PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbol erkeklerde ilk yarı bitiyor

Hakan Kirezci
15-01-2011, 22:32
http://img820.imageshack.us/img820/1900/adszlvc.jpg

17 Ocak Pazartesi saat 19:00 da Akatlar'da oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçımızla TBL de ilk yarı sona eriyor. Büyük bir ihtimalle kolay kazanacağımız bu maçtan sonra Karşıyaka'yla aynı puanda 5-6. sıraları paylaşacağız. Çok basit kaybettiğimiz 2-3 maç olmasa şimdi kafadaydık ama yine de ligi 4 ya da 5. sırada bitirmemiz halinde final serisine kadar gidebileceğimize inanıyorum. Onur'un imkanları kısıtlı olduğu için İstanbul'daki taraftarları bu maça onun adına ben gitmeye davet ediyorum.

Kutay Tarakçı
15-01-2011, 22:37
son periyotlardaki sorunumuzu çözersek play-offlarda söz sahibi olacağımıza inanıyorum ben.

Anıl Boydağ
16-01-2011, 00:02
Erdemir maçı 60lı sayılarda bitti maçı izleyemedim ama bu gösteriyor ki ergin ataman takıma savunmayı aşılamaya başladı ama ıversonın yokluğunda iyi bir skorer guard a kesinlikle ihtiyacımız var ikinci yarı likholitov da dönücek playofflara doğru ıversonda gelince daha komple hale gelicez ondan sonrası zaten playoffta göstericeğimiz performansa bakıyor.Yarın ki maç için başarılar istanbuldaki taraftarla yalnız bırakmaz umarım ilk yarının son maçında.