Bilmem farkında mısınız...
Berk Gökmen
27-07-2010, 19:10
Yetmez Demirören yetmez diyenler M-oilli görsün o zaman . Ben istemiyorum formamda ne M-oil ne Cola Turka .
Demirören iyice kendi aile takımına dönüştürmeye başladı klübü . Bakalım bundan sonraki borcumuz ne kadar çıkacak başkana ...
Umutcan Bayraktar
28-07-2010, 02:24
katılıyorum Hakan abi..Avrupa'da başarı isteniyorsa bu başarı Q7 ve Guti gibi yıldızlarla olabilir..bu yıldızlarla sponsor gelirleriyle sadece bize gelebilir..bir yandan takımın Avrupa'da başarılı olmasını istiyoruz bir yandan da sponsora karşıyız diyoruz..ya takım Avrupa'da başarılı olmayacak biz Türkiye'den dışarı çıkamayacağız ya da Avrupa'yı titreteceğiz sponsorlara bel bağlayacağız..bu ikilem endüstriyel futbol ile dünya markası olması arasındaki ince gibi görünen ama çok kalın olan bir çizgiden ibaret..ben de cola turka'dan, m-oil'den ve de bunlar gibi sponsorlardan nefret ediyorum ama Beşiktaşımız'ın artık dünyayı titretmesini de istiyorum..hadi bakalım çıkalım bu işin içinden...
Hakan Kirezci
30-07-2010, 20:27
Forma reklamını veren marka sahibi, karşılığında ödeyeceği parayı hesaplarken takımın giyeceği formalarla sahada ve tv lerde yapacağı reklamın yanısıra asıl taraftara satılan onbinlerce forma üzerinde yapacağı reklamın peşindedir ve ona göre ödeme yapar. Ortalıkta dolaşan onbinlerce ayaklı bilboard reklamveren için takımın üzerindekinden çok çok daha önemlidir. Bu gerçeği gözönünde bulundurarak Fenerbahçe'li taraftarın mızıldanmasının mantığını çözmeye çalışalım; Buyurun...
"Sarı-lacivertli ekibin etkin taraftar grubu sitesi 'Antu'dan yapılan açıklama şöyle;
Biz taraftarların Fenerbahçemize bağlılığını gösteren, gururla giydiğimiz ve alırken ödediğimiz paralarla kulübümüze maddi katkı yaptığımız formalar, son yıllarda reklam istilasına uğramaya başladı. Formaların önü, arkası, kolları çeşitli firmaların logolarıyla dolup taştı. Forma reklamları kulübümüz için önemli gelir kaynaklarından biri, itirazımız yok. Ancak zaten takımımız sahada bu formaları giyerek, reklam veren firmaların tanıtımını yeterince yaparken, taraftara satılan formaları da reklamlarla donatmak ne kadar doğru?
(Salaklık burada başlıyor. Adam onca paranın sadece futbolcuların göğsündeki reklam için verildiğinden emin)
Forum üyelerimiz bu konuda şikayetlerine gündeme getirince, biz de ana sayfamızda konuyla ilgili bir anket açtık. Anketimizde 2 şık öne çıktı. Yüzde 50`yi aşkın katılımcı formalarda reklam istemezken, yüzde 35 civarında katılımcı da daha makul davranarak biraz daha pahalı satılmak kaydıyla reklamsız formaların üretilmesini istiyor.
(Salaklık koyulaşıyor. Yüzde elliyi aşkın istemiyor. Yüzde 35 reklamsız daha pahalı olsun diyor. Demek ki yüzde 10 civarı reklama eyvallah demiş. o yüzde 10 u ayıralım, onlar zaten iflah olmaz da bu yüzde 35 ne diyor? Reklamsız basın daha pahalı olsun diyor. Koyun olmaya bu kadar hevesli olmak nasıl birşey diyeceğim zavallı koyuncukların günahını alacağım. Koyun bile bu kadar uslu uzatmıyor boynunu yahu)
Antu.com olarak yönetimimizden, taraftarlarımızın bu isteğini karşılayacak bir yöntem belirlemesini rica ediyoruz. Ya taraftara satılan formalardan reklam kaldırılsın ya da mevcutların yanında biraz daha pahalıya satılacak reklamsız formalar üretilsin. Yönetimimizin bu haklı ricamızı kırmayarak, gereğini yapacağına inanıyor ve şimdiden teşekkür ediyoruz.''
Kıç yalamayla da bitiyor talep. Ehlileşmiş endüstriyel taraftar işte budur. Nezih, saf, katışıksız bir örnek olması hasebiyle koydum buraya. Ne bileyim belki zihinlerde bir açıklık yaratabilir kısmen.
Vedat Benakay
02-08-2010, 19:20
Ben ne ıstedıgınızı anlamadımkı...Q7geldı gutı geldı 48 yasında havaalanına kostum...mutluluktan uctum...ıstemıyormusunuz yoksa boyle futbolcuları..ıstıyorsanız nasıl alınacak boyle starlar...ne ıstedıgınızı bır soyleyınde bızde dusunelım,yorumlayalım...Bu sene yonetım gecmıstekı butun yanlıslarına karsı ılk defa dogru adımlar atmaya basladı...bır transferde 20 bın ınsanı mabete cektıııı....bazı bos sozler var ıkı uc yıl kendı yagımızla kavrularım altyapıya onem verelım bız beklemesını bılırız.yapmayın allah askına gelen gıden kodumu bak daha ılk senede nasıl ısyanlar baslıyorrr....saygılarımlaaa...
Hakan Kirezci
02-08-2010, 19:31
Şu habere bir gözatalım Vedat. Tarih 9 Temmuz 2010...
"İTALYAN futbol devi AS Roma'yı 17 yıldır elinde tutan, Italpetroli'nin sahibi Sensi Ailesi, içine girdiği borç batağından kurtulamayınca kulübü borçlu olduğu Unicredit Banca di Roma'ya devretmek zorunda kaldı. Bir alıcı çıkana kadar Rosella Sensi'nin kulübün yönetimini sürdürmesine karar verildi.
Rosella Sensi, AS Roma'yı 1993 yılında satın alan babası Franco Sensi'nin ölümünden sonra mali kriz içindeki kulübün yönetimini devraldı. Sensi, 2 yıllık başkanlık süresince kulübü krizden kurtarabilmenin yollarını aradı. Sensi, kemer sıkma politikası başlatarak, mali durumu biraz rahatlatsa da 325 milyon Euro'yu bulan borç batağından çıkamadı.
Sensi Ailesi'ne ait olan Italpetroli'nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu AS Roma'nın satışıyla ilgili alıcılarla görüşmeye başlamıştı.
SOROS VE EMIRATES KULÜBE TALİPTİ
Ünlü yatırımcı George Soros ve Emirates Grup'un kulübe talip olduğu söylentileri ortalıkta dolaşırken Italpetroli, kredi borcunu ödeyemediği Unicredit Banca di Roma'yla masaya oturdu. Dün akşam geç saatlerde başlayan toplantı sonunda kulübün bankaya devredildiği açıklandı.
230 Milyon Euro karşılığında kulübü devrettiği belirtilen Italpetroli, grup bünyesinde bulunan bazı gayrimenkulleri de bankaya vermek zorunda kaldı."
Bir kibrit çak kampanyasını gençler bilmez, sadece hikaye gelir onlara ama senin iyi hatırlaman lazım. Guti gelsin, Quaresma gelsin, Robinho gelsin elbette kim istemez? Örneğin ben 24000 BTU bir Bosch klima, 900 lük bir Kawasaki motor ve 120 ekran HD plazma istiyorum. Olsa fena mı olur? Sen de kimbilir neler istiyorsundur. Alalım o zaman. Bankalar hiçbir kayıtlı geliri görünmeyen bana kart vermek için gelip gidiyorlar. Tüketici kredileri de bedava. Bul bir emekli kefil, 0.99 faizle 15 000 liraya kadar veriyor Denizbank. Halk Bankası 0.95 le 25 000 veriyor. Kaptırıp refah düzeyimizi ve konu komşuya göre görüntümüzü, yaşam biçimimizi öne çıkaralım.
Bir kısmımız İsmail Ünal kulüp başkanımız olmak zorunda kalmasın istiyoruz mesele bu yoksa lükse karşı değiliz.
Umit Bayezit
03-08-2010, 19:11
filmin sonunu görmek için ulema olmaya gerek yok
açın gözlerinizi bakmayın şaşı...
Kulübün ABD’li sahipleri Thomas Hicks ve George Gillett tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Liverpool Futbol Kulübü’nün son 3 yıldır sahibi olmak, bize ve ailelerimize büyük bir deneyim kattı. Aldığımız ortak karar uyarınca kulüp, bir sonraki aşamaya taşıma ve geliştirme taahhüdünde bulunacak yeni sahibine satılacaktır" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada ayrıca, yeni başkan olarak atanan Martin Broughton’ın satış sürecini gözlemleyeceği belirtildi.
Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Liverpool’da taraftarlar, ligde istenilen başarının sağlanamamasının da etkisiyle ABD’li kulüp sahiplerine büyük tepki gösteriyordu.
kıssadan hisse:
liverpool ''taraftarları''ncada vurgulandığı üzere başarılı ol, ne halt yersen ye...
Yılmaz Zengin
03-08-2010, 22:16
Apploud Apploud Apploud İsteyen düşünsün abi benim illa sülaleme atlamak zorunda mı bilet parasıyla? Ben istemiyorum kimseyi bana ona göre muamele yapsınlar o zaman fazla keriz yerine koymasınlar lan desinler bu adam ne kuyruklu yıldız istedi ne yıldız ne galaksi bu adama ona göre futbol oynayın desinler. Yada A2 takımını bedava izletsinler onları izlerim dönerim evime yıldızını galaksisini izleyecek olan versin parayı izlesin!
Ali Savasan
04-08-2010, 09:10
Hayırlı olsun stat ismimizide sattık.
Yakında içinde hazır taraftar olan tribün diyerek komple satılırız ruhumuz bile duymaz.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.