PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25. YIL ÇARŞI Çocuk Esirgeme Kurumları Etkinlik

Serdo Yeşil
31-03-2007, 11:23
Bu konuya ayrıca başlık açmamın sebebi çocukluk mutluluğu, yalnızlık duygusu ve ÇARŞI bizler gelecek olarak gösterdigimiz çocuklarımıza 25. YIL Kutlamalarımız kapsamında bundan sonraki evimizde oynayacağımız maçların
gündüz saatinde İsatanbul’un bir çok noktasında bulunan Çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret etmek asli görevimiz olmalıdır yanımızda götüreceğimiz hediyelerle’de daha da mutlu olacaklardır yada genel olarak bu konuyla ÇARŞI Komite bir birim oluşturursa daha sağlıklı yürür bu bize düşen görev
2) Lig sonunda Beşiktaşımız bir hazırlık maçı alır bu hazırlık maçına sadece tek tirbün komple onlara ayırtılıp onların adına böyle bir etkinlik yapılması çok güzel bir organizasyonla onlara anlamlı bir gün yaşatabiliriz benim bu konuda

MUHATARIN gereken yerlere bu bilgi vermesini rıca ederim
Bu konuyu forzada açtım bence önemli bize yakışan bu olmalıdır diyorum

KARTAL KALIN

Ali Mandacı
31-03-2007, 20:26
:cool:

Murat Aru
31-03-2007, 20:44
Serdo yeşil

Bu iş yapıldı!!!

Birde Çarşıyı ete kemige büründürmeden önce ruhuna biyat için, yapsınlar etsinler degil, yapalım edelim, kullanalım. Tabi birde yapılanları hatırlayalım.

Serdo Yeşil
01-04-2007, 13:30
Serdo yeşil

Bu iş yapıldı!!!

Birde Çarşıyı ete kemige büründürmeden önce ruhuna biyat için, yapsınlar etsinler degil, yapalım edelim, kullanalım. Tabi birde yapılanları hatırlayalım.

Arkadaşlar bu şekilde yaklaşımları çok basit görüyorum ( Üstteki yazı ),

Benim amacım kitlesellik ve genel ziyaretler sadece 1 kaç kurumla kısıtlamamak İstanbulda onlarca kurum var iyi organize olursak buralara yayıla biliriz

2. ben genel olarak onlara hitaben bir hazırlık maçına degindim Çocuk esirgeme kurumları adına yapılsın dedim
yapılanlar olmuştur bitmiştir kazandırdıkları mutlaka olmuştrur yapılmış diye bir daha yapılmayack diye bir kuralda yok