Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevmek...Çok Sevmek
Demir Han
16-12-2010, 09:16
Yıllardan beri tribünleri ayağa kaldıracak nitelikteki oyunculara hasret olan bizler sanırım biraz da sevgimizi orantısız kullanıyoruz bu da hem oyuncuya hem de bize zarar veriyor.
Son olarak Rapid'in TD si Q7 yi burda çok şımartmışlar bir havaya girmiş Tükürmüş olması kabul edilemez bağlamında bir demeç vermiş.Bu eleştiriye kulaklarımızı tıkamamamız lazım.Aynı durum Guti'de hasıl olmaya başladı.Tribün'ü arkaya alarak yaşanan dozajlı motivasyon gibisi yoktur ama fazlası oyuncunun her hareketinde haklıymış gibi hareket etmesine sebep olabilir.Eğer bu tükürme doğru ise bu da bunun bir yansımasıdır.
Ayı yavrusunu severken oldürürmüş misali (teşbihte hata olmaz) olmasın.
Murat Aru
16-12-2010, 10:51
Ben, Guti ile Quaresmanın yediği tekmeler ve yapılan faullerden sonra insan ötesi bir sabırla sahada kaldıklarını görüyorum!
Guti zaten okadarda ağresif tavırlı bir oyuncu değil.
Haddinden fazla mutevazi bir kişi.
Quaresma bundan 2-3 yıl önceye göre gayet sakin kontrollü.
Yoksa şimdiye kadar bir çok kez kırmızıyı görürdü.
Ben senin bu değerlendirmene katılmıyorum kısacası.
Hatta ve hatta Schuster'in korkusuna oyuncular kartlara faullere tepki bile vermiyorlar.
Tepki ve şımarıklık örneği istiyorsan mesela Fenerbahceli Emre ...
Demir Han
16-12-2010, 11:30
Şu an için böyle bir durum söz konusu değil ama olma tehlikesi var ben bunu görüyorum.Emre ise tamamı ile öyle idi onu seyirci bu hale getirmedi.
İleride...bir maçta tekmenin ardından seyirciye dönüp ellerini kaldırıp oynatmıyorlar ne yapayım imajı çizip ardından 5 dk sonra da tekmeyi basıp tribiün gazı ile sahayı terketme senaryolarını yaşamayalım da ....
Unutmayalım Alex'te bu ligde oynuyor ama adam her nasılsa yırtmayı öğrendi bu sert oyun tarzından...
Murat Aru
16-12-2010, 12:40
Alex Türkiyeli futbolcu.
Biz Guti ve Q7 den bahsediyoruz.
Fark birazda orada.
Demir Han
16-12-2010, 14:41
Alex bir örnek idi. Ama yazının asıl amacı olabilecek bir kötü olayın öncesi hissettiklerim idi
Cem Ozel
16-12-2010, 17:26
Emre'nin dışında şımarık olarak Arda'yı tanırım. Guti'de Q7'de o seviyede değil yanına bile yanaşamaz. Aşırı tepki verildiğini düşünmüyorum oynadıkları oyunla bu sevgiyi hakediyorlar henüz haketmeyecek bir davranışları yok. Umarım bundan sonrada olmaz.
Sabri Haluk Erdem
16-12-2010, 18:51
Ben her ikisininde şımardığını düşünmüyorum. Her maç sağa sola saldıran sürekli
küfür eden Emrenin yanında bizimkiler birer pırlanta kalır.
Alex duran top kullanır ceza alanında net gol vuruşu yapar. Guttinin yediği tekmelerin 100 de birini yemez. Gutti 3 kişinin arasından top çıkarır pas verir,
top sürer ve sürekli kazmaların tekmelerine maruz kalır.
Rapid'in TD si hayvan gibi saldıran tekme atan futbolcularını eleştirsin önce.
Ali Savasan
16-12-2010, 19:10
Guti'nin Eskişehir maçında atılmasının soru işareti hala geçmedi bende. Ancak dünkü oynadığı oyunu görüpte 80.dkda önde pres yapmaya çalışan bir adam neden kasti attırsın kendinide demeden edemedim.
Q7'nin sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Paparazilerin bulupta lokma lokma yiyeceği iki ekmek olmalarına rağmen Guti kaza ile gündeme geldi sadece Q7 gelmedi bile...
Var mı Ernst gibisi derseniz ona da tabii yok derim...
Vedat Benakay
18-12-2010, 14:39
bırde hakemlere bakalım dıyerek baslamadan once kazakıstandan KARTAL KANATLILARA yurek dolusu selamlar.her hafta hakemler bır sonra karsılacagımız takımın futbolcularaına mesaj verıyor ve dıyorlarkı gutıye Q7 ye tekme serbest kart yok sıze.bır macta bır futbolcu 27 tekme gorur ve kırmızı kart olmazsa yorumu sıze bırakıyorum
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.