Orijinalini görmek için tıklayınız : Levent Kırca Hastahaneye Kaldırıldı
Ali Savasan
24-02-2011, 15:02
Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, hastaneye kaldırıldı. Fenalaşarak VKV Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Kırca, tedavi altına alındı.
Hastane yetkilileri, konuya ilişkin detaylı bilginin daha sonra verileceğini bildirdi.
Serkan Aymak
24-02-2011, 17:08
Hastane yazılı acıklama yaptı!
"Levent Kırca, 23 Şubat 2011 tarihinde kalp yetmezliğine bağlı akciğer ödemi tanısı ile hastanemize yatırılmıştır. Genel durumu stabildir. Tedavisi normal oda koşullarında sürdürülmekte ve koroner anjiyografi yapılması planlanmaktadır. Levent Kırca'nın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler basınla yazılı olarak paylaşılacaktır."
Yaşar Yavuz
24-02-2011, 23:26
Geçmiş olsun usta.
Umut Toprak
25-02-2011, 16:04
Yoksulluğun kitabı yazılsa , Levent Kırca yazardı ... Yoksul olduğu için değil ama ... Yoksunluğu hissettiği için ... Bende dili geçmiş zamanlı cümle kuruyorum. Sanki adam öldü :)) ... gerçi o da aolacak ama ... Neyse geçmiş olsun diyelim ..
Hakan Kirezci
25-02-2011, 17:04
Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında açlık grevi yapmayı becerebilen müthiş biridir. Hastalık insani bir durum; geçmiş olsun olmasına da daha fazlası için sözü ben Haluk Bilginer'e bırakıp çekileyim.
Umut Toprak
25-02-2011, 20:08
Umarım foruma Haluk Bilginer üyedir.. Eğer değilse, Bugünün Haluk Bilginer'i ben oluyorum .. Bana mı dedin Hakan abi ? :)
Hakan Kirezci
25-02-2011, 20:14
Yok be kızım niye sana söyleyeyim. En son sen yazmışsın zaten bir mesaj, o konuya gönderme yaptım. Aha seni de göndereyim konuya buyur.
http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=7649
Hastalık, vefat ayrı konular ama iş sanatçı veya insani kişiliklere gelir dayanırsa bu dallamalar hakkındaki benim düşüncelerim buna benzer şeyler.
Umut Toprak
25-02-2011, 20:29
Ha işte o yüzden ben de bana mı dedin dedim.
Doğru anlamışız birbirimizi .. Ben "gerçekçi adam" dedim ya Haluk için ..
Sonra kalktım levent Kırca için adam ölmüş gibi cümle kurdum .. sonra oda olacak bir gün dedim :) Ne kadar gerçekçiyim :)
Sandım ki sen de bana bıraktın o mesajı. Kabul et Haluk kadar gerçekçiydim :)
OOffff battım çık işin içinden .. anladın mı beni Hakan abi.. :)
Hakan Kirezci
25-02-2011, 20:35
Anlamadım desem anlatmaya kalkarsın, o yüzden anladım. :)
Gülpaşa Yılgın
25-02-2011, 20:55
geçmiş olsun levent kırca acil şifalar.
yılgınlık yok direniş var
p@şa
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.