PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sendemi Birgün Spor

Özer Özçetin
04-04-2007, 11:02
Hergün koşa koşa aldığım ilk ve tek gazetedir Birgün,bana Demokrat gazetesini çağrıştırır hep,lise dönemlerimin unutulmaz efsanesi Demokratı.
Beşiktaşı seven yazarı çoktur,A.Bostancı,Rıdvan Akar yazar ve güzel yazar.Zaman zaman da ben bir şeyler yazarım.Cem Abi yazar,sayfalar düzenler,Beşiktaş öne çıkıyor diye hayıflanırlar bazen.
Ama bugün ne olduysa işler terse dönmüş ,beynimden vurulmuşa döndüm Cevahir Evreni okuyunca.İsmi bir kadar anlamlı ve güzel olan kardeşin,yazısı da bir okadar anlamsız ve çirkin olmuş.Öyle bir yere öyle bir şey sıkıştırmış ki anlayan beri gelsin.Ama adına ve soyadına bakınca çelişki ortaya çıkıyor zaten.Cevahir ve evren.
Aman fenerliler kızmasın diye bursadaki bıçaklamalara ceza verilmeme gerekçesini kendince şöyle açıklamış.Ankarada Beşiktaş ve a.gücüne ceza verilmeyince fenere de verilmedi demiş.
Ayıp be kardeşim,bursa ve a.gücünün şoven taraftarı elele vermiş,kara planlar yapmış,gizli video görüntülerinde tehditler savurmuş,İstanbula yaptıkları saldırıda amaçlarına ulaşamayınca Ankarada aynısını daha fazlasını maç öncesi,maç içi ve sonrasında denemişlerdir.Nerede bu noktada Beşiktaş Taraftarının suçu.Az maçından beri içerde dışarda birbirini vuran fenerliler nasıl ceza almaz.Nasıl bize saldıran güruhla aynı kefeye konur Beşiktaş Taraftarı,nasıl birbirlerini vuran fenerlilerle kıstasa girer.
Ben bildiğimce aklımın yettiğince bir şeyler yazdım mail attım beyfendiye.
İsterseniz aşağıya mail adresini yazacağım,sizlerde döşenin birşeyler.
cevahirevren@birgun.net
Off,dost sandığına bak.....

Özgür Ergün
04-04-2007, 11:18
Abi önce yazıyı bir görebilsek iyi olurdu! Buraya koyma şansı olan arkadaş varsa elini çabuk tutsun. Birgün sitesine şifre ile girilebiliyor bildiğim kadarı ile!

Özer Özçetin
04-04-2007, 11:21
Ben nasıl kayıt olur bilmiyorumama yazı şu,Ankaradaki beşiktaş maçında her iki kulübe ceza verilmeyince,bursadaki fener maçındaki olaylard da fenere ceza verilmedi demiş...ayıba bakın ya.

Anıl Tanrıyar
04-04-2007, 11:36
abı yazıyı buraya oldugu gıbı lınkıyle kopyalarsan daha saglıklı yorum yapabılırız...saygılarımla

Rasim Bektaş
04-04-2007, 11:44
http://img407.imageshack.us/img407/1916/birgun1kj5.jpg

Özer Özçetin
04-04-2007, 11:47
POLEMİK
---------
ÖLMEK Mİ GEREKİYOR?
Şiddetin tavan yaptığı a.gücü Beşiktaş maçından sonra her iki kulübe verilmeyen cezalar,feneri bursada tribünlerde yaşanan olayların faurasını ödemekten kurtardı.Daha kötüsü bu iki karar yaşanacak olası çirkinliklere emsal teşkil edecek boyutta.
ymış....böyle buyurmuş beyzade.

Özer Özçetin
04-04-2007, 11:47
Bu kardeşler hem isaya hem musaya yaranmak adına yanlış yaptığının farkındamı.

Gürhan Oğuz
04-04-2007, 12:01
fener bursa maçındaki adam yaralama,ve benzeri olayların adli olay olduğu gerekçesiyle fedrasyonluk bir olay olmadığı gerekçesiyle fenere ceza verilmediğini dün akşamki karakartal forumda öğrendik
akpınar efendinin açıklaması buydu, bizi temsil ettiğini söyleyen ve hala temsil eden, birinci ağız federasyonda bizim adımıza karar alan, hakkaniyet adına alınmış bir karar ve altınada imza attığını beyan etti
fazla söze gerek yok

Deniz Can
04-04-2007, 12:03
kirvem, hallarimi aynen boyle yaz,
rivayet sanilir belki

Rasim Bektaş
04-04-2007, 12:12
Gül memeler değil
Domdom kurşunu
Paramparça ağzımdaki.....

Adnan Gur
04-04-2007, 15:36
Birgün deki yazıyı bende okudum. Ama şöyle değerlendirdim: Adnan Genc (SAnırım gazetenin editörüdür) diyorduki, ''Birgün Gazetesinde kimseye hakaret içermediği sürece düşüncesini kısıtlamayız'' ve bu yazıyı Sevgili Rıdvan Akar ın fenebahce ve satılık çarsı üzerine yazdığı 'siz çarşının ancak sloganlarını şarkılarını çalarsınız satınalamazsınız yazısı üzerine çokca gelen eleştirileri yanıtlamk için yazmıştı. Bu yazıda sanırım bu mimvalde değerlendirilmelidir. Acı olsada kabul etmek zor olsada sanırım saldırıları savuşturmanın yolu bu olsa gerek.

Muhittin Saban
04-04-2007, 16:36
Off,dost sandığına bak.....

Evet Özer abi haklısın "Dost 'sandığına(sandık) bak..!" Kapağını açınca İçinde meğerse nelerr nelerr varmış.!

Alaattin Çam
04-04-2007, 16:57
sandığın kapağı açılsın!

Halil Gurel
04-04-2007, 16:59
Vurun ulan,
Vurun,
Ben kolay ölmem.
Ocakta küllenmiş közüm,
Karnımda sözüm var
Haldan bilene.

Özer Özçetin
04-04-2007, 17:40
Konuyu kaleme alan Cevahir evren ile görüştüm,ayrıca mail atmış bana,fakat halen ısrarla ben federasyon ve pfdk doğru görev yapsın diye yazdım diyor,kardeşim doğru görv yapmak suçsuz Beşiktaşı cezalandırmakmıdır.Eğer orada a.gücüne niye ceza vermediniz,AZ maçında fenere niye ceza vermediniz,tüm bunlrı es geçtiğiniz için bursa maçında da ceza veremediniz deseydi konu onun kendini savunduğu şekil olurdu.Ama ne ypalım Beşiktaş ta cezalansın dersen ve bunu dost bir kalede yaparsan,bunun adı kendi kalene gol atmaktır.
Yoksa Birgün Gazetesi sağolsun bize satırlarını hep açtı,Beşiktaş adına bir çok şey kaleme alındı,sadece 40 yakın benim yazım çıktı Beşiktaşla ilgili.Derdim Birgün le olamaz elbette,ama koskoca spor sayfasını tek başın bir adam doldurur ve istediğini her kareye sayfa dolsun diye atarsa olmaz,itirazım başlar o noktada.Benim PFDK ve Adalet yazım 15 gündür yer yok diye yayına konmuyor,onun için bugüne değin bir şey demedeik,bir kez değindim,ceza adaletsizliği devam edince hepsi o.Ama yer varmış sayfalarda onu da iyice anladım.
Beşiktaşlının görevi saldırıya uğradığı anda cevap vermektir,her ne şekilde olursa olsun,bizim aleyhimize kim gereksiz atıp tutarsa cevabını vermeye ve kendimizi savunmaya devam edeceğiz.

Murat Ödemiş
04-04-2007, 18:35
SEVDAN BENİ

Terketmedi sevdan beni,
Aç kaldım, susuz kaldım,
Hayın, karanlıktı gece,
Can garip, can suskun,
Can paramparça...
Ve ellerim, kelepçede,
Tütünsüz uykusuz kaldım,
Terketmedi sevdan beni...

Murat Aru
05-04-2007, 10:55
Merhaba Arkadaşlar,

Cevahir Evreni Ciddiye Almayın!!!
Gerçekten gereksiz birşey!
Bizim mahallede Bakkal Mustafa Amca var Rizeli Kendiside Trabzon sporludur, onu ciddiye alın. DAHA VERİMLİ OLUR.
Yoldan geçen herkezi ciddiye alacaksak yandık.
Özer Abinin Duyarlılıgıda sanırım BİRGÜN gibi bir gazetede böyle bir şahsın yanlış(bu yazıya denebilecek en edepli kelime) attıklarını nasıl yayınlar, yada bu vatandaş orada nasıl bir yer edinir. E abim zaten sorunda buya, işi bilmeyene verirsen düdügü ..... , neyse bu başlık kapatılsın. Sorun BirGün gazetesinin sorunudur. Bir BirGün okuru olarak, gece yatınca kıçı açıkta kalıp kabus görenlerin yazılarını gazetemde okumak istemiyorum!!!

Gereksiz kişilerin gereksiz yazılarına gereksiz yere moral bozmayalım.

Ne demiştik, İsteyene Değil, Alayına Gider...

Özer Özçetin
05-04-2007, 14:21
Murat amacım asla Birgünü yargılamak veya mahkum etmek değil,biz yanlış nerede ise elimizden geldiğince müdahale etmeliyiz,görevimizi yaptık hepsi o.
Bence görev tamamlanmıştır.

Murat Aru
05-04-2007, 14:30
Bencede abi,

Duyan olmuştur emin ol sesimizi.

İsmail Şahin
05-04-2007, 20:10
abi yerinde çalışmalar yapılmış zaten
sende gereğinden fazlasını Kartal çığlıklarınla bastırarak çizmişsin
artık önümüzdeki maçlara bakalım ve oradaki o değerli yazarlarımızı takip etmeye devam edelim...

hee ayıp diyosan evet
zaten renkli tarafın boyası çıkmaz
ama unutulmasınki
SiyazBeyaz da asla renk olmaz...
olamaz...

Kemal Agül
05-04-2007, 21:02
Bence şaşırmayalım fenerli hangi düşünceye sahip olursa olsun fenerlidir işte ayrıca özeleştiriden neden tedirgin oluyoruz onu anlamadım buda bizim sorunumuz olsun özer abi yazdığı yazıda ve aldığı cevapta bence bir fenerlinin ağzının payı nasıl verilir göstermiş oldu

Ertan Eylem
25-06-2007, 22:14
[QUOTE=Özer Özçetin;15190]Hergün koşa koşa aldığım ilk ve tek gazetedir Birgün,bana Demokrat gazetesini çağrıştırır hep,lise dönemlerimin unutulmaz efsanesi Demokratı.

Şimdi Özer Abi cevap verme gereği hissedebilir ama.Özer Abi Demokrat gazetesi duruşu ile farklı bir gazete idi.Gerek okur sayısı gerekse nitelik olarak;bir kere halka inebilen,somut çözüm önerileri üretebilen bir yapısı vardı Bence Birgün gazetesi bu misyondan çok uzak sevgi ve saygılar.

Deniz Özdemir
27-06-2007, 20:23
şimdi bu adamın yazdığı yazıyı okuyunca çok sinirlendim.çünkü o gün a.gücü ve bursa taraftarının yaptığı pislikleri biz ödedik.ne yazık ki hiç suçum olmadığı halde 11 marttaki bu maçtan sonra evime giderken polis tarafından kapıdan çevrilip gözaltına alındım.gecenin bi yarısına kadar karakoldaydım ve de para cezasıyla birlikte hak mahrumiyeti cezası aldım.bu maçta olayları başlatanlar bursa ve a.gücü taraftarı olmasına rağmen polis bizide tartakladı.zaten emniyet ve valilik bize yapmadığımız bişeyin cezasını verdi bir de haksız yere bi kez daha federasyondan mı ceza alsaydık.

Ersan Üngüder
29-06-2007, 11:28
şimdi bu adamın yazdığı yazıyı okuyunca çok sinirlendim.çünkü o gün a.gücü ve bursa taraftarının yaptığı pislikleri biz ödedik.ne yazık ki hiç suçum olmadığı halde 11 marttaki bu maçtan sonra evime giderken polis tarafından kapıdan çevrilip gözaltına alındım.gecenin bi yarısına kadar karakoldaydım ve de para cezasıyla birlikte hak mahrumiyeti cezası aldım.bu maçta olayları başlatanlar bursa ve a.gücü taraftarı olmasına rağmen polis bizide tartakladı.zaten emniyet ve valilik bize yapmadığımız bişeyin cezasını verdi bir de haksız yere bi kez daha federasyondan mı ceza alsaydık.

Bir çok arkadaşımız ceza aldı maçtan sonra gereksiz yere.
Geçte olsa geçmiş olsun.

Fikret Arul
29-06-2007, 12:06
:o

Deniz Özdemir
02-07-2007, 15:18
Bir çok arkadaşımız ceza aldı maçtan sonra gereksiz yere.
Geçte olsa geçmiş olsun.

evet öğrendim hangi arkadaşların o gün benimle aynı kaderi paylaştığını:) tşk...