Orijinalini görmek için tıklayınız : HALKIN TAKIMI ödül aldı!.. (sporhayat.com) 2011
yumurtakafa yılmaz
10-07-2011, 13:18
sporhayat.com 15 Temmuz'da ödül töreni düzenleyecek.
Kendileri dergimizi inceledi sevdalı ve onurlu duruşumuzu fazlasıyla beğendi.
Pek çok amatör klüp orada olacak ve spordaki o amatör ruh ve sevgi yer bulacak.
Efsane oyuncumuz Fethi Türkeş, onursal başkanımız Süleyman Seba programı yoksa gelecek.Rıza Çalımbay,Ziya Doğan da törene katılacak.
Taraftarları asli unsur olarak gören bu site, halkın takımı'na plaket verecek.
Tüm dostlarımız davetlidir.
Tarih : 15 Temmuz 2011 Cuma
Saat : 14:00 – 17:00
Yer : PERPA KONFERANS SALONU
PERPA TİCARET MERKEZİ – Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Dünyanın en büyük monoblok gövdeli Ticaret Merkezi olan PERPA’nın ana sponsorluğunda bu yıl ilki gerçekleşecek buluşmada sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.
(Bu ilanda Murat ÖDEMİŞ'e yaradı ha)
Ali Savasan
10-07-2011, 13:43
Meşale getiremm mi ? Yakarız salonda be ya :)
Murat Ödemiş
10-07-2011, 14:03
not: perpa beşiktaşlılar derneğinin başkanı ve yöneticisi..çarşıya gıcık olurlar .
yılmaz abi ben perpada bu adamların yüzünden hiç bir etkinliğe katılmadım
yumurtakafa yılmaz
10-07-2011, 15:03
fark var.
Ceza söylüyor. ft.
youtub da dinleyebilirsin Murat. :)
Safak Batman
10-07-2011, 17:06
http://www.hocam.com/videoizle.php?id=9702
Safak Batman
10-07-2011, 17:07
tabak iyiyse mesele yok ;)
Hakan Kirezci
10-07-2011, 17:12
Tabağı Şafak alsın çeki gönderin...)_
yumurtakafa yılmaz
10-07-2011, 23:16
çektir-çüktür işimiz olmaz ağabey.
verirlerse plaketimizi alırız.
vermezlerse orada ka.arız. :)
Gokhan Dinc
11-07-2011, 18:04
Süleyman Seba orada olacak =)
Gokhan Akın
11-07-2011, 23:25
ben büyük ihtimal ordayım
Umit Bayezit
12-07-2011, 11:36
plaket üzerinde mesaj olacaksa yada veriliş sebebini belirten bir başlık; ne olacak?
gökhana ısrarla sormadan merakla bekleyeceğim görmeyi
o kadar çok şey olduk ki geçen zamanda
yada olduğumuz nokta o kadar çok ıskalandı ki görmek istemeyenlerce
entresan oldu, olacak.
varolun...
yumurtakafa yılmaz
14-07-2011, 18:52
la müsait olan her-keş katılsın ha.
Özgür Ergün
14-07-2011, 18:59
Muhtar'dan orada olmam yolunda talimat geldi..! Ordayım..!
Murat Baylan
14-07-2011, 19:00
iş yerim Perpa'da ama yarın piyasadayım (((
Ali Savasan
14-07-2011, 19:21
Ben yerini bilmiyorum ki :/
Gokhan Dinc
14-07-2011, 19:40
metrobüste Perpa durağı var oranın hemen yanında Perpa iş merkezinde 13.katta komferans salonunda...
orda beni görürsünüz zaten
Ali Savasan
14-07-2011, 19:45
Yetişmeye çalışacağım. Dediğin yeri sanırım kestirdim.
Murat Baylan
14-07-2011, 19:57
13. katta Halkın Dönercisi de var.. Tavuk döner dürüm yiyene ayran beleş.. 3.5 kayme :-))
Murat Baylan
14-07-2011, 19:59
metrobüste Perpa durağı var oranın hemen yanında Perpa iş merkezinde 13.katta komferans salonunda...
orda beni görürsünüz zaten
O durağın adı bazen Dar-ül acaze diye de geçiyor.. Aman Ali es geçme..
Ali Savasan
14-07-2011, 20:04
bizden kimler gidiyor :)
Gokhan Dinc
14-07-2011, 22:11
Özgür abi, Akın, Gökhan, İncibaba, Erhan abi büyük ihtimalle gelcek...
Onur Kurt
14-07-2011, 23:27
ordayım ters bir durum olmazsa
Murat Aru
15-07-2011, 07:52
Ben is dolayisiyla gidemiyorum.
Giden arkadaslardan bilgileri aliriz artuk.
Abdulkerim Cakmak
15-07-2011, 12:06
bende işim dolayısı ile orda olamıyacam ama ordaolan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Ali Savasan
15-07-2011, 13:12
Uyumuşum be ya :D
Umit Bayezit
15-07-2011, 13:18
organizasyona emeği geçenlere ve katılan tüm HALKIN TAKIMI dostlarına teşekkürler
Hakan Kirezci
15-07-2011, 22:35
http://img850.imageshack.us/img850/3610/sporhayat1.jpg
İşte böyle bir şey Beşiktaşlılık...
''Spora hayat katanlar'' buluşması ödül töreninden çok daha fazlasıydı benim için ve hikayelerimi yazmaya ilk olarak bir vefa hikayesiyle başlıyorum. Hikayeleriyle büyüdüğüm maçlarına gittiğim benim için futbol takımından daha fazlası olan Beşiktaş'ın 2 efsanesinin buluşması...
Efsane futbolcu Fethi Türkeş ve efsane başkan Süleyman Seba.
İlk ödülüm çok heyecanlıyım diyerek geldi Fethi ağabey taraftarlarımız da burada ''Halkın Takımı'' geldi dedim ''Onlar beni tanır mı bilmiyorum ki ben onların devrine yetişemedim. ' diyerek içerledi ancak daha salona yeni girmişti ki Beşiktaşlı taraftarlar ayakta karşıladı elini öptü efsanenin şaşkın gözlerle bakındı eşine ikisinin de duygulu hali taraftarla bir bütün duruşu şimdiki ''yıldızlara'' ders niteliğindeydi.
Tören başladı ödüller bir bir veriliyordu.
''1965-1968 yılları arasında fırtına gibi esen Beşiktaş'ın unutulmaz ismi, şampiyonluk gollerinin sahibi, alınmadık kupa bırakmayan efsane kadronun en önemli isimlerinden Fethi Türkeş'' diye ismi okunduğunda fırladı yerinden ve arkadan taraftarların Fethi Türkeş diye tempo tutmaya başladığını işitti gülümsedi ve aldı mikrofonu eline anlatacak çok hikayesi verecek çok dersi vardı yaşayan efsanenin ama duygularını toparlayamadı oradaki taraftarların hiçbiri oynadığı dönemi görememişti ama sevdalılar buluşmuş kelimeler tükenmişti. Fethi ağabey de ilk ödülüm ne diyebilirim ki dedi tıkandı ve haykırdı ''EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ''. Salonda inanılmaz bir alkış farklı renklere gönül verenlerin bu sevdaya kayıtsız kalamaması...
Fotoğraf faslına geçilirken duygulanmış seyredalmıştım vefa manzarasını baktım bir el gel yapıyor Fethi ağabayin eşi Zeliha abla gelsene diyordu karmaşık duygular arasında çıktım sahneye röpotaj yapıp bu efsaneyi unutmayan arkadaşımız diye başlayan cümlenin tamamını dinleyemedim kalp atışlarımı kontrol etmeyi beceremeyerek gülümsedim o fotoğraf karesine diğer ödüller verilirken arada gözüm hep Fethi ağabeydeydi o masum sevdasını sevinciyle birleştirmiş çocuklar gibi şendi... Röportaj için çağırıldı dışarı hemen döndü...
O sırada haber geldi Süleyman Seba geliyordu çıktım kapıdan karşılamaya napcağımı tahmin edemiyordum Beşiktaş'ın bir nevi ete kemiğe bürünmüş hali babamızdan kalan mirasın ilk hatırladığım ismi gelecekti aslında kendimi daha önce geleceğini bildiğimden hazırlamaya çalışmıştım ama nafile...
Hatırlıyorum çok küçüktüm ailece gittiğimiz sezon açılışlarında ismi okununca taraftar büyük saygı duyuyordu bu isme tanımıyordum o zamanlar sonradan duydum hikayelerini gelir misiniz diye telefonda çağırırken bile sesim titremişti anlamsız cümleler kurmuştum. Bir farklı sevdik biz onu mütevaziliğin sembolü Beşiktaşlı duruşunun tanımı ve aldığımız o mirasın en değerli parçalarındandı...
Ve o an geldi girdi içeri ne desem bilemedim tam bir hoşgeldiniz derken birden etrafımızı kameralar sardı yaşlı bedeni daha fazla yorulmasın diye rica ettik ve kısa tutuldu bu bölüm…Salon ''BÜYÜK BAŞKAN'' tezahuratlarıyla çınladı orada bulunan masaları tek tek ziyaret ederek girmeyle gönülleri fethetti efsane başkan ayağa kalkanlara lütfen oturun diyerek karşılık verdi sahnede konuşmasını yaptı yerine kadar eşlik ettim Fethi ağabeyin yanını gösterdim o sırada fiziksel engelli bir arkadaşı görüp yanına gitti ilgilendi fotoğraf rica eden arkadaşa '' Ne demek hemen çeksinler.'' diyerek kırmadı ve yerine otturdu. 2 efsanenin yanyana oturduğu görüntüyü hayranlıkla izlerken salonda yapılan ikramlar geldi ; Fethi ağabey hemen ayağa kalktı ve o engelli arkadaşa götürdü ikramları gözlerimin dolmasına karşı koyamadım insanlık derslerini sadece hayranlıkla izleyebildim o 2 efsanenin...
Bu sırada mikrofondaki anons: Onlar, Eto'o ların,Plüton'ların,Pakistan'lı bebelerin, Irak'lı dedelerin, Latin Amerika'lı işçilerin, siyahların-beyazların sözün özü "Halkın Takımı’’
Spora hayat katanları ödülendirirken hayata Beşiktaş katan yaşamın bizzat içinde formalarıyla tepkileriyle yer alan Halkın Takımı’nı atlayamazdık.
Sağlıkları dolayısıyla erken çıkması gereken 2 efsane taraftarları ödül almadan hiçbir yere gitmemişlerdi Halkın Takımı adına kürsüye çıkan dostumuz ''Biz Baba Hakkının, Şereflerin, Süleyman Seba'nın Beşiktaşıyız’’ dediğinde Süleyman Seba da benim gibi gözyaşlarına hakim olamadı. Bu tabloyu hayat boyu unutamam o yaşlı gözler onurlu duruşunu hiçbir zaman bozmayan camianın özetiydi... Fethi Türkeş Süleyman Seba ve siyah-beyaz sevdalı taraftarlar kötü günde omuz omuza vermiş bana ve ekibimize tarifsiz duygular yaşatmışlardı.
Hep beraber bir de poz verdiler fotoğrafın ismini de ben koymak istedim:
‘’İşte böyle bir şey Beşiktaşlılık’’
Gökhan Dinç
(www.sporhayat.com)
Kutay Tarakçı
15-07-2011, 22:43
yüreğinize sağlık..
Ali Savasan
16-07-2011, 02:01
http://www.haber1903.com/futbol/suleyman-seba-ve-haber1903e-plaket-h2029.html
Uyuz oldum habere! Ne var yani Halkın Takımı yazamadınız mı??????
Gokhan Dinc
16-07-2011, 12:02
yazamazlar fotoğrafı çekinip gittiler biz onlara ayrıcalık tanıyalım Beşiktaş'ın medyadaki sesi olsun derken onlar yönetimin sesi oluyor yaptıkları özel haberlerin çoğu şu yönetici şunu dedi diğeri bunu dedi...
kombine fiyatlarıyla ilgili neden haber yapmadınız dedim biz o topa giremiyoruz dediler bravo size taraftarın değil yönetimin sesi onlar yazıların da çoğu başkan büyüksün tarzında
kısaca ben de uyuzum artık...
Ayrıca aklıma geldi Fethi Türkeş'e yapılan vefasızlığı da yayınlayamadılar dün gidip güya konuşmuşlar o da büyük takımız şike yapmayız filan demiş önce bir derdini yazın o efsanenin...
Umit Bayezit
16-07-2011, 12:33
teşekkürler dostlar
süleyman abinin ve fethi abinin ellerinden bizim için de öpseydiniz
nevzat abi dergiye de BEŞİKTAŞ'a sarıldığı gibi sarılmış
varolun...
Atilla Kayacı
17-07-2011, 20:24
Halkın Takımı haklı.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.