PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş - Fenerbahçe 11 Nisan Çarşamba 20:00/1-0

İhtiyar Heyeti
08-04-2007, 12:48
Yormadı Takım Kendini Haftasonu.. Tüm Planlar Üzerine Bu maçın..
İçerdeyiz, Rakip Fener..

Çıldırt Bizi Delirt Bizi Kartalım,
Bu Stadı Başlarına Yıkalım !...

Umut Şen
08-04-2007, 23:52
Işte o an geldiiiii... Bekliyoruz demislerdi ya bekleyin bakalım neler göreceksiniz.

Emre Yildirim
08-04-2007, 23:53
Bizde bekliyorduk,

Erkan Özberk
08-04-2007, 23:54
Bekliyoruz deyip kaçmışlardı.
Haydi Karakartal seriye devam.
Dosta Düşmana Karşı
Gün Bu Gündür
O zaman
Vira...

Emre Yildirim
08-04-2007, 23:58
ulen bilgisayarım elimde olsaydı gösterirdim onlara beklemeyi ama ,hadi neyse...

Ümit Kurt
09-04-2007, 00:14
gelecekler ve görecekler...

Hande Eroğlu
09-04-2007, 00:20
maça gelemıyorum fakat ewımden destek vereceğim hafta içi oluşu zorlaştırıyo gelışımı artık fb lastığının patlayacağı yere gelındı

Ulaş Pekgüzel
09-04-2007, 00:26
off ya ne yazmalı ki

SEVGİLİ FENERLİLER HARAMA EL UZATMAK GÜNAHTIR...

Birkan Bürüngüz
09-04-2007, 00:41
ha çeyrek finalde fenerle maç yapmışız ha bu turu bay geçmişiz ne farkeder.

Ferhat Talan
09-04-2007, 02:27
http://img140.imageshack.us/img140/517/turkiyekupasiningelenekre8.jpg

gelenek devam ediyor....

Seval Ortakcı
09-04-2007, 08:58
kupa bizim fb al sanada ...:p anladın sen onuuuuuuuu

Bahadır Ahıska
09-04-2007, 12:40
şimdi aldığım bir habere göre Suavi ve Eşber abi de maça geliyorlar. ankara halkın takımından arkadaşları ise belirtmeye bile gerek görmüyorum. maçın sonucu ne olursa olsun eğleneceğiz o kesin...

Berk Halil Lişesivdin
09-04-2007, 13:23
kupa maçında denizlideyim...

Denizliii denizlliii kupa maçını nerde izlemeliiii :)

Murat Aru
09-04-2007, 13:33
Suavi abimizde kaçırmıyor Fener maçları :D

Bahadır Ahıska
09-04-2007, 14:26
girişteki filli top çok güzel olmuş ama altındaki ERKEKÇE'ye yapılan vurgu fazla cinsiyetçi değil mi??

üstelik eskiden başında Hıncal U'nun bulunduğu aynı isimli bir de dergi var...

Not: bi başkası söylemeden ben diyeyim dedim. :)

Anıl Tanrıyar
09-04-2007, 14:31
ankaradan gelemicegım heralde maddı olarak zayıfım

Burhan Gümüş
09-04-2007, 14:31
Sanırım geldikleri gibi gitmiyecekler...
Bunlar kendilerini efsane sanıyorlar ya...
Göreceğiz bakalım efsane mi kestane mi...
TEK BÜYÜK VAR ULAN...

Sergen Kurt
09-04-2007, 14:36
bu maçıalıcağımıza can-ı gönülden inanıyorum

TEK YOL BEŞİKTAŞ

Murat Aru
09-04-2007, 15:19
http://img132.imageshack.us/img132/576/1903halkintakimieg9.jpg

Aras Gundogdu
09-04-2007, 15:24
Forza TRT radyo :S

Bahadır Ahıska
09-04-2007, 15:25
bakıyorum düzeltilmiş cinsiyetçi söylem :)

sevgilerimi sunarım....

hem Nobre'ye gönderme olmuş güzel olmuş...

Murat Ödemiş
09-04-2007, 15:25
fenerle fener tümerle tümer olmayacağız........

hiç olmadık hiç olmayacağız ...ahlak'ımızı koruduk hep koruyacağız ...ve belki de ahlak insanın paraya karşı verdiği en önemli ve en anlamlı mücadeledir

paranın yarattığı tümerle tümer çirkefin yaratıcısı fenerle fener olmayazağız

yaşasın halkın takımı ......

Cihan Güngör
09-04-2007, 16:06
Atilla Abi, tahminini bekliyoruz :)

Piraye Oğuz
09-04-2007, 16:54
:confused:

Serkan Kurt
09-04-2007, 17:34
Gel ulan çarşamba!!!...

Özlem Erdoğdu
09-04-2007, 17:41
Suavi abiye dikkat etmeli Club Brugge maçında hakeme (fazla ağır olmamakla birlikte :-)) ağzında küfür kaçırmıştı ceza kesip çay paralarını ödetmiştik

Doğan Baran
09-04-2007, 17:57
Lütfen düzeyimizi koruyalım!!!
İhtiyar Heyeti

Ahmet Ayyıldırım
09-04-2007, 18:05
carsambaya az kaldı..:)

.

Bahadır Ahıska
09-04-2007, 18:06
ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece bu senede tek eğlence yine i.ne EZİKbahçe gel ulannnnn bitsin bu hasret :mad:

arkadaşlar bence bu "EZİK - büzük- i..." mevzuları hiç yakışmıyor. bence burası yeri değil. sonucu ne olursa olsun, eğleneceğimiz bir maç olsun derim ben!

İhtiyar Heyeti
09-04-2007, 18:09
ne sinema ne tiyatro nede alemde bir gece bu senede tek eğlence yine i.ne EZİKbahçe gel ulannnnn bitsin bu hasret :mad:

Kim olursa olsun, sebep ne olursa olsun, forumda küfür etmek, küfür ima etmek, !!!!,büzük gibi kelimeler kullanmak, rakip takımların adlarının başına sonuna hakaret içerecek kelimeler koymak yasaktır!!!

Dilimize düzeyimize sahip çıkalım.

Aksi durumlarda gerekli müdehale yapılacaktır...

Muzdarip oldugumuz dil yukarıdaki dildir, örnek olsun diye alıntı yaptım.

Lütfen arkadaşlar, fener çin düzeyimizi düşürmeyelim!!!!

Ömür Hıncal
09-04-2007, 18:29
defans oyuncularının hava toplarını alması halınde fenerin bize gol atamayacagını ve çift forvet cıkmazsak bızımde gol atamayacagımızı düşünüyorum.

tahmini skor 1-1
kadıköyde 1-3

Anıl Tanrıyar
09-04-2007, 18:30
fener demek yeterlıdır zaten duzeyımız bu kelımeyle bıle duserken bırde kufurlu ve argo konusmayalım arkadaslar dıkkat edelım:)

Sergen Kurt
09-04-2007, 18:33
şairlerde kaçta toplanılacak hani yetişmek için dediydimdi.

YİNEDE BEŞİKTAŞ

Birkan Bürüngüz
09-04-2007, 19:01
Hakem Fırat AYDINUS

Ferhat Talan
09-04-2007, 19:01
geliyoruz zincirleri kıra kıra hey hey

geliyoruz fenerin kafasına vura vura hey hey

az kaldı ulan

seviyorum seni fener

hayatın anlamısın eglencemissin kötü günlerde yuzumde tabessümle hatırlayacagım ekol sün , her yerde birtanesin , sevgilimissin

kısacası yegane arzumuzsun

son 49 saat 26 dk 52 sn

Devrim Kahraman
09-04-2007, 19:17
kacta toplanılacak arkadaslar sairlerde? kacırmak istemem bu defa ortamı..

gelsin artık carsamba..

Geliyoruz uLan!

Eren Cemaloğlu
09-04-2007, 19:32
Hakem Fırat AYDINUS

ıyy uyuz herif bizim desibel rekorunu kırdığımız maçın da hakemiydi.o maçı nasıl yönettiğini zaten herkes biliyor,hatırlıyor.hadi hayırlısı.haydi kartalım.sustur şunları ve fazla bekletme ne bizi ne de onları...

Serdar Özen
09-04-2007, 19:38
geliyoruz ulan! güya tümeri kaptan yapacaklarmış tümer kaptan olsa ne yazar... fenerle fener tümerle tümer olmayacağız... karakartalımız için uğraşacağız...

Volkan Karabacak
09-04-2007, 21:49
bu maçı konuşmaya bile gerek yok acaba finalde rakibimiz kim olur ? :D Ama yinede çok eğlenceli bir maç olucak yine aynı seneryo kaldığımız yerden devam

Uğraş Polat Şahin
09-04-2007, 21:51
Rize maçında,birazda puan stresinden ortaya koyamadığımız gerçek oyunumuzu fenerbahçe maçında seyrediceğimize inanıyorum..Şeref Bey'de ki atmosferle beraber baskılı oynar gereken skoruda elde ederiz...Oldu ki,bir kaza oldu..bu işin Kadıköy'ü de var,orada ki performansımız da ispatlanmış birşey.. O yüzden gönlüm rahat..Yolumuz açık olsun..Şampiyonluk bizim,kupa bizim olsun..!

Ayrıca sevgili Devrim arkadaş ben şahsen 17.00 gibi şairlerdeyim..Haftaiçi de bu saaten sonra dolmaya başlıyor şairler,haberin olsun..

Özenç Kurt
09-04-2007, 21:56
Hani Dolmabahçede Yürürken...

Cem Çınar
10-04-2007, 00:00
http://img160.imageshack.us/img160/4827/919kn8hi5.jpg (http://imageshack.us)

tarih tekerür edecektir...haydi Kartal ım...

dertlerimi zincir yaptık,
birbirine ekliyoruz,
.................

Serkan Kurt
10-04-2007, 00:15
Hani Dolmabahçede Yürürken...

Özenç devamını getirmek isterdim ama....:D

Tuncay Yılmaz
10-04-2007, 00:57
2-0 net bi skor alacağımızı düşünüyorum
en azından gol yemeyeceğimizi tahmin ediyorum.

Mustafa Ozyurt
10-04-2007, 01:46
3 gündür yaptıkları açıklamalar ile hem futbolcularını hem de taraftarlarını ''şampiyonluk elden gidiyor'' psikolojisi ile çok iyi motive ettiler fener yöneticileri. Resmen tüm fener camiası bizimle oynayacakları 3 maça bilenmiş durumdalar.

Bizim en büyük avantajımız ise inancımız.
Taraftar - Futbolcu - Yönetim üçgeninde her kenar ''şampiyonluk'' diyor başka birşey demiyor.
Zor olacağını düşünüyorum maçın.
Stres çok yoğun olacak her iki tarafta da.

Ama kazanacağız inşallah.
3'ün birinin başlangıcı olacak fener için inşallah.
Özellikle Rico Paşa ve Delgado'dan maçı alıp götürmelik bir oyun bekliyorum.
Bunun dışında tüm takım olarak dişe diş mücadele ve inancın devamını bekliyorum.

Kazanacağız inşallah.

Gökhan Gürses
10-04-2007, 01:48
çarşamba şairlerde mümkün olduğunca az alkol tüketmeliyiz. yapabilirmiyiz bilmiyorum ama gerçekçi ol imkansızı iste felsefesine olan inancımızla bunu denemeliyiz, sizin sağlığınızı düşünüyorsam namertim benim düşündüğüm BEŞİKTAŞ ...

Demir Han
10-04-2007, 09:52
Maçın kilit noktası defansımız...
İyi olurlar ise maçı alırız.Fener'i yenersek ciddi biri demoralizasyon yaşarlar...şampiyonluk ta bizim olur.Çok önemli maç ....tam viraj

Mehmet Kucuksarac
10-04-2007, 10:04
bu gece anıl kardeşimle yollardayız sabah'da mabedimiz'deyiz...

Umut Tutun
10-04-2007, 10:38
kupa yarı final maçıdır, tek özelliği bu. buraya yazan ya da buraya inanan herkesin yapması gereken her maçtaki ile aynı:

Beşiktaşlıya yakışır şekilde davranmak ve susmamak...
buraya yazan birisinin tribünde susma hakkı da buhar olup gitmiştir...
çünkü aslolan, kendi duygu dünyasında kişisel yollarda yürümek değil , aslolan Beşiktaş adına Beşiktaş'ın yolunda yürümektir...

bu tavır temel ilke olduktan sonra, ki bizim için öyle, artık her durumda özel önlem ya da uyarılar da anlamsız olacaktır arkadaşlar.

Anıl Tanrıyar
10-04-2007, 10:56
aynen mehmet özledik semtımızı şeref beyimizi

Bahadır Ahıska
10-04-2007, 11:06
Komplo iddiası
Çaykur Rize Basın Sözcüsü İstif, "Futbolu yönetenler, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bizim de küme düşmemizi istiyorlar" dedi
Tartışmalı pozisyonların yaşandığı maçta Beşiktaş'a yenilerek düşme hattına gerilen Çaykur Rizespor'da Basın Sözcüsü Orhan İstif, Futbol Federasyonu'nu hedef alan ağır ithamlarda bulundu. İstif, futbolu yönetenlerin Beşiktaş'ın şampiyon olmasını, Çaykur Rizespor'un ise küme düşmesini istediğini ileri sürdü.
Beşiktaş maçında yaşananların her şeyi apaçık gösterdiğini ifade eden yeşil - mavili yönetici, "Kazanmak adına her şeyi yapıyorsunuz, var gücünüzle mücadele ediyorsunuz ve bu emeklerinizin karşılığı çalınıyor. Bu kadar adaletsizlik olmaz. Birine şikayet etmeye kalksanız, kime şikayet edeceksiniz. Tahkim dışında hiçbir yere şikayet etme hakkınız yok. Tahkim'e şikayet etsek elimize ne geçecek. Güvenç Kurtar olayında yaşananlar ortada. Şıracının şahidi bozacı" dedi.

'Fenerbahçe istenmiyor'
Orhan İstif bu sezon sadece Fenerbahçe maçında haklarının yenmediğini söyleyerek, "Çünkü ligde bu iki takım günah keçisi ilan edilmişler. Birinin düşmesi diğerinin şampiyon olmaması isteniyor. Bunun için Fenerbahçe maçında futbolumuzu rahatça oynadık" ifadelerini kullandı.

---------------------------------------------------------------------------

Başka tetikçiler de çıkmış meydana, kendilerine reyting ve acındırma telaşı peşinde. Beşiktaş'ımız ezberlerini bozmaya devam edecek....

Anıl Tanrıyar
10-04-2007, 11:22
bu ne densızlık yaa...caykur rıze düşme potasında değilken hiç biri sesini çıkarmaz sıkıştıklarında ağlamaya başlarlar..fener misali...titrete titrete g-e-l-i-y-o-r-u-z

Ulaş Pekgüzel
10-04-2007, 11:26
çok heycanlı çokk ...........

Ersan Üngüder
10-04-2007, 11:37
Fb, Türkiye Kupası maçlarında 24 yıldır Beşiktaşımız karşısında galip gelemiyor. Son galibiyetini, 4 Mayıs 1983 tarihinde hükmen kazanan fb, daha sonra oynanan 12 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Demir Han
10-04-2007, 12:18
iki sene önce bizden aldıkları puan ile kurtulmuş Bursa düşmüştü...bunu ne çabuk unuttular...o zaman nerde idi akılları.Ç.Rize oyununu oynasın önüne baksın....

Özer Özçetin
10-04-2007, 12:39
rize başkanı kendi derdini bırakmış,ner olacak şampiyonluk yarışı fenere haksızlık yapıldı diyor,herkes yalını yese,önündekine baksa,fener bize amcaları dayıları var diyor,meğerse amma da yeğenleri varmış.....

Nasuh Pirinc
10-04-2007, 12:41
rize baskanı sussun 2003-2004 senesinde kendilerine yapılan haksızlıklara niye tepki vermedi (tekrarlanan fb macı).... susun ulan ge-li-yor-uz

Umut Şen
10-04-2007, 12:45
Başkanını geçtik geçen gün maç sonun da en büyük fener şampiyon fener diye bağıran yine bunlardı.

Berk Halil Lişesivdin
10-04-2007, 12:50
herbirimiz ayrı illerden yerlerden izleyeceğiz maçı...
ama bedenimiz nerde olursa olsun!!!
RUHUMUZ ŞEREFBEY de olucak!
omuz omuza
biz inandık sizde inanın çocuklar.

Ali Adnan Bozkurt
10-04-2007, 13:20
HAKKIMIZLA VE ŞEREFİMİZLE EZİKLERİİ YİNE YENECEĞİZ FİNALE ÇIKIP BU KUPAYI YİNE ALACAĞIZ

Nasuh Pirinc
10-04-2007, 14:12
Kartalım,goklere ac kanat

korkmuyoruz, yuruyoruz sampiyonluga dogru emin adımlarla

GE-Lİ-YOR-UZ

Ferhat Talan
10-04-2007, 14:27
http://img406.imageshack.us/img406/9572/happybirthdayhasretka1.jpg

Burak Güven
10-04-2007, 14:43
Ey nihat özdemir bu tekmenin atıldığı maçtaki hakem vedat yüksel değilmiydi o zaman neden hiç sesin çıkmadı? ağlamayaın ağlamayın korkunun ecele faydası yok çünkü.

GE-Lİ-YO-RUZ

http://img405.imageshack.us/img405/7356/29gr2.jpg (http://imageshack.us)

Mehmet Kucuksarac
10-04-2007, 15:55
Ge-lİ-yo-ruz....

A.Tugan Çetin
10-04-2007, 16:00
Erkenden semtte olacağım.En son Riza maçında tribünün halini gördük,çoğu kişi aşırı içkiliydi,bağıramadı,karnaval yapamadı.Ama bu maç çok önemli.Lütfen,Beşiktaş için 2 bira az için..;) Ya da benim gibi hiç içmeyin :)

Maç içinse gol yemememiz lazım,herkesin gördüğü gibi kolay bir maç olmayacak,en nihayetinde derbi..Skor tahmini 1-0 golü Bobo atar.(Tabii Atilla Abi'nin eline su dökemem bu konuda o ayrı :D )

Deniz Buldum
10-04-2007, 17:05
ıyy uyuz herif bizim desibel rekorunu kırdığımız maçın da hakemiydi.o maçı nasıl yönettiğini zaten herkes biliyor,hatırlıyor.hadi hayırlısı.haydi kartalım.sustur şunları ve fazla bekletme ne bizi ne de onları...

Fenerbahçe iyice zivanadan çıktı maçın hakemi Fırat Aydunus için Çarşı nın çocuğu diyorlar beşiktaş ın her köşesinde fırat Aydunus un deplasmanlar da yaptığı kahramanlıklar anlatılırmış,duyanınız bileniniz varsa bizede anlatsın dinliyelim.

http://www.antu.com/firat.htm

Eren Cemaloğlu
10-04-2007, 17:47
yaa heh heh yani sadece gülüyom haa.bu adam bizim en büyük düşmanlarımızdan biri yaa.evet dediğim gibi herkes o maçı nasıl yönettiğini de biliyo.şimdi ne oldu da böyle şeyler uyduruyolar.bu dediklerinin hiç biri olmamış.yok boyle şeyler.bu adam hayatı boyunca mahkemelik olmamış bi kere.heh heh

Burak Sığırcı
10-04-2007, 18:15
fırat'ı çok iyi tanırım.semtin çocuğudur.delikanlıdır.o deplasman senin bu deplasman benim gezmişliğimiz vardır.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.ama ne olduysa bir gün bu bana "ben hakem olacağım lan artık" dedi.şaşırdım kaldım tabii."olur da bir gün fener maçında hakeme ihtiyacımız olur" falan diyerek başvurdu hakemliğe.kısmet bugüneymiş.gazamız mübarek olsun.feneri beşledik sayın!

GELİYORUZ!

Emirhan Oğuz
10-04-2007, 18:17
Son derece organize bir dezenformasyon kampanyası başlattı Fenerbahçe takımı.

Bizim kulüp yönetimi, çağımızda PR (halkla ilişkiler) adı altında yürütülen ve her türlü aşağılıklaşma yol, model ve biçiminin mübah sayıldığı bu taarruza nasıl cevap verecek merak ediyorum.

Yola bakar mısın, önümüzdeki sorun belli, bizim başkan Bursa kazanını gündeme getiriyor.

Forumumuzda bu pislik kampanyayı boşa çıkartacak fikirler üretebilecek onlarca kalem var, bir an önce seferber olup ilgili kademe, makam, mevki her ne ise oralara yönelik gerekli ve zorunlu demokratik baskıyı yapmalıyız.

Basındaki aşağılıklık ve alçalmanın sınır tanımadığını hep beraber gözlemliyoruz. Yarın için geç kalmış olabiliriz belki ama onlar işin sonuna kadar sürdürecekler bu dezenformasyon kampanyasını. Yanımda yöremdeki, raslantı sonucu Beşiktaşlı olmamış diyebileceğim kerte Beşiktaşlılık değerlerine yakın ahlaki birikimleri olan FB taraftarı nitelikli arkadaşlarımın bile bu yalan taarruzundan etkilenmiş göründüklerini farkediyorum.

Uyanık olalım ve öncelikle yarına dönük oyunlarını boşa çıkaralım ve ardından bir saniye duraksamadan karşı saldırıya geçelim... Değerlerimize bağlı kalmaktan caymaksızın.

Sevgiler.

Umut Şen
10-04-2007, 18:20
pankartlarla verilir cevap "BİR UMUDUM SEN DE ANLIYORMUSUN"

Ferhat Talan
10-04-2007, 18:33
fırat'ı çok iyi tanırım.semtin çocuğudur.delikanlıdır.o deplasman senin bu deplasman benim gezmişliğimiz vardır.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.ama ne olduysa bir gün bu bana "ben hakem olacağım lan artık" dedi.şaşırdım kaldım tabii."olur da bir gün fener maçında hakeme ihtiyacımız olur" falan diyerek başvurdu hakemliğe.kısmet bugüneymiş.gazamız mübarek olsun.feneri beşledik sayın!

GELİYORUZ!

hatta hiç unutmam bir keresinde sipreye çıktık fıratla polise yakalandık

karakolda sabahladık , ıyı bır sopa yedık fırat kardesımle

kendisi cok saglam Beşiktaşlıdır .odası tam bır kartal yuvasıdır posterden gecılmez.

işte bizim fırat öss yi kazanamayınca , atletıklıgının verdıgı avantajla beden egıtımıne basvurdu .sonra bi baktım bizim fırat hakem olmuş .

ulan dedim fırat ya bjk maçına cıkarsan sana kufur mu edecez aileni de tanıyorum

yok abi sen merak etme benim verildigim Bjk maçlarında kufur olmaz gerekenı yaparız dedi

işte o gun bugunmus fıratı bıde fb macına verdıler

en buyuk hayalı Bjk ye hizmet olan fırat bugunu beklerımıs hep

fırat hakem oldu bizim sakın kufur etmeyın fırat semtin cocugudur ıyı bır Bjk lidir

Ali Erken
10-04-2007, 18:33
Bir kupa maçı bakın nasıl önemli hale geldi, bunu biz yapmadık. fener ölüm kalım maçına çıkacak.

fener camiası kendi kendini psikoza soktu, bunalım geçiriyorlar; hakkaten en aklı başında fenerli bile panik olmuş. Yarın kaybedersek etkilenmeyiz; ama fb kaybederse şampiyonluğa uzanırız gibime geliyor; o kadar net.

Şu 3 haftada işin rengi belli olacak. Kuyruğuna geldi. Hadi hayırlısı.

Anıl Tanrıyar
10-04-2007, 18:44
merhaba abıler bende yenı hakemlıge basladım ankara amator kume maclarında gorev alıyorum...fırat hocayı yakından tanıma fırsatım olmadı ama camıanın ıcınde cok buyuk besıktaslılar var ama taraf tutma konusuna gelınce bıse dıyemem...fırat hocanın taraf tutacagını pek sanmam ama kalbınde besıktas bıtmemıstır buna emınım ve bende yenı bır hakem olarak hocama basarılar dılerım...

Devrim Kahraman
10-04-2007, 19:08
Fenerin kuyrugu sıkısmıs kedi gibi inim inim iniltilerini duymaya basladık.. artık karın agrısından sabahları edemez oldular.. türlü türlü oyunlara basvurdular..
Lakin korkunun ecele faydası yok...

GELİYORUZ!

Özgür Öge
10-04-2007, 19:26
Gemiyi delik değil panik batırır !!!!nin hareketlerinin organize olduğunu sanmıyorum.95 yılında nasıl şampiyon olduysak yine aynısı olacak.Rakibimizde çöküş başladı,manisa yada takılacaklar.
Yarın 15 gibi semtteyiz,alkol olayına dikkat edelim görüşmek üzere...

Erdem Gazi
10-04-2007, 19:28
gelmeyi ne kadar çok istiyorum bilemezsiniz ahh ahh umarım yarın gelebilirim...

Anıl Tanrıyar
10-04-2007, 21:36
cıktık gelıyoruz gorusmek dılegıyle...

Cihan Çetin
10-04-2007, 22:00
ÇARŞAMBAYI çarşamba SEL ALICAK BEŞİKTAŞIM ŞOV YAPICAK. gel ulannn çrşmba....

Pamir Erbatuk
10-04-2007, 22:08
arkadaşlar herkesten ricam büyüklüğümüzü beşiktaşlılığımızı gösterip 0 küfürle maçı bitirelim tümere küfür edeceğimizee sahaya geldiğinde ilgilenmemek yokmuş gibi davranmak onu küçültür bizi yüceltir çünkü beşiktaş çarşı erkeğe küfreder

Cem Ozel
10-04-2007, 23:05
önümüzde cok eğlenceli 25 gün var...

Adnan Gur
10-04-2007, 23:23
şimdi inanmayacaksınız ama yada ya kardeşim nerden biliyon ama valla her maçın skorunu söylerim (tek yanıldığım skor duygusal davranmaktan olsa gerek Beşiktaş maçlarıdır ki her zaman galibiyet veriyorum elde olmadan).Bu maç 2-1 ve kadıköyde 0-0 diyorum.Burada tur verdim tabiiki

Huseyin Kurt
11-04-2007, 00:50
ne biletim var ne kombinem bu sefer açıkta kaldım :( tv den falan da seredilmezki bu maç...

Birkan Bürüngüz
11-04-2007, 00:51
Tüm Beşiktaş taraftarlarının dikkatine,

Beşiktaş-fb kupa maçı stad girişlerinde emniyet tarafından alkol kontrolü yapılacağından dolayı taraftarlarımızın dikkatli olmaları gerekmektedir.

Alkollü taraftarların stada alınmayacağı göz önünde bulundurularak stada gelmemesi önemle arz olunur.

Ömür Hıncal
11-04-2007, 10:25
sabahın ilk ışıklarıyla patladı tomurcukları umutlarımın 15 dk sızmışım calışma masasında rüya bile gördüm 2-1 yenildik fenere ama daha rüyamda gördüklerim çıkmadı bugünde çıkmıyacak,tertemiz mis kokulu bir kahveyle başladık güne ter temiz mis gibi bir galibiyetle bitireceğiz inşallah.

saldır delioğlan,saldır Karakartal!

Burhan Gümüş
11-04-2007, 10:30
öyle bir ihtimal yok...
ya rakip fenerbahçe...
antrenman maçı gibi...

Piraye Oğuz
11-04-2007, 10:49
:confused:

Cihan Güngör
11-04-2007, 10:50
Atilla Abi'nin hala tahminde bulunmaması, kafalarda soru işareti yaratıyor. Oysaki Burak'la beraber Fırat Abimizin yanına gidip, maçın kaç kaç biteceğini öğreneceklerdi. Demekki buluşma öğleden sonraya ertelenmiş.

Deniz Buldum
11-04-2007, 10:50

GELİYORUZ!

bu yazışmalar da hepimiz vecihi'yiz hikayesine dönmez inşallah:)

Bahadır Ahıska
11-04-2007, 11:04
ya dönmez mi??

bizimkilerden bile düşen olmuş. :)

Ömür Hıncal
11-04-2007, 11:08
Tüm Beşiktaş taraftarlarının dikkatine,

Beşiktaş-fb kupa maçı stad girişlerinde emniyet tarafından alkol kontrolü yapılacağından dolayı taraftarlarımızın dikkatli olmaları gerekmektedir.

Alkollü taraftarların stada alınmayacağı göz önünde bulundurularak stada gelmemesi önemle arz olunur.

her ne kadar yıllardır bu dedikoduyu Alen abi salsada ortalıga bizler inanmış gibi yapalım:rolleyes: derbi maçlarda hep alkol yuzunden mantarlıyor tribün çok içiliyor çok sonra maç başlamadan anlamsız bakışlar başlıyor ve rakip takımın sesini duyuyoruz. Hele derbi maçlarda etrafta çay içen taraftar görmek zor:confused: maçtan önce güzel bir ortamda rakı roka tezahurat şeklinin tadına doyulmaz ama maç sonu galibiyet üstüne içilen 2 biranın tadına düşmanlarımız erişemez.

içenlere karışmak benim haddime degil cunku bana da karısıldı nasıl kızdıgımı bılırım ama haddimizi bilip içmekte bızım gorevımız olsun.

bunları buraya nıye yazıyorum bilmiyorum:o

Cihan Güngör
11-04-2007, 11:14
Antu'da, Çarşı'nın Çocuğu Fırat Aydunus'un Halkın Takımı sitesine Rasim Bektaş adıyla üye olduğu, hatta hakem olduğunu gizlemeyip uygun bir avatar kullandığı konuşuluyor. İhtiyar Heyeti'nin bu olaya yaklaşımı merak konusu...

İhtiyar Heyeti
11-04-2007, 11:35
Rasim Bektaş'dan Bizlere..
Alkol Üzeri..

http://www.bigglook.com/delete/alt_res1.jpg

Yine De Kontrollü olmakta fayda var..

Burak Güven
11-04-2007, 11:43
Vakit geçmiyor ulan!:mad:

Burhan Gümüş
11-04-2007, 12:19
alkol mü?
maçtan sonra,maçtan sonra...

Gürhan Oğuz
11-04-2007, 12:44
alınan son bilgilere göre
Sayın Rasim Bektaş beyefendi
kara afrikadaki görüşmelerini tamamlayarak kara büyleri ile şerefbeye gelmiştir
ve gerekenin yapılacağını açıklamıştır,,:rolleyes: :D

hadi kartalım aç kara kanatlarını
tarihi tekerrür ettir bir kez daha
yolun açık ola,,

Ümit Kurt
11-04-2007, 12:45
7 saat 15 dakika geçer mi?

Emirhan Oğuz
11-04-2007, 14:14
Alkole direnci düşük veya kuvvetli, arkadaşlardan ricamız bugün abartmamaları...

2 bu akşamki parolamız olsun:

- 2 bira veya 2 duble rakı veya 2 kadeh şarap veya her ne zıkkımsa...

- 2 - 0 olsun bizim olsun....

- v şeklinde, sayıyla 2 manasına zafer işareti...

Evet... Şairler'e gelecem, bizzat denetleyecem, haberiniz olsun!...

İHTİYAR HEYHAT !....

Varol Özdemir
11-04-2007, 14:35
2 bile çok...Bugün hatta bu zaman diliminde insanlar yavaş yavaş şairlere gidiyordur..yapılması gereken bugün Süt İçin, Süt içirttirin.:)

Cem Çınar
11-04-2007, 14:40
Emirhan Abi bence bir an önce şairlere gidip denetimlere başlasan iyi olur..geç kalmış olablirsin:) ...benden yırttın bugün işten 6 da çıkıp anca gelicem stada alkole zaman yok yani :mad:

Ömür Hıncal
11-04-2007, 14:47
yağmur suyu için tazelenin :) Beşiktaş ab-ı hayattır bünyeye ;)

3-0 olsun bizim olsun :)

Bahadır Ahıska
11-04-2007, 14:48
başka bir yerde gördüğüm ve tespitine katıldığım bir göksel duyum yazısı aşağıdaki linkte:

http://www.irlandalilar.org/konu-gor.aspx?id=812

Emirhan Oğuz
11-04-2007, 14:59
Emirhan Abi bence bir an önce şairlere gidip denetimlere başlasan iyi olur..geç kalmış olablirsin:) ...benden yırttın bugün işten 6 da çıkıp anca gelicem stada alkole zaman yok yani :mad:

Dezalkolizasyon Komiseri bir temsilci atayayım diyorum ben vaka mahalline intikal edesiye kadar, lakin böyle bir günde bu vazifeyi ifa edecek bir ferd-i vahit bulmak ziyade zor görünmekte, alkolik hareketin engellenmesi kolay değil :(

Cem Ozel
11-04-2007, 15:06
emirhan abi bu 2 bira kısıtlaması beni ve maçı statta izlemeyecekleri kapsamıyor değilmi.. engin deniz pub'ın sosyal kayıpları şimdiden uçmuşlarken halkın takımı üyelerine 2 bira sınırlaması konması çok zoruma gitti :(

Halil Gurel
11-04-2007, 15:07
Bizler dimitrakopulo saraplarinin yilmaz savunuculari olarak Fenerbahce macinda bireysel olarak sise sarap icmiyoruz, 1+1=1 felsefesine dayanarak 1 sise sarabi 3 kisi icecegiz. Tum Dimitar Cephe uyelerine ve sempatizanlarina sevgilerimizle duyurulur.

HTDC (Halkin Takimi Dimitar Cephe)

Onur Sarısoy
11-04-2007, 15:27
Kestaneyi çizicez :D

Ömür Hıncal
11-04-2007, 15:28
BJK TV 16:00 itibariyle yayına başlıyormuş. TV den ve mobese kameralarından semtim nabzını tutacağız artık bugünlük. Fener taraftarı salı pazarında toplanıp motorlarla kabataşa geçecek. sanırım deplasman taraftarı ıcın ayrılan bölüme ağ gerildi.

içimiz buruk tv den takip edeceğiz :(

Murat Çapar
11-04-2007, 15:45
Rastgele Kartal'ım...

Adem yavuz
11-04-2007, 15:51
ya varya şu feneri bi yensek başka bişi istemiyom isterse 4 ay kalan askerligim bitmesin abijim ya yeterki fener i yenelim yav

Gürhan Oğuz
11-04-2007, 16:27
emmioğlu ben iki şişe şarap aldım biri fener için diğeride feneriye için

küfür etme ettirme
sahaya yabancı madde atma attrıma
bu sorumluluk bizimdir

Burhan Gümüş
11-04-2007, 17:24
Emirhan OĞUZ iki bira demiş ben kendisine uyum sağlayıp ,iki şişe bira içeceğim fakat bir damacana "Ayı kanı"ndan sonra.
Ayı kanı nda ne anlatılmak isteğini kendisi bizzat anlamıştır.
Hiç sanmam ki bu gece "ŞARABIN GAZABINDAN KORKAYIM"

Ferhat Talan
11-04-2007, 18:07
diji türk kapalıya gidiyorum vira bismillah diyerek

çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım ...

Ömür Hıncal
11-04-2007, 18:43
T.M e pembe tezkere :D

Turgut Eren
11-04-2007, 19:14
Emirhan OĞUZ iki bira demiş ben kendisine uyum sağlayıp ,iki şişe bira içeceğim fakat bir damacana "Ayı kanı"ndan sonra.
Ayı kanı nda ne anlatılmak isteğini kendisi bizzat anlamıştır.
Hiç sanmam ki bu gece "ŞARABIN GAZABINDAN KORKAYIM"

vay be bi ayı kanı müdavimi daha gördüm. : )) Hepimiz Şarapcıyız.. gelenek bozulmasın bi ayı kanı da ben patlatırım bugun o zaman kartalımın hatrına.

Safa Şenyıldız
11-04-2007, 20:53
Devre olmuş gol yokmuş hala...

Safa Şenyıldız
11-04-2007, 21:35
Dakka 75 olmuş gol yok hala...

Safa Şenyıldız
11-04-2007, 21:45
bobo gol atmış arkadaşın söylediğine göre

Safa Şenyıldız
11-04-2007, 21:55
yav bitsin şu maç da şenlensin biraz forum. patladım sıkıntıdan.

Namik Kartaloglu
11-04-2007, 21:58
Bobobobbobobobbobobobobobobo yasasin helal sana .

Ömür Hıncal
11-04-2007, 22:03
fenere bu senede kupa yok 1 asıra tamamlıyacaklar herhalde kupa hasretini bu senede BOBO yı aldınız onla idare edin artık :)

cuk pankartlardan " Bok Böceği Tümer"

hepimize gecmıs olsun darısı kadıkoye ;)

Nasuh Pirinc
11-04-2007, 22:03
tek kelime ile "gecirdik"

bobo bobo bobo

Serkan Balcı
11-04-2007, 22:09
çok teşekkür ediyorum beşiktaşıma

Buket Yıldız
11-04-2007, 22:11
harika bi maçtı 1-0 oldu bizim oldu:D boboya sonsuz teşekkürler tam zamanında kartalıma yakışır bi goldü ve bizi kurtardı..yarın okulda boynum egik dolaşmıycam:Dve yarın fenerlilere başında e ile başlayan sonu fenerliler ile biten bi kelime ile seslenicem pohahaha:D:D

Serkan Balcı
11-04-2007, 22:16
buket beşiktaş hiç bir zaman başımızı öne eğmez
ama onları da bu susturur artık

Aras Gundogdu
11-04-2007, 22:19
bira içtim;ama kanımca ayıp ettim şaraba:(
hemen gidip gönlünü almam lazım:)

Cem Ozel
11-04-2007, 22:24
azrailin biziz diye boş yere demiyoruz..

Murat Ödemiş
11-04-2007, 22:28
burasııı beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle........fener...golden sonra bu besteyi bekliyorum..hatta gol olsunda bu besteyi bi dinleyeli
m diye yanımdaki arkadaşada söledim...kim bestelemişse allah ona uzun uzun uzun ömürler versin...çünkü fener bizimle uğraşamaz ..uğraşmaması lazım geldiğini çok iyi anlatmış bu bestekar arkadaş veya arkadaşlar :)))

eee birde şunu bağırmanın sırası gelmedimi...burası şeref bey burdan çıkış yok

offff ne güzel bir gece ya .. herkese teşekkürler .....ama çarşıya teşekkürden öte bişi lazım...çok çok büyüksünüz saolun varolun..saygılar

Serenat Tutaklı
11-04-2007, 22:28
Çok güzelsin Beşiktaşım çoook!

Murat Ödemiş
11-04-2007, 22:34
ya pardon bişi unutmuşum lütfen ama lütfen bu macın çarşı fotolarını pankartları ya ne bilim elinizde ne varsa buraya bi yere koyun böleee bi bakalım yaaaaa....hatta biz oraya gelemeyenler baksında içsin..hadi bekliyoruz saolun ..

Huseyin Kurt
11-04-2007, 22:39
tv'de tribünden gelen seste sanki seyirci kendini yırtarcasına bağırıyo gibi geldi... ama bence lig tv sewsi kıstı bide maç boyunca kapalı başta olmak üzere hiç bizm seyirciyi göstermedi ama !!!! yi 50 kere gösterdi...

Volkan Karabacak
11-04-2007, 22:41
sanırım bu defa fizandan duyuldu :D

Ferhat Talan
11-04-2007, 22:41
hep !!!! tam !!!! .. hasret 25 yaşında ..seviyoruz seni hasret... nice yıllara..:D

bobo oyuna ilk 11 başlasaydı çok daha farklı olurdu ama yınede buna da şükür

buraktan ben umıdımı kestım artık , yolu açık olsun bundan sonra

rovanşta buyuk ıhtımal gollü bereberlikle biter

finaldede kayseri gelir eleriz olur biter

sıra geldi şampiyonluga ...

http://img77.imageshack.us/img77/4237/kanaryarm9.jpg

Ulaş Pekgüzel
11-04-2007, 22:49
ÖmrÜm Uzadi Yİnee Yaa::D

Allahin Yok Mu Be Fener Yeter :D

Cem Ozel
11-04-2007, 22:49
TÜMER'E PROTESTO

Beşiktaşlı taraftarlar, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Tümer Metin'e, maç öncesi tepki gösterdi.
Siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcuların ısınmak için sahaya çıkması ile birlikte Tümer'i ıslıkladı.
Taraftarlar, Tümer'e, "Nerede teskere, Tümer Metin'e nerede teskere", "Helal olsun sana", "Beşiktaş çarşısı affetmez aldığın dolarlar elbet bir gün biter", "Tümer, Aziz'i buraya getir" şeklinde tezahüratlar yaparak protestoda bulundu. Ayrıca kapalı tribüne "Burası Beşiktaş alayına gider, gerisini sen söyle Tümer", "Burası Beşiktaş alayına gider, anladın sen onu Tümer", "Kardan adam olur, senden olmaz" yazılı pankartlar açıldı.
Taraftarlar, daha sonra alkışlarla Tümer'i protesto edip,"Tümer buraya" diye tempo tuttu. Tümer de bunun üzerine tribünleri alkışladı. Siyah-beyazlı taraftarların, bu protestoları sırasında küfür etmemeleri dikkat çekti. Fenerbahçe taraftarları ise Tümer'i tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
Daha sonra Fenerbahçeli futbolcular el ele tutuşarak, kapalı tribünün önünde Beşiktaş taraftarlarını selamladı. Bu sırada Beşiktaş taraftarları sarı-lacivertli futbolcuları yuhaladı.
Öte yandan, Beşiktaşlı Nobre ile Fenerbahçeli Tümer, maç öncesi rakip takımların yedek kulübesine giderek, eski takım arkadaşlarına başarılar diledi.
Diğer yandan, numaralı tribünde bulunan bir Beşiktaş taraftarı da Tümer'e elindeki eteği göstererek tepki gösterdi.

Buket Yıldız
11-04-2007, 22:57
maşşşaaalllaaaah süper maçmış tam destek taraftardan ama biraz ayıp etmişler sanki:rolleyes: :cool:

Erkan Özberk
11-04-2007, 23:20
Sana herşey yakışır karakartalım benim

Turgut Eren
11-04-2007, 23:28
güzel geçirdik güzel. gerisi boş. darısı kadikoye..

Erkan Özberk
11-04-2007, 23:29
tribünler pek bi dağınık gibiydi

Ulaş Pekgüzel
11-04-2007, 23:31
mileet zevki sefa da daha gelmedeiler:D

Ömür Hıncal
11-04-2007, 23:38
onu askere almayın,vatanı da satar

Birkan Bürüngüz
11-04-2007, 23:48
bobo faktörü ve inönü faktörü bize maçı kazandırdı yine.

biz murat abiyle manşeti bile attık staddan dönerken

"Beşiktaş BoBoladı" :D

Burak Sığırcı
12-04-2007, 00:00
bizim fırat pusulasını şaşırmış gibi geldi bana.kankalık da bir yere kadar.istediğimiz düdükleri çalmadı.nobre'yi ezdiler,çektiler,ittiler sürekli.olmadı fırat böyle mi konuşmuştuk?:D

neyse...kötüydük ama kazandık.bu gidişle bobo'yu bir sene daha elimizde tutabiliriz sanırım.helal olsun.

atilla abi de artık çok oldu ama.hadi maç skoru verdin,golü kimin atacağını bildin,dakika vermek ne oluyor allah aşkına?:confused: :)

Sinan Dedeli
12-04-2007, 00:09
gol güzel, maç güzel, taraftar daha da bi güzel. mutlu bir gün yasatti bize tesekkurler besiktasim.

Serkan Kurt
12-04-2007, 00:10
anlatılmaz yaşanır derler ya harbi öyleydi...ortam mükemmeldi tribünde...gerçi kapalı,kapalı gibi değildi bu maçta ama yinede beşiktaşlılığımız vardı...82'de kralımız bobo imzasını koydu,kazandık...
Halkın takımının eski açık kolları bügün kalabalıktı:) eşber abi ve suavi,ali abiyle özgür abiyi görmek bizleri mutlu etti...hep böyle olalım..eski açıkta toplanalım:D

Ozan Doğan
12-04-2007, 00:15
maçın en güzel olayı yapılmayan şeylerdi. yani küfür yoktu ne ona nede !!!!ye.

YAŞASIN BEŞİKTAŞIM hayırlı olsun galibiyetimiz. sırada sakarya var...

Umut Şen
12-04-2007, 00:16
veeeeee hz atilla macin golunu yine bildii hem de dakika vererek :D sultanahmet meydanin da bir adet deve keselim

Ferhat Talan
12-04-2007, 00:20
atilla abi korkmaya başladım senden

mubarek adammısının :D

Ahmet Ayyıldırım
12-04-2007, 00:33
tebrikler Beşiktaşım.

boboooooooooo bobooooooooo..

Berk Sezenler
12-04-2007, 00:42
Bobo'nun %50 si= tümer x 5 denklemini Tigana çözmüş olsa gerekki,Bobo'yu ilk 11 de başlatmaya tenezzül bile etmedi.
Maç öncesi fenerlilerin tahriklerine kapılmamak o kadar da kötü bir şey değilmiş aslında.Onlar maç öncesi kendilerini yırtarken bizim alkışlarla cevap vermemiz ve sesin çıksııın feneeer(Beşiktaş'ım oleey melodisiyle) diye bağırmamız sinirlenen tarafın onlar olmasını sağladı.

Bu gece gördüğüm son fenerli,güvenlik nedeniyle ''kafeslerinin'' üstüne serilen ağ ile kendini boğmaya çalışıyordu:p Kafalarını duvarlara vuran fenerli arkadaşlara sesleniyorum.Yenildiniz diye kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok,rövanşıda alalım sonra toptan üzülürsünüz:D

Burak Güven
12-04-2007, 00:46
Herşey güzeldi, takım güzeldi seyirci güzeldi, bobo güzeldi, maçtan sonra kazandibi çok güzeldi, şimdide kafam yorgunluktan güzel ben yattım...

TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞIM...

Fikret Arul
12-04-2007, 00:54
http://img160.imageshack.us/img160/4827/919kn8hi5.jpg (http://imageshack.us)

tarih tekerür edecektir...haydi Kartal ım...

dertlerimi zincir yaptık,
birbirine ekliyoruz,
.................

Etti ...
:)

A.Tugan Çetin
12-04-2007, 00:59
Fener bu sene de "BOBO"yu alacak gibi görünüyor... :D

Teşekkürler Beşiktaş'ım.İnandık yine;Şampiyonluk bizim,Kupa Bizim !!!

Gökhan Gürses
12-04-2007, 01:01
bu fenerin ve fenerlilerin nedir bizden çektiği :(
hayır daha iki maç daha var. toplu intihara sürükleyeceğiz sonunda adamları olacağı o :D

Mahir Duman
12-04-2007, 01:09
yürü BEŞİKTAŞIM...

Safak Batman
12-04-2007, 01:10
sıktı artık hep aynı son ,hep aynı son

Emre Yildirim
12-04-2007, 01:27
Yine aynı +18 film .....Buarada maça girerken karnım açtı,ilk defa bi seyyar satıcıdan bir simit aldım....

Ferhat Talan
12-04-2007, 01:50
hasret yıl sayacı-feneri eleyen takım - yıl - kupayı alan takım
1-Beşiktaş - 1984 - trabzonspor
2-galatasaray - 1985 - galatasaray
3-sakaryaspor - 1986 - bursaspor
4-samsunspor - 1987 - genclerbirligi
5-sakaryaspor - 1988 - sakaryaspor
6-Beşiktaş - 1989 - Beşiktaş
7-Beşiktaş - 1990 - Beşiktaş
8-mke ankaragucu - 1991 - galatasaray
9-kocaelispor (2.lig) - 1992 - trabzonspor
10-Beşiktaş - 1993 - galatasaray
11-Beşiktaş - 1994 - Beşiktaş
12-galatasaray - 1995 - trabzonspor
13-galatasaray - 1996 - galatasaray
14-Beşiktaş - 1997 - kocaelispor
15-trabzonspor - 1998 - Beşiktaş
16- c e z a l i - 1999 - galatasaray
17-pendikspor (2.lig) - 2000 - galatasaray
18-genclerbirligi - 2001 - genclerbirligi
19-denizlispor - 2002 - kocaelispor
20-konyaspor ( 2.lig) - 2003 - trabzonspor
21-genclerbirligi - 2004 - trabzonspor
22-galatasaray- 2005 - galatasaray
23-beşiktaş - 2006 - beşiktaş
24- ????????? - 2007 - ???????????

İskender Kalafat
ulan hala simit!!! :mad:

Emre Yildirim
İskender içimde kalmasın söyliyim dedim abi kızma ya :(

Ulaş Pekgüzel
12-04-2007, 01:53
fener dunya ahiret bacımsın :D ama kadiköyde affetmem:D

Ferhat Talan
12-04-2007, 02:22
http://www.youtube.com/watch?v=v_pD64U-THg&eurl=

tekrar tekrar izlenilmeli ...

Ulaş Pekgüzel
12-04-2007, 02:26
yaa hep bu damatlıklarımızın uğuruna inanıyorum bizm çocuklarda bunn bilncinde bu formayı da çok seviyorum....

İskender Kalafat
12-04-2007, 03:28
http://www.youtube.com/watch?v=v_pD64U-THg&eurl=

tekrar tekrar izlenilmeli ...

golü şimdi buradan izleyebildim. nobre senin allahına kurban! demek istiyorum :cool:

Ümit Kurt
12-04-2007, 09:22
kazanmak çok güzel hele de !!!! olunca daha da güzel:D

Burhan Gümüş
12-04-2007, 09:31
Emirhan Oğuz,
dediğin gibi yaptık.İki şişe bira ve de"ayı kanı".Beşiktaşta dediğini yaptı.
Şimdi sıra eylemi tamamlamakta.
Ben kendi adıma bugün Neyzen Tevfik le şarabi akşamın sabahında,egenin maviliklerinde buluşacağım.
Turgut Eren arkadaşa da buradan "AYI KANI" DİYORUM
TEK BÜYÜK VAR O DA BEŞİKTAŞ.

Ersan Üngüder
12-04-2007, 09:38
İş yerindeki fbliler hala ortalıkta yok :D

Gürhan Oğuz
12-04-2007, 10:01
yazılacak her şeyi yazmışınız bize bir şey kalmamış

tek kelimeyle taraftardan sahadaki oyuncuya kadar her yerde
harikaydık

not....: safa senin simit fenerden oldu bugün idare ediver artık

Demir Han
12-04-2007, 10:12
O kadar iyi de oynamadık ama bu halimizle bile kazandık eğer daha iyi oynayıp 2 fark atsa idik moral olarak da dağılırlardı hu hafta da puan kaybederlerdi..şampiyonluk ta daha kolay gelirdi.....

Umut Tutun
12-04-2007, 10:13
büyük ailemizin dikkatine:

Eşber Abi ve Suavi abinin tribünde bizimle olduğu maçları Beşiktaş kaybetmemektedir...ve bize göre, skordan bağımsız olarak,
hiç kaybetmeyecektir.

bilgilerinize sunarız.

Burhan Gümüş
12-04-2007, 10:14
Hiç bir yerde yoklar...
klasik fenerbahçeli tavrı.

Engin Yigit
12-04-2007, 10:14
İş yerindeki fbliler hala ortalıkta yok :D

burdada durum aynı...yazık adamlara işlerinden bile ettik garibanları....bu arada delgadonun bu goldeki bu kadar çabası ersan senin için :)

Sefa Gülhani Çavuş
12-04-2007, 10:22
Din İman Beşiktaş

Burak Güven
12-04-2007, 10:27
Her sabah işyerinde
Çayda ve cafede
Fenerliler nerde
Yokki hiç bir yerde
NErde nerde :D

Gaçmayın ulen...

Ersan Üngüder
12-04-2007, 10:43
Çıkar şu Delgado'yu demesem gol olmayacaktı ama abi:rolleyes:

Bahadır Ahıska
12-04-2007, 10:55
Dün akşam bir Beşiktaş klasiği izledik. Yalnız bu sefer tribünün maçın kendisinden daha keyifliydi.

Yakında genç kızlar Atilla abinin evinin önüne çaput bağlamaya, mum dikmeye başlarlar, benden söylemesi :)

Bir Halkın Takımı klasiği daha yaşandı dün ve bütün uyarılara rağmen halkın takımı ailesinden bir arkadaşın cüzdanı yürüdü. Canı sağolsun diyoruz

Bir başka klasik de maç sonunda kazandibinde çay içerken geçen boş Beşiktaş otobüsünü alkışlamamızdı (bu arada o otobüs harbi boş değil mi) :)

Umut'un dediği gibi, biz skordan bağımsız olarak "hayatta kazananlar" safındayız ki bu durum bizim için milyonlarca gole ve kupaya değişilmez.

Kardeş: Abi şampiyon ne demek?
Abi: Bizim sevgimizin yanında hiç bir şey demek....

Cihad Erbek
12-04-2007, 11:08
artık tat vermiyor yawww

Piraye Oğuz
12-04-2007, 11:28
Güzel oynamadık ama sonuç güzeldi.Diğer pozisyonları da değerlendirebilseydik:rolleyes: daha güzel olacaktı..
Teşekkürler kartalım..
Bu arada maç sonucunu ben de biliyodum ama büyü bozulmasın dedim:D

İsmail Şahin
12-04-2007, 11:40
şimdi bobo golü atmış
ben alt tribünün en üst koltuğundan 3-4 sıra aşağıya uçmuşum
soluma döndüm birkana birşeyler söyledim
onu burda söylesem ihraç olurum :)
başka birşey demiyorum
harbiden fenere koymak bambaşka bişey...

İsmail Şahin
12-04-2007, 11:42
bi de bu murat aru maçta çok küfür ediyor
bi önlem alsak
biber falan sürsek ?..

Piraye Oğuz
12-04-2007, 11:43
o senmiydin:D

Burhan Gümüş
12-04-2007, 11:46
Ne küfür mü?
Kendisine "ayı kanı" içmesini tavsiye ederim.
Şarabi bir durumda edebi küfürler sarf edeceğinden,fazla sakıncalı olmayacaktır.

Emirhan Oğuz
12-04-2007, 12:12
Emirhan Oğuz,
dediğin gibi yaptık.İki şişe bira ve de"ayı kanı".Beşiktaşta dediğini yaptı.
Şimdi sıra eylemi tamamlamakta.
Ben kendi adıma bugün Neyzen Tevfik le şarabi akşamın sabahında,egenin maviliklerinde buluşacağım.
Turgut Eren arkadaşa da buradan "AYI KANI" DİYORUM
TEK BÜYÜK VAR O DA BEŞİKTAŞ.

Ayı Kanı, tıpkı Rasim Bektaş gibi sadece bir ruhtur, bana göre, tabii Bodrum'dan sonra Moymul'da da dolaşıyor demek ki bu efsane şimdi; artık bir gelişinizde sen veya kardeşimiz Turgut İstanbul'a getirirsiniz de şu Ayı Kanı malum fener efsanesi gibi ite sayılmamaktan kurtulur :o

Ferhat Talan
12-04-2007, 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=AdOsj8Q7eWk

maç öncesi mugla sokakları

polisle makara :D

her yerdeyiz ...

Ferhat Talan
12-04-2007, 13:24
Kupada Beşiktaş 24 yıldır yenilmedi

MURAT DEMİRYAS

Kartal, 4 Mayıs 1983'te hükmen yenildiği F.Bahçe'ye karşı 24 yılda oynadığı 13 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik aldı..

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda F.Bahçe'nin belalısı oldu. Kanarya, kupada rakibine karşı en son 4 Mayıs 1983'te hükmen galip gelerek güldü. Normal süresi 1-1 biten o karşılaşmada Beşiktaş'ın cezalı futbolcu oynattığı tespit edilince F.Bahçe, hükmen 3-0 galip ilan edilmişti. Daha sonraki 24 yıl boyunca iki takım 13 kez karşı karşıya geldi. Bunların 10'unu Beşiktaş kazandı, 3 maç berabere bitti. Son 7 eşleşmede Kartal tur atladı.

TİGANA'NIN FENER AŞKI
Siyah-beazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana da Fenerbahçe'ye karşı 4. maçında yenilmedi. Fransız hoca yönetimindeki Kartal, ezeli rakibi karşısında Türkiye Kupası'ndaki iki maçı kazanırken, ligdeki iki derbi de berabere sonuçlandı. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda oynadığı son 12 maçı da galibiyetle tamamladı.
kaynak : sabah

Burhan Gümüş
12-04-2007, 13:34
Bizi Fener (Lig) maçına davet edin.Sizleri "AYI KANI" na boğalım.
Böyle "Ayı Kanı" da ite sayılmaktan kurtulur.

Adnan Gur
12-04-2007, 14:08
[QUOTE=Bahadır Ahıska;16412]şimdi aldığım bir habere göre Suavi ve Eşber abi de maça geliyorlar. Bu SUAVİ bizim bildiğimiz aksaçlı ak sakallı, egeli adam gibi adam SUAVİ mi yoksa? öyleyse Bahadır dostum özel selamımızı söyle buralardan, Eşber abiye de tabiiki ,Cappalıdan yani...

Bahadır Ahıska
12-04-2007, 14:11
evet aynen o Suavi abi, "seneye kombine alcam" dedi baktı muhabbet güzel :)

Adnan Gur
12-04-2007, 14:15
Bu ne hızlı cevap. Tamam tamam anlamalıydım zaten böyle adam gibi admların başka yerde işine değilmi. Ankarayada bekleriz .Tekrardan selamlar

Turgut Eren
12-04-2007, 14:41
Ayı Kanı, tıpkı Rasim Bektaş gibi sadece bir ruhtur, bana göre, tabii Bodrum'dan sonra Moymul'da da dolaşıyor demek ki bu efsane şimdi; artık bir gelişinizde sen veya kardeşimiz Turgut İstanbul'a getirirsiniz de şu Ayı Kanı malum fener efsanesi gibi ite sayılmamaktan kurtulur :o

ilk istanbul seyahatimde istanbulu ayı kanına boğacağım. moymuldan selamlar.

Serenat Tutaklı
12-04-2007, 14:57
http://img157.imageshack.us/img157/8027/bakarsnoformayaylesg6.jpg

"O" nereye bakıyor?Daha çok iç geçireceksin.İyi günlerin bunlar!

Burhan Gümüş
12-04-2007, 15:01
Evet çok güzel fotoğraf...
Adam binpişman ama ne fayda...
GÖRDÜN MÜ FARKI...
BEŞİKTAŞ ULAN

Özgür Öge
12-04-2007, 15:06
Dün çıplak gözle izledikten sonra Burak Yılmaz dan ümidimi kestim.Onda üst düzey bir oyuncu olma potansiyelinin olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Maça Bobo yada iyi bir İbrahim Akın ile başlasak erken golle farka gidebilirdik.

Pamir Erbatuk
12-04-2007, 15:16
ricardinho demişki kadıköyde daha kolay olacak ee öle olacak tabii kadıköyde 6 senedir ya galibiz ya berabereyizz turu kadıköyde geçmek çok daha zevkli olcakk kadıköymüş ora çıkış yokkmuş oradann gerisini sölemiyimm:))) galibiyetin yanı sıra küfür etmeyerekte fenerle fener tümerle tümer olmayarakta büyüklüğümüzü gösterdik

Devrim Kahraman
12-04-2007, 16:10
güzel mac oldu.. seriyi de bozmadık geleneği de.. m.doganın sakatlanması ve burak ın oyununa üzüldük

Toprak Akman
12-04-2007, 16:53
burak hayal kırıklıgı...

Burak Güven
12-04-2007, 17:01
burak hayal kırıklıgı...

Sen sağ elinle yazarken biri sana hadi birde solla yaz derse mükemmel bir yazı çıkartabilir misin ortaya? tabiki hayır. Burak değil sol kanat sağ kanat oyuncusu dahi değil yerinde oynamıyor sadece verim alınamıyor. Baki'ye de neler deniyordu ama yerine geçtiğinde bakılıyorki defansta belkide en iyi oyuncu. Burak'ın hakkını çok yiyoruz gibime geliyo en azından azimi ve koşması veyahut bişeylere çabalıyor olmasını göz ardı etmememiz lazım, kaybedilmeyecek kadar önemli bir yetenek şahsi fikrimce...

Sergen Kurt
12-04-2007, 17:01
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin, tur için yeterli olmadığını söyledi.

Tigana, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, kazanmanın güzel olduğunu ifade ederek, ''Bu skoru tur için yeterli görmüyoruz. Rakibimizi elememiz için oradaki maçta da 1 gol atmamız lazım'' dedi. Bugün iyi 2 takımın bulunduğunu ifade eden Tigana, ''Kapalı ve sıkışan bir oyun oldu. Rakipler birbirlerine alan bırakmadı. Avrupa seviyesinde, iyi bir maç oldu'' diye konuştu. Tigana, orta sahada zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, ''Ancak yer kapamada herkes görevini yerine getirdi.

Kazanmak çok güzel bir şey. Bir takım sorunları kamufle ediyor ve grubu dinamik halde ayakta tutuyor, ama bu maçı unutmamız lazım. Sakarya'da önemi bir maçımız var ve ona konsantre olmalıyız'' şeklinde konuştu. Fenerbahçe'de Alex ve Kezman'ın oynamamasının kendisini şaşırtıp şaşırtmadığının sorulması üzerine Tigana, ''Fenerbahçe güçlü bir takım. Her futbolcunun ayrı bir değeri var. Ben de bazı oyuncularımı ara ara dinlendirmek isterim, ama o zenginlik bizde yok'' dedi.

Fransız teknik adam, ligde ve kupada bundan sonraki maçlarının sorulması üzerine de, ''Sakatlıklar ve cezalar önemli. İki kulvarda mücadele ettiğimiz için sakatlıklar ve cezalar bize sıkıntı yaratabilir. Elimizden geleni yapacağız'' diye görüş belirtti. Tigana, sonradan oyuna aldığı ve maçın tek golünü atan Bobo'ya da değinerek, ''Onu 20-30 dakika kullanmamız iyi oldu. Sakatlıktan yeni çıktı ve henüz 90 dakika oynamak için hazır değil'' dedi.

Emirhan Oğuz
12-04-2007, 17:08
ilk istanbul seyahatimde istanbulu ayı kanına boğacağım. moymuldan selamlar.

Ayı Kanı efsanesi için Beleştepe'de başlık açma hazırlığı içindeyim.

Araştırmacı şarapçılık ruhumu bu yaşta yeniden kuşanarak ve de kendi özgücüme yaslanarak, en geç 17 Nisan Salı akşamına kadar bir şişe Ayı Kanı edinme girişimlerime başlamış bulunmaktayım. Efsaneler durduk yerde ortaya çıkmaz; çıksa da gelişmez :o

Haa, bu arada maç, oldu bir kere, böyle kötü derbiye az rastladım, Kapalı'yı böyle "seyirci" gördüğüm de azdır, tribünün "deküfürizasyon"u maalesef olumsuz etkiledi, rövanşa bakacağız artık.

M.Bahattin Belen
12-04-2007, 17:14
Feneri tepelemek vaka-ı adiyeden
Gerçekte tek hedef Lig Şampiyonluğu benim için kupadan daha değerli bence zira bu yıl Beşiktaş Şampiyon olduğunda aşağıdaki slogan ve tam 2103 değin yaşayacak .2103 yılında muhtemelen yaşamayacağız ama ama o ana kadar bunu bilmek bile yeter .Alayına gider ne keyif ulan mezarda bile 2103 kadar rahat yatmak
100.YILLARIN EFENDİSİ BEŞİKTAŞ
O BİR KLASIK O BİR İSTANBUL BEYFENDiSİ O TEK BÜYÜK O EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
-KAŞ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ - Antalya Kaş İlçesinde kuruluyor. Kurucular içinde 5- 10 yıl kapalının tozunu yutmuş olan Yıldız Teknikli,Üsküdarlı ,Modalı arkadaşlar var.Kaş 'tan forumda olan varmı bilmiyorum ama ulaşabilecekler varsa duyurulsun isteriz.

Birkan Bürüngüz
12-04-2007, 17:19
bırak sağı solu burağın şu takımda oynamadığı mevki kalmadı. bir tek kaleye geçmedi o da olucak iş değil zaten. Tigana sanırım ona son bir şans verdi belki solda bir iş yapar diye, hatta ilk yarının ilk 20 dakikası bütün toplar ona atıldı birşeyler yapsın diye ama yok olmuyor işte. Daha bir adamı geçemiyorsun ki orta yapıcaksın(!) sana o görev verilmiş ama nafile bu işler.

Burak Güven
12-04-2007, 17:30
Ama bu takımda bu kadar kötü oynayan tek kişinin Burak olduğunu da düşünmüyorum. Örneğin Toraman, eğer Baki ve Gökhan onun açıklarını kapamasalar bazı maçlarda defans hallaç pamuğuna döner. aynı şekilde Delgado oda çok fazla şey veremiyor çünkü oda yerinde değil. Yerinde oynamadan deneme yaptığımız bir çok oyuncudan hiç bir verim alamadık bu sene misal, Fahri solda Güleç sağda, Toraman yine sağ bekte denendi ama malesef aşı tutmadı. İşin garip yanı ise Burak bu kadar formsuzken dahi yerine oynayabilecek bir kanat göremiyorum takımda...
Kleberson gibi bir oyuncu bile bu takımda yer bulamadı bu sene işin ilginç yanı, +1 yabancı fazlalığı...

Umut Şen
12-04-2007, 19:41
Arkadaşlar ben bi konuya takıldım cevap verecek var mı bilmiyorum.. Dün fener tribünlerinde ogün samast oley diye bi tezahurat yapıldı mı? Gerçi yapılsa bile duyulmazdı dedikleri ama yinede gerçekliği nedir acaba ???

Ferhat Talan
12-04-2007, 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=bYs-g1KciSk&eurl=

pembe tezkere

http://www.youtube.com/watch?v=mWK3yOrLMxI&eurl=
Gitsen ne farkeder
Kalsan ne farkeder
Aldığın dolarlar
Elbet birgün biter
BEŞİKTAŞ ÇARŞISI
Erkeğe küfreder
İşte sen bu kadar
Zavallısın tümer !!!

Bahadır Ahıska
13-04-2007, 12:33
evet fb tribünlerin de Alen ve sünnet vb. içeren bi sloganın yanı sıra ogün samast oley sloganı da atılmış. bunu orada bulunan fenerliler de onaylamış durumda.

Özlem Erdoğdu
13-04-2007, 15:45
Zaten fenerlilerin tanıdığım çoğunluğu faşist olmakla birlikte değersiz kişilerdir eminim onu da yapmışlardır. Üzerinde fazla düşünmeye gerek yok. Bir şempanzenin yer silmeyi bildiğini değil taklit ettiğini söyleriz. O kişiliksiz şahıslar da bir katili övüyorsa buna şaşırmamak gerek!!!:mad:

Umut Şen
13-04-2007, 18:13
yanii ne desem yaa çüş desem muhtar kızar mı bilmiyorum ama demek istiyorum çünkü bunların yaptıklarına denilecek en kısa cevap bu olsa gerek..

Özlem Erdoğdu
14-04-2007, 17:59
De sen umut abi muhtar fazla kızmaz(mı acaba?:D)