Orijinalini görmek için tıklayınız : EHF Kupası 3. Tur: Nexe Nasice - BEŞİKTAŞ (26 Kasım Cumartesi 20:00 Hırvatistan)
Yakup Serhat Akay
23-11-2011, 16:42
Hentbol EHF Kupası 3. Tur İlk Karşılaşması
Nexe Nasice (Hırvatistan) - BEŞİKTAŞ
26 Kasım Cumartesi Saat: 20:00
Kral Tomislav Spor Salonu - Hırvatistan
.................................................. ...................
Armanın gururu hentbol takımımız, Avrupa'daki yoluna devam ediyor..İlk maçımız deplasmanda, rövanş ise 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da..Umarım, oradan avantajlı bir skorla döneriz.. Takımımıza başarılar..
Anıl Boydağ
25-11-2011, 12:04
Kaptanın Açıklamaları
26 Kasım Cumartesi günü Hırvatistan’da Nexe Nasice’ye konuk olacak Hentbol Takımımız’ın Kaptanı Utku, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
Hentbol Süper Ligi’ndeki başarılı performanslarını Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda da sürdürmek istediklerini belirten Utku, “ Rakibimizi inceledik. Oldukça güçlü bir ekip. Hentbol ekolü olan bir ülkenin takımına karşı oynayacağız. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun biz Beşiktaşız ve her maça galip gelmek için çıkarız. Bu kupada en üst noktaya gelmek istiyoruz ve planlarımızı buna göre yapıyoruz. İlk maçta deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek, İstanbul’da taraftarlarımızın desteğiyle son 16 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. Takımda sakat veya cezalı oyuncumuzun olmaması çok sevindirici. Şimdiden taraftarlarımızı rövanş maçında bize destek olmaları için Süleyman Seba Spor Salonu’nda yerlerini almaya davet ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: www.bjk.com.tr
Atilla Kayacı
25-11-2011, 13:54
Gururumuz Hentbol. Onlara sonsuz başarı diliyorum.!
Hakan Kirezci
27-11-2011, 11:39
Nasice kentindeki Kral Tomislav Spor Salonu'nda dün akşam yapılan maçtan 12 sayı farkla 31-19 mağlup ayrılan Beşiktaş, 3 Aralık Cumartesi günü Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak rövanşta rakibini 13 sayı farkla yenmesi durumunda 4. tura yükselecek.
Yakup Serhat Akay
28-11-2011, 11:48
Çok kötü bir mağlubiyet almışız orada..Bu kadar farklı bir skor beklemiyordum açıkçası.. 19 gol, az bir rakam..Hücumda epey sıkıntı yaşamışız anlaşılan..Rövanşta 13 farkla yenmek zor ama imkansız değil..Neden olmasın?
Rövanş maçı, cumartesi günü Süleyman Seba'da oynanacaktır..Duyurusunu yine buradan yaparım ben..Rakibimiz, sahasındaki maçlarını kapalı gişe oynayan bir takımmış, tüm salon doluyormuş her maçında..Biz de, cumartesi günü salonu doldurmalıyız mutlaka..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.