Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-F.Bahçe (Bayan Basketbol Tadım Türkiye Kupası Finali)08/04/07 16.00
Serenat Tutaklı
08-04-2007, 01:34
Bayan basketbol takımımız yarın Tadım Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.Maç saat 16'da Celal Atik Spor Salonu'nda.
Orda olacağım,gelmek isteyen arkadaşlar olursa haberleşelim.
Diren Eren Bolat
08-04-2007, 02:04
Ahhh Ahh.. Şampiyonluk yolundaki Rakibin o Senin Ama.
Sen Sampiyonluga Gidiyorsun Ama
Destek Olacagın Yerde Habire Köstek Oluyorsun Ama Onlar Bugun Finalde.
Maaş Almadıklarından Dolayı Deplasmana Gitmeme Kararlarına Sonuna Kadar Hak Veriyorum.
Ama Tarafar Olarak Zamanın da Belki Peşine Düşseydik. Yönetim de Belki Birşeyler Yapardı.
Efes Maçı Salon 2Bin Kişi ve bitti maç
Sahaya Çıkıyorsun Isınmaya
Maç Başlıyor 50 Kişi Say Desen Sayamazsın
Her Zorluga Ragmen Başarılar Beşiktaşım
Devrim Kahraman
08-04-2007, 04:25
bi gazetenin haberinde erkek basketbol takımının geliirnden cok gideri oldugu icin yönetimce düsürülmesinin karar alındıgını okumustum.. bayan basketbol takımının en azından bir geliri oldugu icin ligde kalmasına karar verilmiş..aslında bu yönetimden cok bizim ayıbımızdır.. Neden Destek Vermiyoruz?¿
Safa Şenyıldız
08-04-2007, 11:47
İzmirliler, alın size bir fırsat daha işte.
Ümit Kurt
08-04-2007, 11:53
Sero ruhumuz orda...
Serenat Tutaklı
08-04-2007, 13:26
Sen hiç gözlerinde korku olan KARTAL gördün mü - HALKIN TAKIMI
pankartımızla ordayız...maçı skyturk veriyor.
Umut Şen
08-04-2007, 15:39
Sero kalbimiz sizinle
Volkan Simsek
08-04-2007, 16:28
İZMİR ÇEVİK kuvvetten arkadaşla komuştum..!!!!ler salona gelmiş beşiktaş nerde çarşı nerde diye kolpa yapmışlar..bizimkilerin 1000kişi içeri bi girişi warmış dumur olmuş !!!!ler..
Ümit Kurt
08-04-2007, 16:54
ilk yarı sonucu !!!!ler lehine gelişti:mad:
Ümit Kurt
08-04-2007, 17:38
ikinci yarıda fark iyice açıldı ve maalesef yenildik:(
Gürhan Oğuz
08-04-2007, 17:43
sakın üzülmeyin, siz yüreklerinizi koyarak oynadınız.
Asıl düşünmesi gerekenler tepemize çöreklenmiş olan basiretsizlerdir,
futbolun dışındaki branşlar yürek gücüyle kazanıyor oda bir yere kadar.
inadına,alayına gider
Anıl Tanrıyar
08-04-2007, 19:22
sağlık olsun kızlar yüreklerinize sağlık
Serenat Tutaklı
08-04-2007, 19:23
Yeni geldim maçtan çok yorgunum.Kafamı toparlayınca daha derli toplu yazacağım.Özetle bugün çok kötü bir performans sergiledik.Ve ah emniyet,ah mahmut uslu!
Serenat Tutaklı
08-04-2007, 22:01
Ağır bir yenilgi aldık.Bunu hakettik de,oyun boyunca hiçbir şekilde kazanma sinyali vermedi takımımız.Mücadeleden uzaktılar.Uzun zamandır paralarını alamadıklarından olsa gerek diye düşündüm sonra bir yandan da maç boyunca susmayan taraftara baktım.Biraz gayret edebilirlerdi.Yine de çok teşekkürler.Maçı fazla da izleyemedim zaten.Bugün yeğenim ilk defa benimle maça geldi.Berfin...7 Yaşında.Ev halkının tüm hayırlarına rağmen izni koparmayı başardı."Beşiktaş sevgisinden ne anlarsınız,kalpsizleeeeer":) dedi ve izni aldı.Yol boyunca onun heyecanına eşlik etmek,tribünleri mest bir şekilde izleyişini görmek,bildiği tezahuratlara katılması,diğerlerine katılmaya çalışması hepsi muazzamdı.
Siyah-Beyaz'ın "Beyaz"ı ile tanışmasını dilemiştim ilk seferde.Siyah'la tanıştı bizimki.Üzüldün mü diye sordum."Olsun biz seviyoruz ki hala değil mi" dedi:) Seviyoruz dedim.Maçı kaybettik ama Berfin için unutulmaz dakikalardı.Tribündeki tüm Kartallara da teşekkürler bu yavru Kartal'a gösterdikleri ilgi ve özenden dolayı.Her türlü yardımda bulundular.
Tribünlere gelince her zamanki gibiydi.Çok seviyoruz deli gibi...F.Bahçe tribünlerinin söylediği besteler bize ait olunca bolca güldük tabi.Emniyetin de 2 tarafa farklı davranması da alıştığımız bir görüntü idi.Yanımda Karagümrük atkılı arkadaşa polis sallama onu dedi.Ama karşı da maç boyunca sallanan Bursa atkısını görmediler.(bursa atkısını açan amipe diğerlerinin de ses çıkarmadan eşlik etmesi amiplerin çokca olduğunu kanıtladı)
Beşiktaşım çok güzelsin işte,çok da seviyoruz...
Ama şu an yorgunluktan da ölüyoruz:)
Devrim Kahraman
08-04-2007, 22:12
saglık olsun kızlar..
Umut Şen
08-04-2007, 23:50
Sponsoru olan ama parasi olmayan bir takimin oyunculariydi bizim kizlar sağlık olsun bu şartlarda buraya kadar gelmekte büyük bir başarıdır.
Hande Eroğlu
09-04-2007, 00:22
yınede teşekkürler
Serenat Tutaklı
09-04-2007, 01:48
Foto ve videoları koyacağım bir ara.Ama şu an yorgunluktan ölmekle meşgulüm.
Volkan Karabacak
09-04-2007, 21:52
bende oradaydım gerçektende çok ağır bir yenilgi oldu.Kordona kadar çevik kuvvet birde sağlık koşusu yaptirdi bize sakat dizimle mahvoldum :(
Cihan Güngör
09-04-2007, 21:59
:rolleyes:
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.