Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet geyikleri
Hakan Ozel
26-12-2010, 14:48
-İstanbul'un girişinde durdurulan bir araçta, Beşiktaş'ta oynama vaadiyle kandırılan 7 Portekizli ele geçirildi...
-NASA'dan Beşiktaş'a sert uyarı geldi; ''Yıldızlarla oynamayın!''
-Serdal Baba bize Hulk’u alsana...
-Yıldırım Demirören basın açıklamasıyla yalanladı: Messi ile ilgilenmiyoruz.
-BJK Futbol Yatırımları AŞ’den son dakika: Futbolcularımız Guti, Q7, Simao, Fernandes ve Almeida ile fotoğraf çektirmek isteyen Aziz Yıldırım ve Adnan Polat’la görüşmelere başlanmıştır.
-Beşiktaş'a gelmek isteyen C.Ronaldo'ya kontejandan dolayı olumsuz yanıt verildi.
-Beşiktaş yönetimi, Portekiz'den göçmen alımına başladığını borsaya bildirdi.
-Kartal Yuvası mağazalarında huni satışlarına başlanmış olup, talep patlaması yaşanmaktadır.
-Şu an Beşiktaş kadrosunun tek eksiği Karadenizli Temel. 4 Portekizli, 3 Alman, 2 Brezilyalı, 1 İtalyan, 1 İspanyol ve 2 Çek ve 1 Slovak.
-Yönetimde hedef hala Türk kalan defans hattı..
-Ronaldo’nun Noel tatili için İstanbul’a uçak bileti aldığı haberi, Real Madrid yönetimini paniğe sürükledi.
-Futebol clube do Beşiktaş.
Ali Savasan
26-12-2010, 15:42
Gülelim veya ağlayalım.
Ya da hiç biri.
Demir Han
26-12-2010, 16:13
Yapılanları abartmak kendimizi komik duruma düşürmeye birebir.
Bu takım daha oynamadı ve hala 14 puan geride ve alınanların hepsi Avrua'da bu sene oynamayacak.Biraz sakin karşılmak lazım.Bu geyiklerin bir de boynuzları var unutmayalım, sonra kaçar maçar bir tarafımıza :)
Ali Savasan
26-12-2010, 16:15
Mustafa Denizli'nin bugün kü yazısı güzeldi.
Türkiye böyle bir kadro daha görmedi bir daha ne zaman görür görebilir mi bilmiyorum ama takım olabilirler mi onu da bilmiyorum diyor. Doğru da söylüyor.
Yakup Serhat Akay
26-12-2010, 21:27
Yapılanları abartmak kendimizi komik duruma düşürmeye birebir.
Bu takım daha oynamadı ve hala 14 puan geride ve alınanların hepsi Avrua'da bu sene oynamayacak.Biraz sakin karşılmak lazım.Bu geyiklerin bir de boynuzları var unutmayalım, sonra kaçar maçar bir tarafımıza :)
Yazdıklarının altına imzamı atarım, sevgili Demir kardeş..Aynen benim düşündüklerimi yazmışsın..Özellikle son yapılan 3 transferden sonra, taraftarımızda bir burnu büyüklük, bir laubalilik görüyorum.. Beşiktaş'lı olmanın ilk şartlarından biri olan alçakgönüllü olmak ve mütevaziliği unutmuş gibiyiz..Bu takım, liderin 14 puan gerisinde halen..
Yapılan flaş transferlerden sonra, rakiplerimizle dalga geçeceğimize, bu olayları tevazu ile karşılayıp, güçlenen kadromuzun keyfini çıkarmalı ve takımımıza şartlar ne olursa olsun destek olmalıyız..
Özgür Ün
26-12-2010, 22:07
Durun beyler ya karamsarlığa kapılmayın bence sakatlık olmassa kupaları alıcaz ben sonuna kadar inanıyorum.
Hakan Kirezci
26-12-2010, 22:20
üçü de bizimdir merak buyurulmasın...
İkinci yarılar ilkyarı gibi oynanmaz...
Murat Ödemiş
27-12-2010, 08:25
bu kadroya karşı nasıl hırs yapar rakip takımlar... iki kişiye ( guti Q7)karşı bu kadar hırslı oynamışlarsa( bursa ve ts ye karşı kendi kalelerine gol bile atıyorlar ) gerisini siz düşünün ..bizim her maçımız değişik ve büyük gündem oluşturur hem burda hem yurt dışında dolayısıyla rakip takıplar bu gündemde iyi anılmak isterler ..teknik adamların futbolcuları nasıl motive edeceğinide az buçuk tahmin edebiliyorum ..hadi çocuklar gösterin bu yıldızlara günlerini vs vs ...ve ve en önemlisi bu kadroyla BÜYÜK beşiktaş taraftarının uefa ve benzeri sitelere kapak olması ....
Demir Han
27-12-2010, 10:18
Ülkemizde iyi olanı yerin dibine batırma politikası hep vardı ve ne yazık ki de olacak.Yapımızda var bu.Yönetim inanılmaz işler yapıyor hem de daha ucuza daha kaliteli ile.Ucuz yada emekliliği gelen değil kariyerli genç oyuncular getirmek kolay iş değil.Şimdi bizi başarısız kılmak için ellerinden geleni yapacaklardır.
Schuster seni eleştirmedim yanındayım dedim ama artık sende bu takımı adam ediver artık.Aslında oyuncular adam sadece sen bizi takım yap yeter.Aslında o da zor değil adamlar çocukluklarından beri beraber oynuyorlar.
Sorun defansta..gol yemez ve topu Guti'ye kadar getirsek gerisini halleder bizim Pancho'lar :)
Anıl Boydağ
27-12-2010, 23:59
Herkesi aşırı şekilde gözlerini transferler bürümüş tamam herkesin umudu var ama bu kadar da abartmamak lazım.
Halil İbrahim Seferoğlu
28-12-2010, 00:05
İbrahim Üzülmez bir röportajında şimdiden rakip takımlara acıyorum dedi. Bu sözden sonra taraftar ne yapsın. Umarım bu lafın altında kalmayız.
Cem Ozel
28-12-2010, 12:23
Beşiktaş tarihinin en güçlü kadrosu diyorlar ama 2003 sezonuna haksızlık ediliyor. 85 puan toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ali Savasan
28-12-2010, 16:06
Beşiktaş tarihinin en güçlü kadrosu diyorlar ama 2003 sezonuna haksızlık ediliyor. 85 puan toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Beşiktaş tarihinin en isimli kadrosu demek belki daha doğru olur. "Takım" olmadan hiç birşey olmaz ve takım olup olamayacakları henüz belli değil. Bilmiyorum ama özellikle şu geyikler beni acayip korkutuyor...
Anıl Boydağ
01-01-2011, 15:54
Hazırlık maçları ve türkiye kupası maçlarında görücez takım olabilicekler mi umarım ego sorunu yaşanmaz.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.