Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş:92 Fenerbahçe:84
Anıl Boydağ
12-03-2011, 18:13
Beko Basketbol Ligi’nin 21. haftasında ezeli rakipleri Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Cola Turka karşı karşıya geldi.
Maça çok iyi başlayan ve yakaladığı yüksek şut yüzdesini maç sonuna kadar koruyan Beşiktaş Cola Turka, rakibini deplasmanda 92-84 yendi.
3 sayı çizgisinin gerisinden 14/25 isabet kaydeden Beşiktaş Cola Turka'da Ogilvy 22 sayı - 9 ribaundla ön plana çıkarken, Serkan Erdoğan 17 sayı, Mire Chatman 16 sayı - 10 asist - 4 ribaundla, Marcelus Kemp 14 sayı - 5 asist ve 3 ribaundla galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Fenerbahçe Ülker'de Ömer Onan'ın 15 sayı - 3 ribaundu ile Ukic'in 13 sayı - 5 asist - 2 ribaundu ve Kaya Peker'in 12 sayı - 6 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi.
Ekin Zaza Karatas
12-03-2011, 19:08
helal olsun,ruh budur !
Hakan Kirezci
12-03-2011, 19:32
Tebrikler potanın kartalları. Bu arada Ergin Ataman-Burak Bıyıktay arasındaki (insani değil) coaching farkını da görebilmişizdir umarım.
Sabri Aydoğdu
12-03-2011, 19:47
Tebrikler Apploud basketbol'da yükseliş coach değişikliği ile başladı,umarım schuster giderde futbolda'da istenilen yükseliş başlanır, basketbol örneğinde olduğu gibi..
Serkan Aymak
12-03-2011, 19:47
Ogilvy kac haftadır inanılmaz performansla oynuyor.22 sayı 9 rebound la oynadı bugün.İlk zamanlar begenmedim ama kendini cok iyi toparladı..
Dogrudur,Ergin ataman daha iyi bir koc ama Burak Bıyıktay da inanılmaz bir menajerdir.El aminlerden chatmanlara,ogilvylere.Bu adama biğraz kaynakl ayırıp klübün menajeri yap,cok iyi işler yapar.
Hakan Kirezci
12-03-2011, 19:53
O zaten menajerdi dediğin gibi Serkan. Hocalık yapması onun suçu değil ki. Bu arada basketbol oyununu oyuncular değil ağırlıkla koçlar oynar. Futbola pek benzemez yani.
Murat Baylan
12-03-2011, 20:58
Tebrikler. Bu arada yanıldığımı ve takımın performansının benim tahminimin çok üstünde olduğunu itiraf etmeliyim.
Murat Baylan
12-03-2011, 21:00
Bu arada takım kadrosu Bıyıktay'dan Ataman'a önemli değişikliklere de uğradı, onu da belirtmeden geçmeyeyim.
Anıl Boydağ
12-03-2011, 21:34
Bu arada fenerbahçe akatlara geldiğinde küfürlü tezahüratlar haricinde hiçbirşey yapmamıştık yenilmemize rağmen fenerbahçe taraftarı yine yaptıklarıyla kendini gösterdi.Ergin atamanın coaching bilgisi çoke tkiledi takımı ama özellikle ogilivy i çok iyi kullanıyor ve yeni gelen isimler serkna erdoğan ve marcelus kemp çok iyi performanslar sergiliyor ama unutmuyalım fenerbahçe son haftalarda çok kötü oynuyor çok fazla sakatları var havaya girmemek lazım ama playoff açısından çok önemli bir galibiyet oldu.
Hakan Kirezci
12-03-2011, 21:45
Murat, kadro tabii ki değişecek. İyi oyuncu almak yetmiyor, oynatacağın oyunun arıza çıkarmayan en iyi parçasını bulmak önemli bu da hocalık bilgisi gerektiriyor.
Bıyıktay istedi de Serkan'ı, Kemp'i almadı mı kulüp? Ya da Chatman adam mı seçiyor?
Murat Baylan
12-03-2011, 22:34
Hakan abi, ben Bıyıktay'ın kulüp tarafından bizim Rıza muamelesi gördüğünü düşünüyorum. Onun eline Ailton'u tutuşturmuşlardı, Burak hocaya da diğer oyuncu maaşları ödenmeden Iverson'ı tutuşturdular ve takım ruhu oluşmadı. Burak hoca Serkan'ı Kemp'i istedi mi istemedi mi bilemem (belki de istemiştir)ama istese idi bile hocanın kulüp yönetcileri içinde ağırlığı olmadığından (malum bizim Rıza sendromu) alacaklarına ihtimal vermiyorum. Ataman'ın en büyük avantajı Mustafa Denizli gibi medya ve yöneticiler tarafından adam yerine konması.
Ama herşey bir yana Türkiye kupasında final benim beklentimin ötesinde bir başarıydı. Basketbolda teknik adamlık tabi ki önemli fakat yine de nihai hedeflerde kadro kalitesi futboldakinden çok daha belirleyici faktör. NBA de play Off öncesi işi ağırdan alan kaliteli kadrolar Play Offlarda %90-95 oranında hedeflerine ulaşırlar.
Hakan Kirezci
12-03-2011, 22:39
Ben bu sene erkekler basketbolda lig, kadınlar basketbolda kupa şampiyonluğuna inanıyorum.
Murat Baylan
12-03-2011, 22:41
Vallaha ne diyeyim, hiç gocunmam, sırtımda hacca taşırım sizi.. Hadi İnşallah..
Ali Savasan
13-03-2011, 01:22
Ergin Ataman'dan her şeyi beklerim o yüzden şaşırmadım. Tebrikler.
Başlık ters olmuş. Deplasmanda oynadık maçı.
Eser Toprak
13-03-2011, 01:25
Bravo BEŞİKTAŞIM.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.