PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1den 1e 1 Olduk - Halkın Takımı Sene-i Devriyesini Kutluyor

Sayfa : [1] 2

MUHTAR
28-03-2007, 16:10
http://img182.imageshack.us/img182/3161/davetiye011kr9.jpg

Halkın Takımı birinci yılını kutluyor.

Kimse davetli değil çünkü Herkes Ev sahibi!

Yer : Taksim - Beyoğlu Gölge Bar
Adres : İmam Adnan Sok. Beyoğlu

Tarih : 07 Nisan 2007 Cumartesi

Saat : 14:00 - 19:03

MUHTAR: Riza Maçının Tarihi ve Süresi degiştiginden dolayı, Kutlamamızı 19:03 saatinde sonlandırıcağız ve Maça gidecegiz.
Aynı gün 2 kutlamamız olacak.

Bu saatler içersinde mekan ile anlaşmamız gereği bize özel indirim yapılmıştır tüketilen yiyecek içecek v.s. bedelleri peşin ödenecektir.

Program yoktur çünkü en iyi program henüz yapılmayandır.

Programa ve olmasını istediklerine yönelik herkes katkısını kendi belirleyecek ve oraya getirecektir.

Ferhat Talan
28-03-2007, 16:13
ruhum orada ....

Cem Ozel
28-03-2007, 16:18
bedenim orada :D

Özgür Ergün
28-03-2007, 16:19
Her şey 1den 1e oldu.
1den 1e vurdu günışığı yere;
Gökyüzü 1den1e oldu;
Mavi 1den1e.
Her şey 1den1e oldu;
Birden bire tütmeye başladı duman topraktan;
Filiz birdenbire oldu.
Tomurcuk birden bire,
Yemiş birdenbire oldu.
Birdenbire,
Birdenbire;
Her şey birdenbire oldu.
Kız birdenbire, oğlan birdenbire;
Yollar, kırlar, kediler, insanlar...
Aşk birdenbire oldu.
Sevinç birdenbire.

ORHAN VELİ KANIK

Sefa Gülhani Çavuş
28-03-2007, 16:28
bir tek isteğim var ki olmasa da olur bi kaç enstürman getirseniz fena olmaz çalarsınız söylerim :D...

bide herkes gelsin bideeee biri bizi durdursun yaaaaaavvv

Ersan Üngüder
28-03-2007, 16:38
maalesef ben çalışıyor olacağım.

Berk Sezenler
28-03-2007, 16:52
Muhtarın mantığına paralel olarak,en iyi eğlence henüz eğlenilmemiş olandır.
Eğlendiklerimiz eğleneceklerimizin göstergesidir mantığını da düşünürsek 07.04.07 tarihi bizim için çok eğlenceli olacak.Bu kadar 07 li bir günde eğlendiğimizi duyanlar gizli birşeyler yaptığımızı zannedecek.:p Yada madem bu kadar 07 var,eğlenceyi de Antalya'da yapalım:D

Yalnız ben grup içinde gruba ayrılma olayını sevmediğimden forumun geneline çok ters bir düşünce belirteceğim; tavla olmasın:cool:

Kemal Agül
28-03-2007, 17:23
Bu tip geceler neden pazar olmaz herkez gelsin inşallah çalışmıyorumdur

Özgür Ergün
28-03-2007, 17:40
Çünkü pazar günü maç var :)

Ersan Üngüder
28-03-2007, 17:42
Yalnız dün akşamki programda da belirttiği üzere Başkanın pazar günü oynamaya itiraz edilecek.yani tarih değişebilir haberiniz ola

Birkan Bürüngüz
28-03-2007, 17:50
Yinemi bar ya :) diğer kutlamadan pek bir farkı olmuycak gibi sanki. evet muhalefetim ne var :D ve bu arada berke katılıyorum grup içinde grup olmasın bölünmeler olmasın, alt katlara kapanılıp saatler boyunca tavla ya da bilumum şeyler oynanılmasın bir zahmet, eğleneceksen hep beraber eğlenelim dimi ama

Ferhat Talan
28-03-2007, 17:53
biri yanında lap top getirsin ...hatta bir yerden internette bulun ...hatta kamera ve mikrofonda getirilsin gurbetteki kartallarla ...canlı baglantı yapılsın ...şaka yapmıyorum ...ciddi ciddi söylüyorum ...valla çok iyi olur

Mahir Duman
28-03-2007, 18:06
merak etmeyin bu sefer ayrı gayrı kapalı alt ust ya da loca olmayacak herkes birbirini gorecek..

hatta tekolojisinin el verdigi bir arkadas ferhatın onerisini yerine getirebilirse internet uzerinden canlı yayın bile yapilir...

Gürhan Oğuz
28-03-2007, 18:26
yahu bu çocuk ne zaman büyüdüde yaşını kutlamalara geldik
vay be halkın takımı bir yaşında,

evet internetten canlı
yayıncı kuruluş hakkı ödemeden
yaşasın forum tv

Ali Mandacı
28-03-2007, 19:35
teşekkürler muhtar hazretleri yine bizim için en iyi olanı düşünmüşsün...:cool:

bu arada kimse tavla falan demesin:D bu forumda bir tavla şampiyonu var 2. şampiyonu çıkarmaya gerek yok...

hadi bakalım kolay gelsin...

A.Tugan Çetin
28-03-2007, 19:54
1 yıl olmuş.Çok da güzel olmuş..

Etkinlikte güzel fakat geçen toplandığımızdaki gibi tavla turnuvası olmasın,herkes aynı yerde eğlensin,bir de enstrüman çalan,çalmayı bilen varsa yanında getirip her tür müziği çalsın,şarkılı-türkülü bir gece geçirilsin..

Önerilem bunlar,7 Nisan'ı beklemeye koyulalım:cool:

Buket Yıldız
28-03-2007, 20:14
bu sefer ne uydurucam anneme yaa benim önerim degil istegim varr annemin yiyebilecegi türden bi yalan istiyorumm:(:(

HERŞEY HALKIN TAKIMI İÇİN:D

Serkan Kurt
28-03-2007, 21:03
üye olalı bir sene oldu ama çoğunuzla tanışamadım bile...umarım cumartesi orda olurum.

İsmail Şahin
28-03-2007, 21:04
şimdiden iş durumunu ayarlamaya çalışalım
özledim insanımın yolunu özledim...

Cihan Güngör
28-03-2007, 22:16
güzel :)

Ümit Kurt
28-03-2007, 23:33
aksilik çıkmazsa ordayım...

Namik Kartaloglu
28-03-2007, 23:37
Birden bire bir cevap aldim 13 gun Paskalya tatili yapacagimiza, okul Mudurumuzun bugun butun calisanlara gönderdigi mailde...Paskalya tatili görevliler icin sadece dört gundur ve geri kalan gunlerde herkes hazirlik calismasina katilmak zorundadir! emretmisti. simdi ben bu muduru öldurupte mi aglayayim, agladiktan sonrami öldureyim?
Neyseki sanslisiniz; Tavlada bir beladan kurtuldunuz:D :D

Saka bir yana, ben yine de Ali Mandaci ya dedigimi burda da diyeyim, sartlari yaratirsam farketmez iki gunlugune de gelirim. Sizleri bir arada görmenin degeri henuz bicilmemis! Hele bu gecede Sefam bir de turku cigirirsa oh gel gönlum keyf eyle!

Devrim Mandacı
28-03-2007, 23:39
Namık abi tavla kursuna boşunamı gittik .Neyse bir aksilk çıkmazsa ordayız.

Namik Kartaloglu
28-03-2007, 23:55
Yarami desme ya Devrim can, nekadar hazirlamistim kendimi.
Tavla konusumu? yok yok bosuna antreman yapmiyorsunuz. Bir firin ekmek yedinizmi?:D :D :D Onlar kendilerini biliyor! prenseslerden krallara hepsi:D

Safak Batman
29-03-2007, 00:25
tulum çalmasını bilen tulumunu,
davul-zurna çalmasını bilen davulunu,zurnasını getirsin .
hep beraber halay çekip horona duracağız.
türküler söyleyip,tezahüratlar yapacağız.

İskender Kalafat
29-03-2007, 00:27
burak sığırcı'dan levent yüksel misali bi bass şov bekliyoruz :cool:

Safa Şenyıldız
29-03-2007, 00:59
Hesapları kim ödüyo? Gürhan Hocam geliyo mu? :D

Sefa Gülhani Çavuş
29-03-2007, 09:27
Namık abi lütfen etme eyleme gel...
gerekirse müdürü vur:D

enstürman işini sakın ola unutmayın..bide mikrofon du hoparlordü :D

valahi herkes gelirse tam süper olacak:D

Gürhan Oğuz
29-03-2007, 09:30
Hesapları kim ödüyo? Gürhan Hocam geliyo mu? :D

safacan biz gelemiyoruz ama vekaletimi sana verecem.
ve telefonla hepinizi rahatsız edecem benden kurtuluş yok,:rolleyes:

Ferhat Talan
29-03-2007, 12:50
bilgisayarı unutmayın arada kaynamasın

forum tv yapacaz :D

Murat Ödemiş
29-03-2007, 13:54
ferhat talan arkadaş dikkate alınsın harika bir öneri

Berk Sezenler
29-03-2007, 14:01
Ferhat'ın rica ettiği mekandan canlı yayın önerisi gerçekleştirilebilir.
Mekana yakın ikamet eden,isim vermek istemiyorum ama Fikret Arul gibi isimler bu işi yapsa çok iyi olur.

Piraye Oğuz
29-03-2007, 14:09
Hiç kıskanmadım valla:rolleyes: biraraya gelip gelip eğlenin,canlı yayında yapmayın:cool: ben kimseyi özlemedim zaten:(

Safa Şenyıldız
29-03-2007, 15:09
Madem Gürhan Hocam'ın vekalet bende o zaman benim hesabı da ona gönderirim. Artık İstanbul'a gelince öder bana. :D

Sefa Gülhani Çavuş
29-03-2007, 15:09
ya her sayfaya yazıcam çünkü kim ne çalıyorne getirebilir bilmiyorum...

şu enstürman işini unutmayın kimde ne gibi çalgı vurgulu kırgılı telli yaylı varsa kapsın gelsin.ricadır

bide herkes gelsin yav

Ersan Üngüder
29-03-2007, 15:44
tarihi değiştirmek zorunda kalacaksınız.

maçımız pazardan cumartesiye alınacaktır büyük ihtimalle:D

Piraye Oğuz
29-03-2007, 16:58
Madem Gürhan Hocam'ın vekalet bende o zaman benim hesabı da ona gönderirim. Artık İstanbul'a gelince öder bana. :D

Safaaa değişik bir şey söyle...:D

Ahmet Ayyıldırım
29-03-2007, 17:05
ruhum orada ....

+1903 :(

Deniz Karadas
29-03-2007, 17:11
kanka bende tam tavlayı dile getirecektimki sen tavla olmasın demişsin napcas :)

Deniz Karadas
29-03-2007, 17:12
kanka bende tam tavlayı dile getirecektimki sen tavla olmasın demişsin napcas :) berk sna ithafen :)

Berk Sezenler
29-03-2007, 17:21
Kimsenin evden tavla getireceğini sanmıyorum.Mühim olan mekandayken burda tavla var mı diye sormamak:)

Piraye Oğuz
29-03-2007, 18:12
:D ya her sayfaya yazıcam çünkü kim ne çalıyorne getirebilir bilmiyorum...

şu enstürman işini unutmayın kimde ne gibi çalgı vurgulu kırgılı telli yaylı varsa kapsın gelsin.ricadır

bide herkes gelsin yav

ben köydengüzel badem çağlası çalıyorum çok güzel olmuş sefa
yakında can erikde çıkar
ufffffffff ki uuuuuuffffffffffffffffff:D :rolleyes:

Ali Mandacı
29-03-2007, 20:53
arkadaşlar "buluşma " ile ilgili kısa notlar...

forumun kuruluşunun 1. yılında DENİZCAN USTA aramızda olacak:cool:

kendisini bu etkinliğe getirmek için "muhtar" hiç bir masraftan kaçmadı kendisine teşekkür ediyorum...

7 nisanda programım dolayısı ile yurtdışında olacaktım ama sizlerle birlikte olmak için programımı değiştirdim...

şimdi klüp itiraz etmiş pazargünü yani 8 nisandaki rize maçına büyük olasılıkla itiraz kabul edilecek ve maç cuma aksamı oynanacak ...planlarınızı buna göre yapın...

halkın takımı üyeleri "aşırı dozda etkinlikten telef olacak" diye medyada çıkan haberlere itibar etmeyin...

ayrıca "taşra" kadrosu sizde biraz g ayret gösterin herşeyi muhtardan beklemeyin ...

Ümit Kurt
29-03-2007, 20:57
bu çok güzel bir haber oldu Ali abi ,
bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlar...

Fikret Arul
29-03-2007, 21:13
Berk sezenlerin önerisi garip..
Evden Kablo çekmemi bekliyo sanırım :D

Erkan Özberk
29-03-2007, 21:46
Vay be amma da vize tarihi koyarmışsınız. "9-13" nisan. aranızda olup sizlerle tanışabilmeyi çok isterdim. bol eğlenceler diliyorum

Metin Yalçınkaya
29-03-2007, 23:58
merhaba arkadaşlar çok güzel düşünülmüş bir organizasyon ama ben kimseyi tanımıyorum içinizden ve sanki bir yabancı gibimiyim diye düşünüyorum aranızda sanırım birbirinizi tanıyorsunuz.. inşallah o gün bende orada bulunup sizlerle tanışmak isterim saygılar

Safak Batman
30-03-2007, 00:18
kapılar 12 'de açılak izdiham yaşanmaması için 11.00 gibi orda olmanız tavsiye olunur...

Özer Özçetin
30-03-2007, 00:34
Cola Turca,vadofen,M.Ali Aydınlar,Sadettin Saran ve hisseleri satın alan holdingler de aramızda olacak mı,ayrıca bu işgali gerçekleştiren yönetim,onlara oy veren eller ve her gün dibe batışı top yekün satışı alkışlayan tribün de orada olacak mı.
Ha bir de endüstriyel futbolun yeni reklam ve cilalı önderleri de olacak mı.
Bu işler Şerefbey mezarında reklam yapmaya benzemiyor,bir doğru bin yanlışı götürmüyor da....
Belki davet edilmişlerdir diye düşündüm de.

Safa Şenyıldız
30-03-2007, 01:30
merhaba arkadaşlar çok güzel düşünülmüş bir organizasyon ama ben kimseyi tanımıyorum içinizden ve sanki bir yabancı gibimiyim diye düşünüyorum aranızda sanırım birbirinizi tanıyorsunuz.. inşallah o gün bende orada bulunup sizlerle tanışmak isterim saygılar
Hiç öyle şey olur mu? BEŞİKTAŞ'lıysan kardeşimizsin. Yabancılık çekmezsin merak etme. Yabancılık çekmene izin vermeyiz. ;)

Burak Güven
30-03-2007, 08:41
Çok ters bir güne geldi, bu sefer sanırım 7 numaralı formasıyla Burak aranızda olamayacak ve pişmaniye getiremeyecek :(

Ulaş Pekgüzel
30-03-2007, 08:58
burak formanı bize ver ;)

Omer Kalaycıoglu
30-03-2007, 10:12
o gün calışıyorum ama sorun değil sanırım HALKIN TAKIMI İÇİN YA BİR YOL BULACAM YADA BİR YOL YAPICAM. AS OLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞŞŞ. rahat uyu hacı baba

Safa Şenyıldız
30-03-2007, 10:56
Burak pişmaniyeleri yolla. :D

Burak Güven
30-03-2007, 13:03
Safa abi senin bu yemekle aran maşallah yani, hayır görende bu adam 150 kilo zannedecek, aklında bir tek yemek fikrinde bir tek yemek, bu arada pişmaniye için izmit'ten Ersen Güven'e şimdiden sipariş verebiliriz tabi isteyen varsa...

Vedat Benakay
30-03-2007, 18:05
Ruhumuz Yeter.hazar Denizi Kiyilarindan Selamlar Olsun

Emre Tetik
30-03-2007, 18:53
fotograf cekmeyi unutmayin

Deniz Can
30-03-2007, 23:02
Yeniden birarada olabilecek olmanin heyecani ile basliyor guzellik.
Tavlada hep utuldum, esli pisti oynarken ortagima guvendim. Halkin Takimi'nda rakip yok, kardeslik var... Yoklamada simdiden mevcut yazin; gorusmek uzere...

Berk Sezenler
30-03-2007, 23:16
7 nisan coşkusunun içimizde iyice yayılması için topici canlı tutmak lazım.
Şehir dışındakiler hala sevgili,sayın kardeşim Fikret Arul'dan canlı yayın konusunda icraat bekliyor.Sen kabloyu bul,mekana kadar biz çekeriz:D

Yüksek dozda organizasyon yaptığı için halkıntakımı 07 nisan bestesini yazıyorum hemen.

Dün gece bardaaa
Bu gece bardaaa
Bu ne iş lan hergece bardaaa...

Not:taraftarsın sen çekersin cefa... melodisiyle(ne yapayım bu melodiyle söylenen başka beste gelmedi aklıma)

Namik Kartaloglu
30-03-2007, 23:23

Metin can, ben yilbasi bulusmasina gittigimde ismen tanidigim ama cismen kesseydin bile tanimadigim insanlara sarilisimi görecektin sanki kirkyillik arkadaslarimimdan bir dönemligine ayrilmis ama tekrar kavusmustum gibiydi. Hangimiz el hangimiz yar degiliz ki? Dostlar sofrasinda senin de yerin ayrilmis, hosgel!

Ali Mandacı
30-03-2007, 23:26
son dakika ...

il güvenlik kurulu Beşiktaş Taraftarlarının Gölge bar a toplu gidişlerini yasakladı...

Burak Sığırcı
30-03-2007, 23:35
semtten taksilerle konvoy yapılacakmış.bugün alen abi söyledi.:D

ali mandacı,beste ve güftelerini mekanda icra etmeni bekliyoruz."!!!" olan yerlere gereken düzenlemeyi yaparsın artık.:D

Safa Şenyıldız
30-03-2007, 23:43
Tamam o zaman bi z de münferit olarak aynı saatte aynı yoldan gideriz.

Metin Yalçınkaya
31-03-2007, 00:21
Hiç öyle şey olur mu? BEŞİKTAŞ'lıysan kardeşimizsin. Yabancılık çekmezsin merak etme. Yabancılık çekmene izin vermeyiz. ;)

Teşekkür ederim safa gerçekten bu ortamda olduğum için sizler gibi değerli insanlarla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum inşallah o gün orda bulunup siz ve sizin gibi değerli beşiktaşlılarla olmak büyük bir zevk benim için tekrar ilgin için teşekkür ederim safa:)

Metin Yalçınkaya
31-03-2007, 00:25
Metin can, ben yilbasi bulusmasina gittigimde ismen tanidigim ama cismen kesseydin bile tanimadigim insanlara sarilisimi görecektin sanki kirkyillik arkadaslarimimdan bir dönemligine ayrilmis ama tekrar kavusmustum gibiydi. Hangimiz el hangimiz yar degiliz ki? Dostlar sofrasinda senin de yerin ayrilmis, hosgel!

teşekkür ederim namık bana biraz daha cesaret verdin bende sizlerle tanışmayı çok isterim ve inşallah keyifli bir gün olur orda buluşmak dileğiyle:)

Özgür Ergün
31-03-2007, 01:18
Bir aksilik olmaz ise eğer ki olmayacağına inanıyoruz... Karakartal Eşber Yağmurdereli'de aramızda olacak...!

Eşber abi çok özledik seni :)

Fikret Arul
31-03-2007, 01:41
Eğimli bir bölgede, aşağıdan yukarıya doğru sokaklar arasından geçecek bir kablo, Büyük ihtimal ile görenlerin önce gülümsemesine, sonra Sinirli bir mahalle/sokak/cadde sakininin kabloyu kesmesine sebebiyet verecektir..
Ayrıca bu tür bir canlı yayının, teknik olarak nasıl yapılabileceği - her türlü kablonun çekildiğini vs. varsayarak - konusunda bir bilgim yok..
Aklıma gelebilen tek yol Bir webcam Ve Bir mikrofon ile Msn ekranından görüntü vermek.. Bu da tek kişiye yapılabilecek, aynı zamanda da masraf ve boş bilgisayar isteyen bir olay..

Canlı Yayın konusunda durum bu şekilde..
Berk Sezenler isimli şahısı da topic içerisinde üzerimden daha fazla oyun oynamaması için uyararak, Sözlerimi tamamlıyorum... :D

Nisan'da Görüşmek üzere..

Halil Gurel
31-03-2007, 01:47
Organizasyon güzel, bize katılmak düşüyor.

Canlı yayın'a gelince, sanırım bir notebook ve etrafta yada mekanda wireless var ise internet problemimiz çözülüyor, yoksa türksel'in bi konekt kartı varmış onu takıp internete girmek gerekiyor. İnternete girdikten sonra yayın için bir webcam yada sony el video kamerası gerekiyor, geri kalan işlem ise bir video yayınlama sitesi bulmak yada hazır olan kodları kullanmak.

Fikret Arul
31-03-2007, 01:58
bu arada bildğim kadarı ile Beyoğlu Genelinde Wireless hizmeti var.. ancak Bu bizm mekanın olduğu bölgede de mevcutmudur blinmez..

Ferhat Talan
31-03-2007, 10:43
Organizasyon güzel, bize katılmak düşüyor.

Canlı yayın'a gelince, sanırım bir notebook ve etrafta yada mekanda wireless var ise internet problemimiz çözülüyor, yoksa türksel'in bi konekt kartı varmış onu takıp internete girmek gerekiyor. İnternete girdikten sonra yayın için bir webcam yada sony el video kamerası gerekiyor, geri kalan işlem ise bir video yayınlama sitesi bulmak yada hazır olan kodları kullanmak.

icraata geçelim merakla ve heyecanla bekliyoruz :rolleyes:

Gürhan Oğuz
31-03-2007, 11:45
yukardan alınan son bilgileri aktarıyorum
toplantı günü hava sağnak yağışlı gökrültülü olacak, mekanı su basacak
elektrikler kesilecek, sular akmayacak, bira soğutma makinaları birayı ısıtacak,
foto çekimi yasaklanacak, taksiler o semte çalışmayacak,
cafe bar malzemelerine o gün zam gelecek,,:D :rolleyes:
hadi gidinde görüyüm sizi kutlama yapacaklarmış
kafanıza taş düşer taaaaaaşşşş,,,,:rolleyes:

ama her şey gönlünüzce olacak,,
seneyi devriyesinde halkın takımının nice devirler hep beraber demek için

Burhan Gümüş
31-03-2007, 11:55
İyi eğlenceler arkadaşlar...
Bodrumdan sevgilerle...
Lütfen fotoğraflar unutulmasın da bizde uzak yarımada kartalları olarak orda olamamının hüznünü aynı anda da dostların görüntüleri ile sevinci yaşayalım...

Emirhan Oğuz
31-03-2007, 13:30
Antalya ve Bodrum'daki sülalemiz, hiç dert etmeyin, sizin yerinize de kadeh kaldıracak, ayrıyeten kaldırmakla kalmayıp afiyetle gövdeye indireceğiz; romantizml başka hayatın gerçekleri başka :cool: :p :cool:

Ahmet Tonel
31-03-2007, 13:43
7 nisanda bende ordayım...

Gürhan Oğuz
31-03-2007, 13:48
7 nisanda bende ordayım...

işte antalyayı temsilen
yeğenim ahmet aranızda olacak:rolleyes:

Burhan Gümüş
31-03-2007, 14:15
Emirhan Oğuz ,
Şu kadehi bize verde birazda biz gövdesel bütünlükte çıkıntısal değişiklikler yapsak diyorum ve kadehimi uzak yarımadalı kartallar adına kaldırıyorum.

Halil Gurel
31-03-2007, 14:42
işte antalyayı temsilen
yeğenim ahmet aranızda olacak:rolleyes:

Gürhan abi, bende Ereğli'yi temsilen oradayım, kalbin bizimle olsun :cool:

Selçuk Subaşı
31-03-2007, 14:56
Bi aksilik olmazsa, ben de orada olmaya çalışacağım.

Ali Mandacı
31-03-2007, 20:21
son dakika...

ihtiyar heyeti mekanda(GÖLGE BAR) incelemelerini tamamladı raporunu bu akşam hazırlayacak...:cool:

Metin Yalçınkaya
31-03-2007, 21:53
herkes sanırım büyük bir hevesle o günü bekliyor ve inşallah bende o gün orda olucam hemde en yakın arkadaşımın düğünü bile biraz da olsa ekecek kadar hepineze sevgiler:)

Birkan Bürüngüz
31-03-2007, 22:11
1den 1e hayatımın tümü oldun
gecelerime gün gibi doğdun :)

Ali Mandacı
31-03-2007, 22:23
son dakika...

İhtiyar Heyeti raporunu açıkladı...

31.mart cumartesi 07 saat 15.27...ihtiyar heyeti yanlarında birde stajyer muhtar ile birlikte bahse konu mekanda incelemelerde bulunmuşladır...

inceleme sonuçunda zeminin eğlenmeye müsait olduğu görülmüştür...

:cool:

Gürhan Oğuz
01-04-2007, 09:43
Gürhan abi, bende Ereğli'yi temsilen oradayım, kalbin bizimle olsun :cool:

halilim özür
tüm temsil ve içme haklarımız sizlerindir
kalbimiz elbette o gün yanınızda olacak:rolleyes:

Nasuh Pirinc
01-04-2007, 10:19
giden herkese iyi eglenceler diliyorum.. ruhumuz orda

Hüseyin Karadayı
01-04-2007, 16:32
o gün oradayım

Özer Özçetin
02-04-2007, 15:29
Kızımın doğum gününe denk geliyor,keşke kaçabilsem,Hüseyin seni de görmüş olurum en azından.

Emre Yildirim
02-04-2007, 15:34
umarım orada olacam...

Mahir Duman
02-04-2007, 15:34
ozer abi yegeni de getirseydin bi pasta keserdik bize de pasta yeme bahanesi cıkardi :)

belli mi olur kacar gelirsin abi :rolleyes:

Özer Özçetin
02-04-2007, 15:40
Denerim kendim kaçmayı çocuğu akrabalar bırakmaz.Keşke 1 saat bile olsa kaçabilsem...

Serkan Karaca
02-04-2007, 17:50
mekanın gölge bar olması benim için ayrı bir güzellik.
ankara yıllarımın sevdiğim mekanı gölgenin istanbul şubesi.
heyecanla bekliyorum

Namik Kartaloglu
02-04-2007, 18:49
Hep denir ya bir aksilik olmazsa gelirim. Bende bir aksilik oldu gelemiyorum demek zorunda birakildim:mad:

Rasim Bektaş
02-04-2007, 18:54
http://img144.imageshack.us/img144/4785/bjk159hauv6xw7nw7.gif

Geliriz nedir ki?

Özer Özçetin
02-04-2007, 19:09
Bekleriz nedir ki,ayrıca tanışmış oluruz,tabiiki ben gelebilirsem

Rasim Bektaş
02-04-2007, 19:13
Bekleriz nedir ki,ayrıca tanışmış oluruz,tabiiki ben gelebilirsem

uçmasını sizden öğrendik, sizi bizden mahrum mu bırakacaksınız Özer Özçetin ağabey!

Nedir sizlik, bizlik mi girdi araya?

Kanadımızı kırma ağabey!

Umut Şen
02-04-2007, 21:58
sitenin arayüzü çok hoş olmuş emeği geçenlere teşekkürler

Ali Mandacı
02-04-2007, 22:56
son dakika...

körling takımımız tam kadro "gölge" de olacak...:D

Erkan Özberk
02-04-2007, 23:21
şeytan diyor boşkoy vizelere al darbukayı düş yola fakat bu lanet olasi sınavlar yok muu... :(

Çiğdem Çiçek
02-04-2007, 23:39
öğrencilik hem mi kaybettirir yaa...

Özgür Ergün
03-04-2007, 00:51
Özer abi.. al kardeşimizi gel :) en güzel doğum günü orda olur ki sen bunu bizden iyi bilirsin ve hatta bence sen topla bütür aileyi mekana getir... valla coşkumuzdan yerinde durmaz olur hayat..!

Ya varya cidden heyecan yaptım durduk yere.. ne güzel olur gelseniz maa-aile :):)

Sefa Gülhani Çavuş
03-04-2007, 12:07
efendim bu devreden seneyi kutlamak için bi şenlik düzenliyoruz e böyle şeyler müziksiz olmaz en canlısından ...bana eşlik edicek verder bremen mızıkacılarını arıyorum...

bi davul ve bi gitar getiricem büyük bi ihtimal...

bu işle ilgilnmek isteyen bağlamaydı def di gitar dı çalan arkadaşlar benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçerse iyi olur ..başlığa da yazsa olur...

ama sakın Murat Aru kişisiyle irtibata geçmeyin:D

Burak Güven
03-04-2007, 12:52
Sefa çok enstrümantal gördüm seni, yani tam düğün havası kıvamındasın, davullar zurnalar darbukalar. haydi hayırlısı. Gerçi senin çalacağın aletlerin çevreye vereceği geçici rahatsızlık hesaba katılırsa hem gölge bar adına hemde eğlenceye gelenler adına büyük sorun, umarım hiçbir sorun olmadan herkes evine döner.

Yoksa 10 ay Halkın Takımından men ve 1000 ytl küsür para cezasına çarptırılırsın haberin olsun...

Birol Arslan
03-04-2007, 12:56
Çanakkale'li BEŞİKTAŞ'lıların kalpleri sizlerle,iyi eylenceler...

Ferhat Talan
03-04-2007, 15:23
canlı yayın olayını unutmayalım ...

A.Tugan Çetin
03-04-2007, 16:09
son dakika...

körling takımımız tam kadro "gölge" de olacak...:D

Geliring Ali Abi,kaçar mı ?!.. :D

Özlem Erdoğdu
03-04-2007, 16:18
Emirhan abi kaydoldum sonunda

Emirhan Oğuz
03-04-2007, 16:20
Emirhan abi kaydoldum sonunda

Aferin sana, senin gibi zeki bir kızın bu kaydolma işini tek hamlede halledeceği belliydi :)

Özlem Erdoğdu
03-04-2007, 16:24
dalga geçme tarayıcımızda sorunlar çıkmış ben de diyorum hani bende mi sorun var diye meğer tarayıcıda varmış

Özlem Erdoğdu
03-04-2007, 16:31
Emirhan abi noldun o gün seni çok aradım diye kızmadın inşallah

Özlem Erdoğdu
03-04-2007, 16:35
babamla telafi ederiz bi gün bize gelirsin bi çilingir sofrasıyla iş tatlıya bağlanır

Emirhan Oğuz
03-04-2007, 16:46
Eşber Abi'yle haberleşin, babanla birlikte ailecek gelin işti Birinci Yıl Buluşması'na. Hadi bakalım !..

Özgür Ergün
03-04-2007, 16:58
Kiflisel görüflmeler için lütfen forumumuzun özel mesaj teknik özelligini kullanin.. lütfen ama :)

Ferhat Talan
03-04-2007, 17:14
ayrıca kişisel değil komünel mesajlaşalım :D

Emirhan Oğuz
03-04-2007, 17:29
15+ takımı için müsamahalı (halı saha maçı'lı değil, hoşgörülü manasında:p ) uygulama talep ediyoruz. Ayrıca, özel'den genel'e bağlanmıştır Cumartesi olayına geçilerek :cool:

Emirhan Oğuz
03-04-2007, 17:32
Özerciğim dostum, mekanda doğumgünü fikri çok iyi fikir; ayrıca dün Yüksel, "Ben de Özer'le gelirim, Eşber Abi'yle muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz!" dedi Ankara'da; İnci Baba da olasılıkla oğluyla berlikte gelecek. Yani düğünün Kamber'leri gelmezse geleneğe göre o düğün olmaz, ona göre :)

Emirhan Oğuz
03-04-2007, 17:35
Dönemsel meşguliyetimden ötürü forumda uzun süre kalamıyorum, kusura bakmayın.

Şimdi de dağ kadrosuna mesajımdır:

Kadrolu ve aday dağ kadrosu iyi bilmelidir ki,

cumartesi günkü buluşmaya dahil olmak,

bol etkinlikli geçmesi beklenen bahar-yaz kreasyonumuzda podyuma çıkabilmek için serbest giriş kartı niteliğindedir :cool:

Samet Mülksüz
03-04-2007, 20:40
son dakika...

Ali Mandacı: "Kazım Kanat'la sadece arkadaşız"

Ceyla Şimşek
03-04-2007, 21:31
Stadyumda gördüğüm 1 pankatla haberdar oldum Halkın Tamını'ndan. Sora sora öğrendim ama kimseyi tanımadım hiç. Umarım tanıyınca da hayal kırıklığına uğramam. Çünkü benim için "Halkın Takımı" bir taraftar örgütlenmesi değil, bu ülkenin tek muhalefeti. Beşiktaşlı olmakla hep öğündüm ama sayenizde Beşiktaşlı olmanın "gurur" duymakla eşdeğer olduğunu, "onur" olduğunu" gerçekten herkesin "Beşiktaşlı" olamayacağını anladım.
İyi ki beşiktaşlıyım...

Murat Aru
03-04-2007, 21:46
son dakika...

Ali Mandacı: "Kazım Kanat'la sadece arkadaşız"

Samet Polemiklerini lütfen yayma :D

Kozlarını Cumartesiye SAKLA :D

Murat Aru
03-04-2007, 21:50
Stadyumda gördüğüm 1 pankatla haberdar oldum Halkın Tamını'ndan. Sora sora öğrendim ama kimseyi tanımadım hiç. Umarım tanıyınca da hayal kırıklığına uğramam. Çünkü benim için "Halkın Takımı" bir taraftar örgütlenmesi değil, bu ülkenin tek muhalefeti. Beşiktaşlı olmakla hep öğündüm ama sayenizde Beşiktaşlı olmanın "gurur" duymakla eşdeğer olduğunu, "onur" olduğunu" gerçekten herkesin "Beşiktaşlı" olamayacağını anladım.
İyi ki beşiktaşlıyım...
İyiki Beşiktaşlıyız.

SİYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK

Birkan Bürüngüz
03-04-2007, 21:52
İyi ki beşiktaşlıyım...

uğramazsan merak etme ;)

Safak Batman
03-04-2007, 22:04
...
Çünkü benim için "Halkın Takımı" bir taraftar örgütlenmesi değil, bu ülkenin tek muhalefeti...

bence bu kadar büyük anlamlar yüklemesen daha iyi olur

Cihad Erbek
04-04-2007, 09:51
vay vay vay 1.yıl kutlaması he.internet olayına ara verdik biraz foruma ugrayamadık kutlama düzenlemişsiniz hemen.ama neden cumartesi.çalişiyorum ben cumartesi günleri gecen hafta acıkogretim sınavları var diye yırttım ama bu hafta imkansız izin almam.ama erken cıkarsam mutlaka gelirim.

Ali Mandacı
04-04-2007, 14:53
son dakika...

halkın takımı u 21 kadrosu "eğlenceye" günde çift idman yaparak hazırlanıyor...

şimdi en büyük sorunumuz berk ile fikret halayda yan yana oynayabilirlermi?

bu arada emniyet yetkilileri yaptıkları açıklamada:emniyet olarak her türlü önlemi aldık 1246 güvenlik mensubu ve 18 kamera ile "buluşmayı" izleyeceğiz..dediler

Fikret Arul
04-04-2007, 15:04
Az Kalsın gökhanı işten attıracaktı! ..
Aksam saatlerinde halkın takımı üzerinden Plato film stüdyolarını dahi çökertebilecek bir saldırı düzenleyen, bunu bilmeden ve oyun olarak yaptım diyerek de kendini savunmayı başarabilen (!) tugan, Şimdilerde kendine yeni bir klüp arıyor..
Bugn sabah saatlerinde kendisi ile gizli görüşen klup yetkililerinin sözlerine rağmen özür dilememesi ve yaptıklarını hala bir oyun zannetmesi nedeni ile klup, kamuoyuna yaptyığı açıklama ile tuganı süresiz kadrodışı bıraktığını açıkladı..

haftabaşından bu yana antremanlarda halay başı olarak çalışan tuganın yerini Cumartesi için kimler alacak göreceğiz..

Buket Yıldız
04-04-2007, 15:56
ben gelemiycem sanırım:(:(

Can Durukan
04-04-2007, 16:02
etkinlik sen bizim herşeyimizsin..

Emirhan Oğuz
04-04-2007, 17:10
Abartmayalım Etkinlik'i o kadar da yani millet...

Nihayetinde eğleneceğiz, çift idman falan gereksiz, omuzunuz falan çıkacak, halaya duramayacaksınız;

"kondisyonerimiz odur" diye olayın sorumlusu olarak yine Ali Mandacı gösterilecek;

muhtar mıdır ihtiyar heyeti mi yoksa her ne iseler, her zaman olduğu gibi "ben iyi bir eğitmenim, dediklerimi uygulamıyorlar" diye zeytinyağı muamelesi talep edecek;

ezcümle, bu işler böyle devam edecek...

Yıllar sonra yeniden buluşacağız, budur önemli olan !...

Uygar Önder Şimşek
04-04-2007, 19:17
Ne de çabuk geçti 1 sene.
Ben de orada olacağım

Ulaş Pekgüzel
04-04-2007, 20:02
oynamayı bilmeyen gelin demeyin şimdii de,,

gölgebarı gördümde ufak gibiii yaa sığarmıyız kii:)

Safa Şenyıldız
04-04-2007, 20:39
Üstüste çıkarız. Zayıf olanları omzumuza alır öyle dururuz biz de. :D

Rasim Bektaş
04-04-2007, 20:41
geleyim mi?
gelmeyeyim mi?

tereddüt ve terennüm arasındayım!

Mahir Duman
04-04-2007, 20:51
rasim abi gelde gül cemalini görek...

Ersan Üngüder
04-04-2007, 20:59
Rasim abi gelde gör ....

Ümit Kurt
04-04-2007, 21:13
sayın Rasim Bektaş bekleriz buyrun gelin...

Ceyla Şimşek
04-04-2007, 21:28
bence bu kadar büyük anlamlar yüklemesen daha iyi olur

Ya çok garip, yazdığımı defalarca okudum ama sizin algıladığınız "büyük anlamları" ben göremedim. Ayrıca "temenni" dozunda uyarıları hiç sevmiyorum. Oylayalım bi "sansür kurulu" oluşturalım büyük anlamları yontsun... kimsede böylece rahatsız olmaz.

Ferhat Talan
04-04-2007, 21:29
gelemez ki çünkü o gerçek degil ...o bir hayalET ...aslında hepimiz hayaletiz..

Ali Mandacı
04-04-2007, 23:26
son dakika...

"çiçek çoçukları" buluşma etkinliğimizde bizlerle beraber olacaklar...:cool:

Halil Gurel
04-04-2007, 23:36
Çiçeklerimizin aramızda olması çok güzel, hepsini kucaklamak istiyoruz. Bu arada bu kadar çiçeğin arasında (sanıyorum ki özer ve selim abinin de çiçekleri gelecek) fazla içki içmek olmaz, olsada gizli gizli olmalıdır, belirteyim.

Devrim Mandacı
04-04-2007, 23:48
SAYIN RASİM BEY CUMHURBAŞKANI ADAYI OLDUNUZ ama daha sizi tanımıyorum :D SAYIN ALİ MANDACI HALKLA İÇ İÇE YA SİZ NERDESİNİZ KENDİNİZİ BASINA VE HALKIN TAKIMI AİLESİNE LÜTFEN TANITIN :D BEKLİYORUZ.

Safak Batman
05-04-2007, 00:17
Ya çok garip, yazdığımı defalarca okudum ama sizin algıladığınız "büyük anlamları" ben göremedim. Ayrıca "temenni" dozunda uyarıları hiç sevmiyorum. Oylayalım bi "sansür kurulu" oluşturalım büyük anlamları yontsun... kimsede böylece rahatsız olmaz.

yüksek düzeyde alınganlık yaparak iyi bir giriş yapmışsınız siteye tebrik ederim.
Halkın Takımı'nı "bu ülkenin tek muhalefeti" olarak görüyor olmanız sizin için yeterince büyük olmayabilir ama bizim için oldukça büyük.

Varol Özdemir
05-04-2007, 09:51
Rize maçının cumartesi oynanacağı kesinlik kazanırsa şairlerde toplanılmayacak anladığım kadarıyla.Şairler mi gölge bar mı ? Çoğunluğun kararı ne yönde olacak.En azından nereye gideceğimizi bilelim. Siz değerli dostlarımızla birlikte olup o anları paylaşabilmek çok keyifli.Bu keyifli anları hepberaber ileriki günlerde Ankara'da da yaşayabilmek ümidi ile.

Umut Tutun
05-04-2007, 10:03
aynen Varol, her yer olur , her yerde olur...

arkadaşlar, maç saati meselesine göre duyuru revize edilecektir zaten.
rahat olalım, beklemede kalalım.sıradaki muhtemel dikkat çekme mesajlarını baştan eleyelim yani...

Ersan Üngüder
05-04-2007, 10:25
tarihi değiştirmek zorunda kalacaksınız.

maçımız pazardan cumartesiye alınacaktır büyük ihtimalle:D

maçın başlama saati konusunda tahminim yanlış çıktı, ben 17 gibi olur diye tahmin etmiştim ve bu yüzden tarihi değiştirmek zorunda kalacaksınız demiştim.
Halkın Takımı ailesine özürlerimi sunuyorum.

Üstadlarımız açıklamayı yapacaktır zaten.

Ali Mandacı
05-04-2007, 10:39
"MUHTAR" açıklama bekliyoruz :cool:

Berk Halil Lişesivdin
05-04-2007, 11:05
şairlerden alıntılarla nice yıllara HALKIN TAKIMI..:)

Ben sana mecburum,
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin ,
Ben sana mecburum bilemezsin

Fakat ne kadar saklasak nafile
Bir şey var aramızda
Senin gözlerinde ışıldıyor
Benim dilimin ucunda

insan ya hayrandır sana
ya düşman
ya hiç yomuş gibi unutulursun
ya da çıkmazsın bir dakika bile akıldan.

MUHTAR
05-04-2007, 12:49
Rize ile yapılacak olan Lig maçımızın tarihi 1 gün öne alınmıştır (07 Nisan 2007 Saat 21:15) Kutlamamızın tarihinde değişiklik olmayacaktır.

Kutlamamızın bitiş saati 19:03 olarak belirlenmiştir.
Oradanda topluca maça gidilecektir.

Burak Güven
05-04-2007, 13:16
Kutlamaya gelemeyeceğiz diye üzülürken, bide maçın cumartesi ye alınması ve bütün şevkin kaçması üzücü. Son 2 gün kala böyle bir değişiklik şaşırtıcı garip. İnsanların işi var gücü var neyse sinirliyim tüm Halkın Takımı'na kutlamada ve maçta iyi eğlenceler...

Ersan Üngüder
05-04-2007, 14:37
Kutlamadan sonra maça gidecek arkadaşlar fazla sesinizi yormayın. Takımımızın desteğe ihtiyacı olacak
Tüm şartlarımı zorlayıp maça yetişmeyi umuyorum. Kutlamada ise Halkın Takımına şimdiden iyi eğlenceler.
Umarım şampiyon oluruz ve şampiyonluk kutlamasında beraber oluruz.

Herşey Beşiktaş için.

Tuncay Yılmaz
05-04-2007, 15:06
1 Günlük iznim vardı tff ye teşekkürler :D
Cumartesi güzel bi gün olacak.

Murat Aru
05-04-2007, 16:09
http://img182.imageshack.us/img182/3161/davetiye011kr9.jpg

Derya Banu Akgul
05-04-2007, 16:36
mutlu yıllar Halkın Takımı nice senelere :D

Seval Ortakcı
05-04-2007, 17:13
Allah analı babalı büyütsün.Ben kardeşi oluyorum ama neyse :D

Garo Deliboz
05-04-2007, 19:00
Bugüzel insanlari biraraya getirme adina HALKIN TAKIMI ni hayata geciren emek veren herkese tesekkürler...hepimizin yildönümü kutlu olsun ve nice yillara diyorum...Simdi istanbulda olmak vardi anasini satiimm sizlerle kadeh kaldirmak hep beraber halaya dizilmek...Deherli Emirhan oguz,Ali Mandaci Özer Özcetin, Umut Tutun,Deniz can,Murat ARU,Burak sigirci ve bütün Halkin Takimi gönüldaslari kalbim ve ruhum sizlere iyi eglenceler...HAYATTA BESIKTAS..

Birkan Bürüngüz
05-04-2007, 19:35
antalya izmir bir ses verin siz de gelin...

Umut Şen
05-04-2007, 19:37
Yoğun bir cumartesi programı kartalları bekliyor işten çıkıp kutlamaya oradan maça :D süper bu arada birkanın sesine bi kulak verin izmir antalya

Gürhan Oğuz
05-04-2007, 19:48
antalya izmir bir ses verin siz de gelin...

offf ooofffff birkan
yaramıza akdenizden bir avuç tuzlu deniz suyu alıp bastık
napalım anadoluda olmanın dayanılmaz çaresizliği bizim yaşadığımız
ama bellimi olur bu işler
bir gece ansızın baskın yaparız....

Serenat Tutaklı
05-04-2007, 20:21
Nice seneler herkese..ve iyi eğlenceler

Gökhan Gürses
05-04-2007, 20:31
104 yaşında muhtar var da forum neden 1 yaşında. :D

forumdaki herkese mutlu yıllar.

Alaattin Çam
05-04-2007, 20:55
MUHTAR: Riza Maçının Tarihi ve Süresi degiştiginden dolayı, Kutlamamızı 19:03 saatinde sonlandırıcağız ve Maça gidecegiz.
Aynı gün 2 kutlamamız olacak.

Riza mı Rıza mı
Riza mı Rize mi Mıktar :D :D :D :D :D

Murat Aru
05-04-2007, 21:01
Hepisi birden usta :D

Ozan Doğan
05-04-2007, 21:12
neyse geleceğimi yazmayacaktım ama dayanamdım. BENDE geliyorum ulAn ;) hani geçen seferki eğlencede yoktum içimdi bi ukte o. o yüzden ne var ne yok hepsindeyim :D

Devrim Kahraman
05-04-2007, 21:33
Nice siyah beyazlı yıllar diliyorum..Bu foruma ilk mesajım oldu..Yolunuz acık olsun !

Hande Eroğlu
05-04-2007, 21:40
tüm dostlara sevgıler aranızda olamıyorum ama bunun için vijdan azabı duyuyorum maçada gelmek için elımden gelını yapıyodum fakat c.tesı gunu alındığından iş çıkışı yetişemıyorum destekde bulunan tum dostlara sonsuz teşekkürler

Özer Özçetin
05-04-2007, 21:45
lamı cimi yok evden izin çıktı tek tabanca geliyorum,belki denyu yılmaz da orada olacak....

Mahir Duman
05-04-2007, 21:47
ne yapıp edip izini koparmışsın ozer abi :)

Ozan Doğan
05-04-2007, 22:20
vaaaay yılmaz abimizde geliyor he. tam süper olur valla ;)

Huseyin Kurt
06-04-2007, 00:53
gelmeye çalışıcam.... Gelemessem herkese iyi eğlenceler.. eğer gelirsem ensturman falan getireblrm ama o kadar yolu yük etmek zor geliyo yavvv:( ama bağlama ve perküsyon konusunda katkıda bulunabilirm... erbane getirim zikir falan çekeriz :D

Umut Tutun
06-04-2007, 09:32
özellikle müzikal yeteneğine güvenen, düşünmesin harekete geçsin arkadaşlar...
ama her yetenek değil tabi; misal şimdi rekortmen bora kıvamında top sektirme yeteneğim var diyen arkadaş da üzmesin bizi...

Seval Ortakcı
06-04-2007, 09:45
Hiçbir yeteneğim yok belki ama çok iyi deneme yazılarım var,radyocu olmamdan dolayı çokta iyi çene yaparım o ayrı konu:p ama Beşiktaşlıyım olurmu :p yani doğuştan dehayım:D :rolleyes:

Burak Güven
06-04-2007, 10:13
Seval senden hiçbişey olmaz diyecem alınacaksın o yüzden susuyorum, Allahtan Beşiktaş'lısın yoksa eyvah eyvah :D :D :D :D

Rasim Bektaş
06-04-2007, 12:45
"Geliyorum köpekler gibi acı çekerek
Geliyorum hasretinin gözlerinden öperek."

Ferhat Talan
06-04-2007, 13:09
canlı yayın istiyoruz .. bu tarihi anı takip etmek istiyoruz

Halkın Takımı gurbetçi kartallar insiyatifi

Seval Ortakcı
06-04-2007, 13:13
Seval senden hiçbişey olmaz diyecem alınacaksın o yüzden susuyorum, Allahtan Beşiktaş'lısın yoksa eyvah eyvah :D :D :D :D

Korkmuş gördüm seni kanka :D Canımı sıkma,boğazın derin sularında yok olursun.Anladın sen onu :rolleyes:

Mahir Duman
06-04-2007, 13:31
rasim bektaş geliyorsa cumartesi eglenceli gececek gibi gorunuyor...

Ali Mandacı
06-04-2007, 13:34
Rasim abi nerede biz oradayız...

bu arada kralice elizabet gelemiyormuş çok özür diliyor ama hentbol takımının şampiyonluk kutlamalarına kesinlikle gelecekmiş... bizde halkın takımı ailesi olarak kraliceye uzun ömürler diliyor ve bekliyoruz...

Rasim Bektaş
06-04-2007, 13:35
rasim bektaş geliyorsa cumartesi eglenceli gececek gibi gorunuyor...

Geliyorsa demek nedir ver Duman'ı ver Duman'ı

GELDİM İŞTE

Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna
Tenhaydı düşlerim, geceydi, çıkıp geldim işte
Su ve ateş bir de gülünç yalnızlığım var sana
Getirebildiğim, kokularını yitirmişti çünkü güller

Suyu dinle ateşi yak özledim demek bu

Parasız yatılı hüzünlerden ne kalır geriye
Biraz Tamil biraz Türküz ayıptır söylemesi
İntiharsa günahtır külliyen yasak bilirsin
Pısırık bir ihtilal gibi getirdim sana bunları

Bir de belleğim, başıma bela hazin ve komik üstelik
Hatırla eskiyen meydan saatini, çocukluğundur
Tayyare pulları getirdim sana evden kaçışlarımı
İstersen yok say bunları tespih de yapabilirsin

Beni vur saatin altında seni seviyorumdur bu

Şiir yazan bir adamın fotoğrafı var yanımda
Kendini ölümlü sanıyor onu getirdim ganimettir
Büyüdü büyülenerek, taşlayarak kovdu kabilesi onu
Suyun öte yakasında yaşadı, Sisyphos dediler adına

Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna
Ayna pusluydu bunca yıl nice sır taşımaktan
Kırılmanın sesini duydum ve onu getirdim sana
Unutulmaya geldim işte onarılmaya değil

Kov beni kabilenden ama bekliyorum demek bu
Ahmet Telli

Rasim Bektaş
06-04-2007, 13:38
Muhalif güç muktedirsin pas geçmeyiz Ali Mandacı baş harflerinle severim seni

Ali Mandacı
06-04-2007, 13:43
:D sen kısaca F.D:D

Faruk Bilgen
06-04-2007, 14:14
+2 bira kontenjanı ile ge li yo ruz :D

Sefa Gülhani Çavuş
06-04-2007, 14:50
+2 bira kontenjanı ile ge li yo ruz :D

ben tam anlamayamadım bu +2 olayını :D

anladım ben oonu anladım ben onuu anladım ben onuuuuuuuuuuuuuuu:D

Ersan Üngüder
06-04-2007, 15:15
ben tam anlamayamadım bu +2 olayını :D

anladım ben oonu anladım ben onuu anladım ben onuuuuuuuuuuuuuuu:D

bu mesajı yazmak için harcadığın zamana yazık Sefa.

senin yüzünden kaybettiğim zamanda (cevap vererek) yanında cabası:p

Emirhan Oğuz
06-04-2007, 15:46
Muhalif güç muktedirsin pas geçmeyiz Ali Mandacı baş harflerinle severim seni

Rasim Bektaş geliyor kırmızı kartlarıyla, mezarlıktan geçerken ıslık çal labirentlerindeyiz, vahametlerde ecinnilerde kırklardayız, heyyy çekin derin diaframdan, diagram, duo gram veya fasıl heyeti... boşver :eek:

Rasim Bektaş
06-04-2007, 15:50
Rasim Bektaş geliyor kırmızı kartlarıyla, mezarlıktan geçerken ıslık çal labirentlerindeyiz, vahametlerde ecinnilerde kırklardayız, heyyy çekin derin diaframdan, diagram, duo gram veya fasıl heyeti... boşver :eek:

ne o şak şak gerek yok bana iyi bak! (3 bira alacaklıyım abim emirhan'tan yeri ağarır-kene)

Ali Mandacı
06-04-2007, 19:03
son dakika...

havayolu şirketinin azizliğine uğrayan denizcan usta : "hiç bir engel halkın takımı buluşmasına gitmemi engelleyemez " dedi

Denizcan ustadan alınan son bilgi manş denizini yüzerek geçtiği yönünde

haydi usta kulaçlarına kuvvet diyoruz ...

Gürhan Oğuz
06-04-2007, 19:07
geri sayım başladı
son 20 saat gözleriniz aydın ola arkadaşlar

Ferhat Talan
06-04-2007, 19:09
canlı yayın istiyoruz .. bu tarihi anı takip etmek istiyoruz

Halkın Takımı gurbetçi kartallar insiyatifi

unutmayalım

Yaser Gündüz
06-04-2007, 19:11
dostlar, kartal yürekli yoldaşlar .... nice senelere

Halil Gurel
06-04-2007, 20:13
Canlı yayın için Notebook getirebilecek olan varsa Özel Mesaj atsın diğer ekipmanlar için mücadele edelim.

Kemal Agül
06-04-2007, 20:50
Arkadaşlar ailede çıkan sağlık sorunları nedeniyle gelemiyecem herkese iyi eğlenceler

Emirhan Oğuz
06-04-2007, 21:07
Arkadaşlar ailede çıkan sağlık sorunları nedeniyle gelemiyecem herkese iyi eğlenceler

Blues'lar yapmıştık Kemalcim, ne yapalım onları bu durumda ?

Kemal Agül
06-04-2007, 21:10
Blues'lar yapmıştık Kemalcim, ne yapalım onları bu durumda ?

Emirhan abi gelemesem bile mutlaka maça gelmeye çalışacam blueslar kaçmaz :D

Özer Özçetin
06-04-2007, 21:23
Sonunda Rasim le tanışacağım,bakalım bu arkadaş kim,hakem mi,konuya hakim mi,ne öyle kırmızı kartlar falan.
Rasim Kardeş gelirken kartları da getir,mekana öyle gir ki tanıyalım.

Umut Tutun
06-04-2007, 21:43
abi Rasim kartsız gelecektir. birdenbire çıkarır sonra. hep öyle yapar.dikkat etmek lazım.

Emirhan Oğuz
06-04-2007, 21:47
Kemal'in blues'lar Rasim'in kırmızı kartlara karşı :cool:

Özer Özçetin
06-04-2007, 22:01
Yarını iple çekiyorum,bir yanda sabah kızımın doğum günü,ardından şölen ve Rasimle tanışmak.
Umut beni tanıştırırsın değil.....

Halil Gurel
06-04-2007, 22:26
Canlı yayın için laptop bulundu simdi tek sorunumuz wireless bağlantısı yada turksel konekt kartı, wireless için mekana ve etrafında ki mekanlara bağımlıyız ancak konekt kart bulabilirsek sorunu buyuk ölçüde çözebiliriz.

Ferhat Talan
06-04-2007, 23:31
kamera ve mıkrofonuda unutmayalım

Gökhan Gürses
06-04-2007, 23:33
canlı yayın aracı isteyelim digitürk ten, akşam maça kadar geri getireceğiz deriz. :D

Halil Gurel
07-04-2007, 01:04
Kamera ve mikrofon hazır, o konuda sorunumuz yok umarım mekanda yeterli aydınlatma olur, internet bağlantısı bulundugu an forum üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Cem Ozel
07-04-2007, 01:17
ramço yokmuş bu partinin tadı kalmadı :(

Fikret Arul
07-04-2007, 01:18
:(

Ersan Üngüder
07-04-2007, 01:26
Rasim Bektaş la tanışamayacağım ya en çok ona yanıyorum.:(

Samet Mülksüz
07-04-2007, 03:13
Buluşmaya Penche'nin sembol ismi 'siyah beyaz ölüm yaşam' pankartının taşıyıcısı Murat Yiğit Şakır'ın da katılacağı dedikoduları ayyukta.

Garo Deliboz
07-04-2007, 03:34
canli yayin isteriz isteriz isteriiiiz...

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 09:31
Rasim Bektaş la tanışamayacağım ya en çok ona yanıyorum.:(

ersan rasimle tanışacam diye fazla umutlanma, rasim aranızda bir gölge misali
dolaşacak ama kimse farketmeyecektir buna inan..

sana bir tüyo. rasimi tanıman için elinde kırmızı kartı olmayacak..

zira bu hafta maçı yok rasimin
yaşasın rasimsizm

Ozan Doğan
07-04-2007, 09:33
Buluşmaya Penche'nin sembol ismi 'siyah beyaz ölüm yaşam' pankartının taşıyıcısı Murat Yiğit Şakır'ın da katılacağı dedikoduları ayyukta.

zaten sen kesin bişey söylemezsinki hırsız mülkiyet :D

Rasim Bektaş
07-04-2007, 09:37
Kutsallık adına and içerim topraklardayın

Ali Mandacı
07-04-2007, 09:53
"kırmızı alarm verildi "rasim abi şairlerde...

bu arada canlı yayın krizi çözüldü TRT 1 saat 13.55 itibaren "buluşma" özel yayını ile etkinliği tüm dünyaya duyuracak...

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 10:02
şıhları, mıhları, kontürlü hatlarıyla
uzaklardaki hacılarımız bacılarımız
mekanı şerife intikal ettiler

not: la murat senin musakkalar kütahya engeline takoılmış gözün aydın ola

son 6 saat

Ali Mandacı
07-04-2007, 10:03
Faruk:"gölge" etme başka bira istemez ...demiş

Ümit Kurt
07-04-2007, 10:53
vakit geçmiyor...

Eda Neriman Yılmaz
07-04-2007, 11:28
şeeyyy bilgisayarda word ve excellde olsun bi zahmet ilk bi kaç saat ben rapor yazcamda :D başkanım ben olsun o kadar hakkım değil mi ? :cool:

Cihan Güngör
07-04-2007, 11:30
İngilizce Kursu'ndan geleceğim, her türlü quiz'e hazırım :)

Ahmet Bozkurt
07-04-2007, 11:55
Herkesle tanışmayı çok istiyordum ama gelemeyeceğim yarınkı miting çalışmalarımız dolayı herkese iyi eğlenceler.

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 12:04
son 4 saat

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 12:07
Herkesle tanışmayı çok istiyordum ama gelemeyeceğim yarınkı miting çalışmalarımız dolayı herkese iyi eğlenceler.

ahmet ikiside kutsi ve ulvi
fısatın olursa bir yol uğrarsın bizim yerimize

Ertan Eylem
07-04-2007, 12:31
Halkın Takımı nın Yürekli Kartalları ile tanışıp aynı ortamı paylaşmayı çok isterdimAma bu gün (7 nisan) Ankara da miting var ben de bu bahane ile uzun zamandır göremediğim dostlarımı görmüş olacağım.

Umarım uzun yıllar birikimini ve kalitesini artırarak, paylaşıp çoğalarak devam eder HALKIN TAKIMI

Sevgi ve saygılar...

Halil Gurel
07-04-2007, 12:32

Ayrica tribunun sevilen simalarindan, her platformda yilmaz savunucu purplepurple da surpriz konuklar arasinda.

Namik Kartaloglu
07-04-2007, 13:00
Selam Halkin Takimi, Yeni yasimiz kutlu olsun! Umarim naklen yayin fikri gerceklesmis ve bu mesajim direk size canli yayin araciligiyla ulasiyordur. Bedenim yaninizda degilsede tum yuregimle yaninizdayim hepinizi teker teker kucaklar yanaklarinizdan öperim.

Turgut Eren
07-04-2007, 13:55
daha nice senelere kartallar.

Burak Güven
07-04-2007, 14:03
Sanırım eğlence başladı, aranızda bulunamamak üzücü elbette ama her zaman ruhumuz orada iyi eğlenceler Halkın Takımı iyiki doğdun...:)

Fikret Arul
07-04-2007, 14:30
taraftarlar yavaş yavaş toplanmaya basladı..
Duvarlara pankartlar asılmaya baslarken tvden gelen tezahürat sesleri ortamı ısıtmaya devam ediyor..
Razim bektaşın Mekana çelenk Yolllaması bir kısım tarafından alkışlarla karşılanırken Ali Mandacının sinirlendiği Gözlerden kaçmadı..
Halkıntakımı 1. Yıl kutlamaları baslamak üzere..

Msne Girebilrisek, Mekan dışı ile irtibat kuracağız..Youtube Vİdeolarımızı Bekleyin.. -becerebilirsek... -

Buket Yıldız
07-04-2007, 14:35
iyiki dogdun iyiki varsın Halkın Takımı...

merakta bırakmayın bizi:cool:

Namik Kartaloglu
07-04-2007, 15:01
Fikret Can Varsa yoksa bu isleri sen yapacagin su gibi berrakti. hadi naklen yayina da baglanan da yasayalim herseyi. Yedikleriniz ictikleriniz sizin olsun! Görduklerinizi yasatin! Sevgilerle kucaklar

Ferhat Talan
07-04-2007, 15:16
bekliyoruz canlı yayını

buradayız

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 15:31
la fiko naptın
bizimahrum bırakma aslanım bak
ya değilse antalyayı sana dar getiririm bunu bilesin

Namik Kartaloglu
07-04-2007, 15:51
la fiko naptın
bizimahrum bırakma aslanım bak
ya değilse antalyayı sana dar getiririm bunu bilesin
Bende Isveci:D :D :D

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 15:52
arkadaşlar birazdan haberler başlayacak az kalmış bağlantı tamamlanıyor
canlı yayın ihtimali olursa aktarmaya başlanacam

Ersan Üngüder
07-04-2007, 15:54
yürüsen 20 dakikalık mesafedeyim ama maalesef çalışıyorum hala.
iyi eğlenceler dostlar

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 15:57
yürüsen 20 dakikalık mesafedeyim ama maalesef çalışıyorum hala.
iyi eğlenceler dostlar

dadikalar engel değil ersanım bende antalyadan gitsem bir günlük yol:rolleyes:

Ali Olmez
07-04-2007, 16:00
hepınıze ıı eglenceler daha nıce yıllara

ankaradan bı kac arkadasımızda katılcaktı kutlamaya

Gürhan Oğuz
07-04-2007, 16:06
hepınıze ıı eglenceler daha nıce yıllara

ankaradan bı kac arkadasımızda katılcaktı kutlamaya

ali can dostum burda idare edecez kısmetse

Ferhat Talan
07-04-2007, 16:26
ilk canlı yayını sessiz bir şekilde gerceklestirdik

manzara 10 numara gozukuyor

bıde ses olayı oldumu tamamdır bu iş

Birkan Bürüngüz
08-04-2007, 00:15
kısa ve öz süperdi :)

şimdilik bu yorgunlukla bu kadar daha sonra süper haberlerim var :D

Can Durukan
08-04-2007, 00:41
sahiden çok özlemişiz..yaşanan her olayda bariz bi şekilde okunuyordu bu özlem..ve iknci yarıya sirayet eden stresin de ana nedeni bu diye düşünüyorum..genç kadro hafif panik yaptı erken gelen gole rağmen..oysa gol dakikasına kadar paslaşmalar,görev paylaşımı süperdi..taraftar da enerjisini erken tüketince ortaya sıkıcı ve egrgin bir tablo çıktı..yine de kazanmak herşeye rağmen güzeldi..savunma hatalarına bir son verilmeli artık bu tür lükslerimiz yok..savunmanın solu koridor oldu bir ara.delgado baki ikilisi doğru ikili dğeil o kanatta bariz belli..ayrıca hücumlarda özellikle de ani olanlarında ki bunlar bizim en etkili silahımız olmalı ortasaha dinamiklerimizi en sağlam kullanacağımız anlardır,burak ın acemiliği ve paniklemesi ayrıca inanılmaz savrukluğu sayesinde sağ kanat çuvalladı..her seferinde hem de..bir tek ikinci yarıda kalaye yüklenen burak bir şut çekme şansı buldu okadar..onun dışında halı sahada oynuyor gibiydi..tandoğan da ileri çıktığında açıkları burak tarafından hiç kapatılmadı..burak sürekli ortaya ve içeri katetti..gizli forvet gibiydi ama gol atmaya da mecali yoktu..tigana bunu nasıl göremedi anlamak güç..zamanında yapılacak bir fahri-burak değişikliği bir ya da bir kaç gol getirebilirdi ayrıca delgado nun oyundan alınması da saçma oldu..baı hatalarına rağmen iyi koşuyor,mücadele ediyordu..neyse..sıkıntı dolu bir maçtı ama özlemişiz başta da dediğim gibi..kaldı 4..3ü cepte saysak,1!..şampiyonluk artık uzak değil,elimizde..fener şampiyon olmaz,biz hediye ederiz..genç kadro psikolojisine yenilmezse,ipi göğüsleriz..
oleeeeeyyyyy saldır beşiktaşımm....

Ahmet Tonel
08-04-2007, 01:08
arkadaşlar bugun günüm dolu dolu ve neşeli geçti eğlence ve sonrası çok güzeldi.Sitede sohbet ettiğim kişilerle yüzyüze görüşmek çok mutlu etti benim herkese teşekkürler...

Ozan Doğan
08-04-2007, 01:17
ferhatın dediği gibi 10 numaraydı ortam. ortamı canlı tutan beleştepeydi. tezahgüratlarımızla canlandırdık. en güzel anı ise özer abiyle karşılıklı eski besteleri söylememizdi. tabii onun söyledikleri gerçek eskiydi biz ise daha bilindikleri söyledik doğal olarak :D çok güzel geçti gerçekten. özellikle sefanın önderliğinde ben ve ulaşın katılımıyla kendi çapımızda çektiğimiz halay karşıdaki türkü bardan transfer teklifi almamızı sağladı fakat kabul etmedik :D

1 yıl + 1 gün ;)

Ozan Doğan
08-04-2007, 01:19
sahiden çok özlemişiz..yaşanan her olayda bariz bi şekilde okunuyordu bu özlem..ve iknci yarıya sirayet eden stresin de ana nedeni bu diye düşünüyorum..genç kadro hafif panik yaptı erken gelen gole rağmen..oysa gol dakikasına kadar paslaşmalar,görev paylaşımı süperdi..taraftar da enerjisini erken tüketince ortaya sıkıcı ve egrgin bir tablo çıktı..yine de kazanmak herşeye rağmen güzeldi..savunma hatalarına bir son verilmeli artık bu tür lükslerimiz yok..savunmanın solu koridor oldu bir ara.delgado baki ikilisi doğru ikili dğeil o kanatta bariz belli..ayrıca hücumlarda özellikle de ani olanlarında ki bunlar bizim en etkili silahımız olmalı ortasaha dinamiklerimizi en sağlam kullanacağımız anlardır,burak ın acemiliği ve paniklemesi ayrıca inanılmaz savrukluğu sayesinde sağ kanat çuvalladı..her seferinde hem de..bir tek ikinci yarıda kalaye yüklenen burak bir şut çekme şansı buldu okadar..onun dışında halı sahada oynuyor gibiydi..tandoğan da ileri çıktığında açıkları burak tarafından hiç kapatılmadı..burak sürekli ortaya ve içeri katetti..gizli forvet gibiydi ama gol atmaya da mecali yoktu..tigana bunu nasıl göremedi anlamak güç..zamanında yapılacak bir fahri-burak değişikliği bir ya da bir kaç gol getirebilirdi ayrıca delgado nun oyundan alınması da saçma oldu..baı hatalarına rağmen iyi koşuyor,mücadele ediyordu..neyse..sıkıntı dolu bir maçtı ama özlemişiz başta da dediğim gibi..kaldı 4..3ü cepte saysak,1!..şampiyonluk artık uzak değil,elimizde..fener şampiyon olmaz,biz hediye ederiz..genç kadro psikolojisine yenilmezse,ipi göğüsleriz..
oleeeeeyyyyy saldır beşiktaşımm....

ya moruk ne işi var bu yazının burada? kafayımı buldun ne ehuehuehueh

Diren Eren Bolat
08-04-2007, 01:22
Kutlayın Anasını Satim.
İstanbul Var Huzur Var.
Nedir Bu Anadolunun İkinci Plan Fason Görülmesi.

Devrim Kahraman
08-04-2007, 04:21
ferhat arkadasım saolsun davet etti eglenceye ama aranıza yeni katılan üye olarak acıkcası gelmekten cekindim.. şimdi dedim dalıcam aralarına ben geldim die sorcaklar yaw sen kimsin ne de olsa tanımıyor hic biri.. msn deki canlı yayına baglanalım dedik daha muhabbete baslamadan arkadaslar kalk dedi mac saati yaklasıyor stada anca gireriz diye.. mecbur kalktık gittik.. welhasıl bizimki cifte düğün oldu.. umarım 2. yılında bende o sıcak ortamda olurum ve hayatıma unutamayacagım güzel bir anı olarak anımsarım o günü de :)

Buket Yıldız
08-04-2007, 09:24
ya moruk ne işi var bu yazının burada? kafayımı buldun ne ehuehuehueh

kendi haline bırak kafası güzel heralde:D

Piraye Oğuz
08-04-2007, 09:38
depresyondayım:o

Serkan Kurt
08-04-2007, 09:41
Sonunda halkıntakımı ile buluştum...çok güzel bir gündü...herşey süperdi...şenel kızıldaşın bana 2 bira ısmarlaması daha süperdi:D
ayrıca beni bu forumdaki ağabeylerimle ve diğer kardeşlerimle tanıştıran emirhan abiye teşekkürlerimi sunuyorum...

Özer Özçetin
08-04-2007, 10:04
Benim için çok mutlu bir gün oldu,kızımın doğum günü vardı,çok uzaklardan arkadaşlar vardı,Selim le Yılmaz beni kırmadı geldi,avukat Devrim oradaydı,Turan Abi vardı,Halkın Takımı tam kadro oradaydı olabildiğince,Eşber abinin salona girişi bambaşkaydı,sonlara doğru Nevzat Çelik,Zeki Demirkubuz katıldı.
Ben Halkın balosu dedim eğlencemize,ama şampiyonluk balosu.Sadece Kayseri maçıyla ilgili yanıldım,fenere bir ikram olur diye düşündüm,yanıldım,böyle yanılmaya can kurban,evet Halkın şampiyonluk balosu böyle olur işte.
Tezahüratlar çok güzeldi,25-30 öncelerden aklımda ne kaldıysa söyledim,tezahüratlar adına.Optikin en sevdiği tezahüratları söyledim,böylece onun da kulakları çınlamıştır.
Forza Hayati ve Engin de kulisleriye göze çarptı.Çok mutlu bir gündü,sanırım şampiyonluk kutlamasında Halkın Takımı tavan yapacak bu şimdiden belli.Prova güzeldi,demek ki 2 ay sonra Beyoğlunda şölen var.

Olgun Şimşek
08-04-2007, 10:16
nice yıllara halkın takımı

Gürhan Oğuz
08-04-2007, 11:44
ve işte bir yılda böyle geçti
daha nice yıllara

Ümit Kurt
08-04-2007, 11:48
her şey çok güzeldi...

bu birlikteliği sağlayan, gelen ve gelemeyen tük Halkın Takımı dostlarına teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsınız.

Safa Şenyıldız
08-04-2007, 11:49
İlk seneki kutlama beklediğimden de iyi geçti. Her ne kadar ses düzenini ayarlamak için saatlerce uğraşsak da. :D
Eee foruma güzel bi KArtAl da eklenmiş oldu bu güzel kutlama sayesinde. ;)

Can Durukan
08-04-2007, 13:25
deja vü??

Can Durukan
08-04-2007, 13:27
yok bişey yok.üstüme gelmeyin sbepsizlerdeyim..:)