PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Ç.Rizespor 7 Nisan Cumartesi 21:15

İhtiyar Heyeti
04-04-2007, 00:31
Zorlu Deplasmanlardan, Bozuk zeminlerden ...
Karakartal, Yuvasında Rize'yi konuk edecek..

1 Ay Geçti Çok özledik..
Sensiz Geçen Günlerin...

Ferhat Talan
04-04-2007, 00:40
Geliyoruz dedik bir kere ..durdurak bilmeyiz artık ...sıradaki av rize ..

rahat sakatsız bir olacak umarım

4*1 kazanagız skor tahminide yaptım

ve federasyona inat forza Beşiktaş...

Can Durukan
04-04-2007, 01:06
özledik..

Deniz Can
04-04-2007, 01:10
Tulum ve kemence havalari bizim icin calacak.

Ne zamandir horona durmamistik... Guzel olacak guzel... Guzel bir hafta sonu..Horon tutmak icin bisuru sebebimiz olacak...

Ihtiyar Heyeti'nin mac basligi acma gelenegi devam etsin. Ferhatim sen zaten Kuba'yi daha once gormustun:)

Cem Ozel
04-04-2007, 01:11
geliyormuşum bende :D

Cihan Güngör
04-04-2007, 08:25
Kazanırız :)

Gürhan Oğuz
04-04-2007, 09:41
hadi rasgele ağlar golle dola
vira uşaklarım

Anıl Tanrıyar
04-04-2007, 10:31
saldır beşiktaşımm oOOoooooOOOO

Erkan Özberk
04-04-2007, 12:10
Geliyoruz ulan, inanıyoruz ulan, istiyoruz ulan
Hayde Beşiktaşum Vira...

Berkant Tutaklı
04-04-2007, 14:14
Hadi bakalım çaylar rizeden simitler Gürhan abiden...

Osman Yasar
04-04-2007, 16:23
memleketim yanlış yapmaz :D

Burhan Gümüş
04-04-2007, 17:22
Ve sonunda KARAKARTAL İnönü de...
Beşiktaşım oley...
Fener kaçmaya mı çalışıyor ne...

Murat Ödemiş
04-04-2007, 18:25
atom karıncaya saygılar .....

Ümit Kurt
04-04-2007, 21:30
zaman durdu sanki...

Gökhan Gürses
04-04-2007, 21:40
rıza beşiktaş taraftarının 12. değil 1. güç olduğunu söylemiş. tabi ki bizlerde üzerimize düşeni yapacağız yeni açik mustafa nin belirttiği şekilde.

ihtiyar heyeti başlık açan ellerin zeval görmesin.sen açtıkça başlıkları biz kazanıyoruz. sezon sonuna kadar devam böyle ...

İsmail Şahin
04-04-2007, 22:00
öyle böyle değil
harbiden çok özledik...

erkenden şairlerdeyim...

Engin Yigit
04-04-2007, 22:57
özledik..

ÇOK ÖZLEDİK...

Halil Gurel
04-04-2007, 23:42
Deplasmanda pek dirençli olmayan bir takımla karşılaşıyoruz, Rıza hoca için, kendisine oynanan oyunlardan da dolayı yüksek bir vefa örneği göstermeliyiz.

Şairler atmosferini özledik, arkadaşları özledik, dimitrayı özledik, bu arada Şairlerde aşırı alkol alınmaması temennisiyle diyorum.

Seval Ortakcı
05-04-2007, 05:54
Beşiktaş,Ç.Rize ile cumartesi oynayacak.Cumadan pazara çekilen maç,Beşiktaş`ı ayağa kaldırmıştı.Başkan Demirören,"Bunun hesabını sorarız,fb ile aynı gün oynamak istiyoruz" demişti.Beşiktaş`ın itirazını kabul eden federasyon,maçın cumartesi 21.15`te oynanmasına karar verdi...

kaynak:fotomaç

Sefa Gülhani Çavuş
05-04-2007, 09:29
Beşiktaş,Ç.Rize ile cumartesi oynayacak.Cumadan pazara çekilen maç,Beşiktaş`ı ayağa kaldırmıştı.Başkan Demirören,"Bunun hesabını sorarız,fb ile aynı gün oynamak istiyoruz" demişti.Beşiktaş`ın itirazını kabul eden federasyon,maçın cumartesi 21.15`te oynanmasına karar verdi...

kaynak:fotomaç

klubün resmi sitesinde hala eski saat 08 Nis 2007-19:00 duruyor..bi açıklma yok

Varol Özdemir
05-04-2007, 09:42
Umarım haber doğrudur.Bence yerinde bir karar.

Piraye Oğuz
05-04-2007, 09:47
:confused:

Olgun Şimşek
05-04-2007, 10:03
fotomaçtan başka hiçbir yerde yazmıyor.inşallah doğru çıkar

Deniz Buldum
05-04-2007, 10:21
gençlerbirliği maçından daha tehlikeli bir maç,beşiktaş tan yetişen hocalar takımlarını bize karşı bir başka motive ediyorlar,umarım yine beşiktaşlı hoca sendromu yaşamayız.

Ersan Üngüder
05-04-2007, 10:32
fotomaçtan başka hiçbir yerde yazmıyor.inşallah doğru çıkar

hürriyette de aynı haber var ama federasyonun resmi sitesinde değişiklikle ilgili bilgi yok henüz.

İhtiyar Heyeti
05-04-2007, 12:54
Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçının maç saati ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının günü değişti. Daha önce 7 Nisan Cumartesi saat 19.00'da oynanacağı duyurulan Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat 18.30'da başlayacak.

8 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacağı duyurulan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ise 7 Nisan Cumartesi günü saat 21.15'te oynanacak.

19:03'de Kutlamadan Mabede..

Omer Kalaycıoglu
05-04-2007, 13:17
arkadaşlar iyi alınsında doğumgünü ne olucak ordanmı gidecez maca biri acıklasın

Mahir Duman
05-04-2007, 13:36
Rize ile yapılacak olan Lig maçımızın tarihi 1 gün öne alınmıştır (07 Nisan 2007 Saat 21:15) Kutlamamızın tarihinde değişiklik olmayacaktır.

Kutlamamızın bitiş saati 19:03 olarak belirlenmiştir.
Oradanda topluca maça gidilecektir.

MUHTAR

Ersan Üngüder
05-04-2007, 13:57
Üst üste 5. galibiyetimizi rize yi beşleyerek almalıyız.

Can Durukan
05-04-2007, 14:26
"herşeye rağmen etkinlik" kararına saygı duyuyorum..:)

Sergen Kurt
05-04-2007, 15:32
insallah rizeyi farklı yenip galibiyet serimizi sürdürürüz.

Fırat Kaya
05-04-2007, 16:25
sarı kart sınırında olan 5 oyuncumuz war...:confused: maçı öle yada böle alıcaz da benim korkum sınırdaki oyuncularımızın sarı kart görmesi.. hadi KARTALIM!!! Uçma Zamanı!

Onur Sarısoy
05-04-2007, 18:44
Hayde kartalım birazda hamsi avla...

Gürhan Oğuz
05-04-2007, 19:22
halkın takımının birinci doğum günü hediyesi futbol takımımızdan olacak
hadin bakalım gene iyiyiz

Seval Ortakcı
05-04-2007, 19:41
vedat yüksel hakemleri ve fb bu sene bu hakemin yönettiği hiçbir maçtan 3 puan alamamış.Futbolda uğurda önemli kanımca :) bknz:fbyi heryerde her şartta darmadağın eden BEŞİKTAŞIMIZ :p
Saldır Beşiktaşşşş
Gollerden biri yine Nobremin olacak !:cool:

Umut Şen
05-04-2007, 19:56
benim de içimdn geçiyor Nobre hatta hem bu maç hem fener maçında yazacak ahanda yazıyorum buraya Atilla abinin stajeri olmaya heveslendim :D

Ahmet Ayyıldırım
05-04-2007, 20:00
caylar nobreden olacak..

saldır kartalım..

İsmail Şahin
05-04-2007, 20:04
"herşeye rağmen etkinlik" kararına saygı duyuyorum..:)

ben böyle şansın
...diyorum...

çabalamacalamaca offfffff...

Hande Eroğlu
05-04-2007, 21:50
bankacıyım ve teftiş dönemındeyız pazar gunu ıçın zor izin almıştım ama maçın c.tesıye alınmasıyla ewıme gelıpde maçı ızleyemeyeceğim tüm bjk dostlara ve bjk futbol takımına kucak dolusu sevgıler

Devrim Kahraman
05-04-2007, 21:54
kayseri fb yi beşiktasım rizeyi dagıtacak.İnönü karnaval alanına dönecek..

Burak Güven
06-04-2007, 08:31
ben böyle şansın
...diyorum...

çabalamacalamaca offfffff...

bi mukabele isocum bi mukabele...

Ümit Kurt
06-04-2007, 08:44
çifte kutlama yapacağız o zaman...

Emirhan Oğuz
06-04-2007, 15:49
çifte kutlama yapacağız o zaman...

İso ve Burak gelemiyo diye mi :p

Pişman olursun pişmaniyelere gelirsin Ümit :cool:

Burak Güven
06-04-2007, 17:37
Ah be Emirhan Abi'm elimde olsada gelebilsem yanınıza o kadar özledim ki seni ve herkesi ama ne yapacaksın çok ters birgün, Ümit Kurt'uda gelemiyoruz diye çifte kutlama yaptığından kınıyorum, Emirhan Abi'nin dediği gibi pişmaniyelere gelesin emi...

İsmail Şahin
06-04-2007, 21:27
ve işte mutlu son
çok sevinme Emirhan başkan :)
aranızdayım yarın...

Ferhat Talan
06-04-2007, 21:34
GS can çekişiyor son dakikalar

son darbesini fb ye yapar umarım gassaray

allah rahmet eylesin

Anıl Tanrıyar
06-04-2007, 22:18
gs vefat etti...ınsallah fener maçında dirilirler

Metin Yalçınkaya
07-04-2007, 01:11
inş. inönüyü başlarına yıkıcaz ama ben çok şansızım ya en sediğim arkadaşımın düğünü var hem maça gidemiyeceğim hemde halkın takımıın 1. senesini kutlama etkinliğine gidemeyeceğim oofff oofff

Piraye Oğuz
07-04-2007, 08:17
:confused:

Ümit Kurt
07-04-2007, 08:27
İso ve Burak gelemiyo diye mi :p

Pişman olursun pişmaniyelere gelirsin Ümit :cool:

abi sabah sabah güldürdün beni helal olsun :D

Ozan Doğan
07-04-2007, 09:30
rıza hoca bilenmezse, hakem papilalık yapmazsa, efendime söyliyim çok ters birşey olmazsa yeneriz. yalnız yarınki paf maçında rakip takımda oynayan bi çocuk bizim şirketten arkadaşın kardeşi. küfür etmeyelim çocuğa :D ayıp olur. sülalece gelirler dalarlar bize vall ehuehuehu

Burhan Gümüş
07-04-2007, 13:47
Ya Emirhan Oğuz bir kıyak yapsa da fener maçında inönü de olabilsem.

Ali Olmez
07-04-2007, 16:15
bu mac farklı bıte cınconda yenıldı zaten

GE-Lİ-YO-RUZ

Umut Şen
07-04-2007, 19:34
kafamız güzel bir sekilde gelemeyen kartallar için bağırıcağız sero özellikle senin için :)

Umut Şen
07-04-2007, 19:36
ne yapiyoruz ne yapiyoruz stada gidiyoruz.

Anıl Tanrıyar
07-04-2007, 20:04
kayserı yenıyo ulann:D:D:D:D:D

Ferhat Talan
07-04-2007, 20:17
son 5 dk 2*1

ne kayseriymis be :D

Ferhat Talan
07-04-2007, 20:30
1*1 bitti son dakikada attılar

neyse kaldı puan farkı 4

geliyoruz ulann

Nasuh Pirinc
07-04-2007, 20:48
kadromuz bu

Vedran Runje
Baki Mercimek
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Ali Tandoğan
Ricardinho
Koray Avcı
Serdar Kurtuluş
Matias Delgado
Burak Yılmaz
Mert Nobre

Garo Deliboz
07-04-2007, 21:27
gooolllllllllllllll..

Onur Sarısoy
07-04-2007, 23:32
1*0 oldu bizim oldu.Beşiktaş'ım oleeyyy Beşiktaş'ım oleyyy Beşiktaş'ım oleeeyyy
fenerin son dakika golü gelmeseydi daha da guzel olacaktı

Ferhat Talan
07-04-2007, 23:33
ve maç bitti

kötü oyun iyi sonuç

bu saatten sonrada iyi oyun beklemek fazla iyimserlik olur

fb nin son golu cok sakat malesef

yine baska takımların eline bakacaz .atmasalardı son golu iş inonuye kalacaktı ne guzel

neyse bunada sukur kupa macı var onumuzde geliyoruz filminin ikinci bolumu yani kupa ayagında Beşiktaşımıza başarılar

Ozan Doğan
08-04-2007, 01:21
maç tam beklediğim gibi geçti. golü erken bulmamız çok iyi oldu yoksa strese girer atamazdık. neyse çok süper oldu gerçekten. herkes çok gergindi. oyunun iyi olmaması gayet normal. sırada çarşamba feneri var :D

Serenat Tutaklı
08-04-2007, 01:24
Birçok kişinin fark beklediği maç oldukça kısır geçti,şaşmamak lazım.Artık iyi futbol falan beklemek yersiz.3 puanımızı alalım yeter.Puan farkının gittikçe azalması haliyle rakibimizde stres yaratacaktır.Geriden gelmek her daim avantajlı çünkü.Gün geçtikçe enselerinde bizim nefesimizi daha çok hissettikçe hata yapma oranları aratacak.Öyle ki bugün Fb'nin maçını da izledim,oyuncu değişikliklerinde kararı beğenmeyen oyuncuların mimikleri-tavırları durumlarını ele veriyor.Bu geceden sonra daha da strese girdikleri kesin.Hafta içi olacak maçta da alacağımız iyi bir skor bizi mükemmel bir havaya sokar.

Takıma dair bir şey söylemek yok aslında kafamda.27.hafta da bitti bakıyoruz 28'e.Ancak Burak'a değinmeden geçmek büyük haksızlık olur.Kamera sık sık Burak'a yakın çekim yapıyor.Bu sayede daha çok soğuyoruz kendisinden.Tigana'nın Burak ısrarını anlayamıyorum.Neyse aldık 3 paunı,koyduk cebe.Teşekkürler BEŞİKTAŞIM.

Diren Eren Bolat
08-04-2007, 01:38
İster Kızın İster Yargılayın Ama Benim Düşüncem Şudur
Başarıya Giden Her Yol Mubahtır.
Emeginle Hırsınla İnadınla Sampiyonluk Yolunda İlerle O Puan Farkını Kapat.
Sonrasında Şampiyonluk Nasıl Gelirse Gelsin.
Ama Oraya Emeginle Gel..

Ermanogluerman Toroglunun Cocugu Yine Kışkırtma Politikalarına Devam.
Rizeye Beşiktaşı Direk Hedef Gösterdi.

Burak Yılmaz ee Abi Yetmez mi.
Cıktın Acıklama Yaptın Ben En İyi Beşiktaşlıdan Beşiktaşlıyım Yaşım 21 22 Bana Destek Cıksın Bu Taraftar Diyosun Ama Abim Yakışmıyor ki Beşiktaşlıya O hareketler.

Bu Taraftar Formanın Hakkını Verene Hakkını İade Etmiştir.
Bkn: Baki Mercimek !
Biraz Daha Gayret Be Abi.

Diren Eren Bolat
08-04-2007, 01:39
+++++ Artıııııııı

Hep Fenerden Sonra Sonra Oynaya Oynaya Stres Oldu Hele Bugun Fener Kaybetti Kazanmanın Önemi Stres Yarattı.
Skor da Oyunda Malum.

Ama Fener Kazansaydı Daha Farklı Bir Beşiktaş Kesinlikle İzlerdik.

Fenerden Önce Oynayalım Bak Gör Noluyo!

Serenat Tutaklı
08-04-2007, 01:47
İster Kızın İster Yargılayın Ama Benim Düşüncem Şudur
Başarıya Giden Her Yol Mubahtır.
Emeginle Hırsınla İnadınla Sampiyonluk Yolunda İlerle O Puan Farkını Kapat.
Sonrasında Şampiyonluk Nasıl Gelirse Gelsin.
Ama Oraya Emeginle Gel..

Direnim sen çelişiyorsun be burda:) Başarıya giden her yol mübahtır diyorsun ardından ama oraya emeğinle gel diyorsun.Gerçi anladım ben senin ne demek istediğini.Başarıya giden her yol mübah değildir bizler için.Bu yüzden o şerefli 2.lik kavramını el üstünde tutuyoruz.Başarıya giden her yol mübah olsa idi tarihimizde bu şerefli 2.likler olmazdı.

Katıldığım cümlen ise şu "Emeginle Hırsınla İnadınla Sampiyonluk Yolunda İlerle O Puan Farkını Kapat" bu da mübahlık bir durumu değil alın teri zaten.

Diren Eren Bolat
08-04-2007, 01:57
Ablaaaaaaaaaa
Ya Elin Adamı Çıkmış Beşiktaş Başkanı 10 gun once oraya buraya yazın beşiktaş şampiyon olacak demiş diyor bugun beşiktaş maçının sonucunu hakemle yazdı diyor.
Rize harcandı. Eger Rize Düserse Sorumlusu Beşiktaştır Diyor.

Hadi Gel Çık İşin İçinden..

Sen Mücadenle Buralara Kadar Geldiğin Halde Bu Lafları Duymak Koyuyor adama Söyleyen Erman Bile Olsa...

Git Feneri Yen Fark Olsun 1.. Sonra Bekle Puan Kaybını Ol Lider. Sonra Golu Nerenle Atıosan At Maçın Sonucunu Kim Yazıyorsa Yazsın. Şampiyon Olsun!
Olsun Be abla Gerçekten Olsun Benim Şerefli İkinciliğim Konuşulmadıgı Halde 8-0la Sampıyon Olanlar Konusuluyorsa Beşiktaşım Şampiyon Olsun!

Serenat Tutaklı
08-04-2007, 02:04
:) Rize ligdeki 34 maçını Beşiktaş ile mi yapıyor?Rize'nin düşüp,düşmemesi bu maça mı bağlı sadece?Ama işte o terbiyesiz,seviyesiz ve akıldan yoksun insan kılıklı canlı birilerinin kafasını karıştırmaya çalışıyor.Ben ona 1 kasa soda söyledim,anca gelir kendine.Rize düşerse kendini bağlar,istedikleri kadar zırvalasınlar.Geçen hafta eksik Denizli'yi yenemeyen Rize için mi söylenir bunlar?

Ve Direnim biz olacağız şampiyon.Hem de Kartallar gibi.Sen hiç böyle şahısların laflarını ciddiye alıp,derbeder etme kendini.

Diren Eren Bolat
08-04-2007, 02:15
Şampiyonluktan Şüphem Yok Zaten. Ahey Aheeeey Gel Seneye Elin Rizelisine Anlat (muratcan Okuyupta Yanlıs Anlama):D :D :D
O Tek Hucreli varlığı ciddiye Alan Rizeli (Bursanın Yaptıgı Gibi) Sezon Sonunda Çıkar Tek Puan Farkıyla Düşer.
Ama Düşünmez Denizliyi Niye Yenemedik Diye Düşününce Bu Yaratıgın Cumleleri Aklına Gelir...

Bursalı Dusunmez Sebat Son Hafta Ankaragucu Yendi ve Bursa Dustu Diye Ben Bunla Nasıl Dost Takımım Diye Dusunmez.
Beşiktaş Rizeye Yenildi der Durur.

OooLeeey Oley Oley Oleyyyy Şampiyooon Beşiktaşşşş
OooLeeey Oley Oley Oleyyyy Şampiyooon Beşiktaşş
OooLeeey Oley Oley Oleyyyy Şampiyooon Beşiktaşşşş

Devrim Kahraman
08-04-2007, 04:03
inönü tozu yuttum :)

ölsemde gam yemem artık :)

Tuncay Yılmaz
08-04-2007, 04:06
Boşverin buldoksları dobermanları
inceden inceden gidip geliyoruzz.
harbiden sezonun en stresli maçıydı yahu neyseki 3 puanı aldık
Bobo her an Beşiktaşımıza lazım umarım kalan haftalarda sakatlık falan geçirmez

Cihan Güngör
08-04-2007, 08:26
"Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçının hakemi Aytekin Durmaz'a isyan etti. Beşir'i ve Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu'nu kırmızı kartla sahadan atan Durmaz'ı, soyunma odası koridorlarında bekleyen Karadeniz ekibinin Başkanı Ekrem Cengiz, "Hayatımızla oynuyorlar. Bırakın hesap soracağım" diye bağırdı. Cengiz'e Çevik Kuvvet engel olunca, Rize Başkanı bu sefer sinirinden duvarları yumrukladı.

Çok üzgün ve sinirli olduğunu belirten Ekrem Cengiz, "Adam vuracak duruma geldim. Biz aile olarak Türk futboluna 10 yıldır hizmet veriyoruz. Tesisler yapıyoruz. Eğitim için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Ama Türk futbolunda bizim gibi insanların yerinin olmadığına inanmaya başladım" diye konuştu.

Bariz hakem hataları nedeniyle puanlarının uçup gittiğini, Beşiktaş maçında da hakemin bariz yanlışlarının bulunduğunu belirten Cengiz, bunları şöyle sıraladı: "Tartışmalı bir penaltı, elle kesilen topu hakemin atlaması, Baki'ye kırmızı kart gösterilememesi, Beşir'in kırmızı kart görmesi. Bunlar, Trabzon maçına 2 eksikle çıkacağımız ortamı sağladı. Yazıklar olsun. Böyle lig olacaksa düşelim daha iyi. Bu futbolun içinde bizim gibi adamlara yer yok. Gerekirse istifa da ederim."

Buket Yıldız
08-04-2007, 09:21
yakışır BEŞİKTAŞıma..! biz fazla farklar istemeyiz 1-0 olsun bizim olsun..

Ümit Kurt
08-04-2007, 11:51
önemli olan kazanmaktı (bir de takımdan birilerini kazansak:mad: )

Gürhan Oğuz
08-04-2007, 12:03
stresli değil çok stresli bir maça çıktık
bir saat önce fener kayseride beraberliği sağladı
erman moroğlu o golün bir saniye öncesinde oyuna giren ve beş metreden çalım yiyen johsonun nasıl çalım yediğini bana izah etmesi gerekirken
beşiktaş rize maçında art niyet diyor buyur burdan yak moroğlu mor
art niyet hangisi bana izah et

fenerli olduğu ve hala fener aşkıyla yandığını söyleyen adamın yediği çalımıda izah et
gerisi sana gider
maç üzerine yorum yapmak istemiyroum kötü oynayarak kazandık

artık burak kendini toparlasın demek fazla iyi niyetlilik olur bence seneye toparlar o kulvara ali güneşi koymak gerekli tecrübesi ile o gerekeni yapacaktır

Ferhat Talan
08-04-2007, 12:17
inönü tozu yuttum :)

ölsemde gam yemem artık :)

hadi bakalım sende hacı oldun

vatana miilete sakaryaya hayırlı ugurlu olsun

umarım ugurlu gelirsin şampiyon oluruz ( olacaz )

Erkan Özberk
08-04-2007, 14:04
Chelsea maçında böyle stres yaşamadım arkadaş. Bize reva görülen bu futbolu bek beğenmesem de 3 puana bir itirazım yok. Yine de insan biraz futbol arıyor. Fütbolculardaki stres kendini apaçık belli ediyordu. Umarım Fener maçında daha derli toplu bir Beşiktaş seyrederiz. Bence kupa maçı şampiyonluğu getirecek maçtır.
Vira Karakartal

Ahmet Ayyıldırım
08-04-2007, 14:16
Güntekin Onay: Seyirci Beşiktaş'ı kötü etkiledi

NTV spor yorumcusu Güntekin Onay, Çaykur Rizespor maçında Beşiktaş'ın taraftarındaki durgunluğa anlam veremediğini söyledi

Güntekin Onay, Rıdvan Dilmen'le birlikte sunduğu 'Yüzde yüz futbol' programında, "Beşiktaş Ç.Rizespor karşısında sezonun en kötü futbolunu ortaya koydu. Siivasspor maçında hiçbir şey oynamamıştı, bu mücadelede de berbat bir oyun ortaya koydu. Beni en çok şaşırtan tribünleri dolduran Beşiktaşlı taraftarların bile çok durgun olmalarıydı. Taraftar tezahurat bile yapamadı, takımı oumsuz yönde etkiledi" dedi.

Güntekin Onay'ın sözlerine hak veren Rıdvan Dilmen ise, "Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcu sayısı az. Sadece Ricardinho ve Nobre daha önce şampiyonluk yaşamış. Bu etken yüzünden stresli bir 90 dakika yaşandı" yorumunu yaptı.

Özenç Kurt
08-04-2007, 14:22
Sahada oynayan biz olsaydık heralde bukadar yorulmaz ve o sitresi yaşamazdık. Ama olsun garantici oynuyoruz kötü de oynasak rakibe pek pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. bir iki yan top dışında. Ayrıca fener maçında başka bir beşiktaş olacakdır.

Umut Şen
08-04-2007, 15:13
Desenize şimdi de Rize başladı:D Başkanları çıkmış bu akşam az daha birini vuracaktım diyor yürek ister delikanlı onu yapmaya... soz söz Atilla Bahçıvan der ki biz bu sene şampiyonuz :) o diyosa bi bildiği vardır :D

Özenç Kurt
08-04-2007, 15:46
Atilla bahçivana öpücüklerimi gönderiorum :)

Gökhan Gürses
08-04-2007, 16:12
atilla abi golgeden daha iceri yeni girmistiki hemen yaklasip sordum. hocam maç ne olur diye. 1-0 olur dedi. :D

maçı çok kötü oynamamıza rağmen kazanmayı bildik. önümüze bakalim.

Kemal Agül
08-04-2007, 16:41
Bu sene ilk defa bitsede gitsek dediğim bir maçtı oynanan kötü oyun ve dizimin şiddetli ağrısına rağmen galibiyet birazda olsa ilaç oldu

A.Tugan Çetin
08-04-2007, 17:06
Maçta tribün eski günlerini aratır cinsteydi.Futbol golden sonra bitti zaten.Rico Paşa'nın estetik hareketleri ve Baki'nin gaza geliş anları olmasa futbol açısından izlenilecek bir maç değildi.Ama sonuç rakiplerin de puan kaybetmesiyle 8 puanlık oldu.Mutlu ve Sağlam bir şekilde GELİYORUZ!Kimsenin şüphesi olmasın...

Serhat Aydemir
08-04-2007, 18:46
öyle yada böyle kazanmak çok önemliydi önümüze bakalım bu saatten sonra iyi futbol beklemiyorum kendi adıma ne olursa olsun kazanalım.

Devrim Kahraman
08-04-2007, 22:00
hadi bakalım sende hacı oldun

vatana miilete sakaryaya hayırlı ugurlu olsun

umarım ugurlu gelirsin şampiyon oluruz ( olacaz )

Başka yolu yok..Olucaz.. o ortamı hicbirşeye değişemem.. Carsambaya simdiden hazırım..mactan 3 saat önce şairler parkına gidip buradaki dostlarla tanısabilmek icin hazır olucam :)

Burhan Gümüş
09-04-2007, 10:29
Herşeye rağmen 3 puan çok güzel...
Çarşamba günü Fenerbehçe ye ders vermeliyiz ki;artık konuşamasın bazı yönetici ve yazar çizer takımı...

Berkant Tutaklı
09-04-2007, 10:49
Maçı seyredemedim...Maç bittikten sonra tv den yorumları dinliyeyim dedim.Aman aman dedim neler olmuş bize bedava penaltı onların verilmiyen penaltı diye bütün herkes bir ağızdan konuşuyor.Tabi daha görüntüleri izlememiştim.Yine milletin ağzına verdik galiba sakızı dedim.Ama one öle görüntüleri izledim delirdim.Bobo buz gibi alıyor topu faul yapmamış gole gidiyor kimsenin bu pozisyon hakkında yorumu bile yok.Rıza ve Rizeli yöneticilerin kendilerini yırttığı penaltı pozisyonuna bakıyorum acab evde seyrettikten sonra da aynı düşünce içinde bulunabildilermi yada ulan ayıp ettik mi dediler.Ama BEŞİKTAŞ bu ona at çamuru izi kalsın diye hiç böyle bir düşüncede olmamışlardır.Seroya hep söylüyorum...Bu sene şampiyonluğu öle yada böle alalım diyorum.Bu sene şeref,haysiyet kimse meram okumasın herşey ortada...

Emirhan Oğuz
09-04-2007, 16:11
Ya Emirhan Oğuz bir kıyak yapsa da fener maçında inönü de olabilsem.

Lig maçı için düşünürüz; Kupa maçı içinse, otur bira kupasını doldur doldur iç dernekte, "Ne güzel memleket be şu Bodrum ve dahi Fener'i ezişimizi Bodrum'da di-ci-li-türük kanalından naklen izlemek!" diye keyifleniniz....

diyorum özetle, azizim Tombotas :o

Uğraş Polat Şahin
09-04-2007, 21:59
Önemli olan 3 puandı diyorum,başka da birşey diyemiyorum..Beklenenin aksine çok zor bir maç oldu..Yine de kazanmasını bildik..

Bu arada Atilla abi gene yaptı yapacağını maç skorunu net bir şekilde söyledi maçtan önce..Fener maçı için de böyle bir kehanette bulunup tutturursa kesin ermiş birisi inanacam buna artık:)