PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman dikkat. Bu bir tuzak. Ayhan Akmanı hatırlayın

Mine Soyer
09-04-2007, 09:19
Ayak sesimizi gümbür gümbür duyurmaya başladık. Şimdi onların hızlı kalp atışlarını duyuyoruz. Sözüm ona Mehter marşı ile geliyorlardı, şortlarına baka baka cenaze marşı ile gidecekler. Artık bu gerçeği hepsi anladı. Hem de öyle bir anladılar ki dört koldan saldırmaya başladılar. Gerek kendi basın ve medya kuruluşları, gerek yorumcuları, gerek köşe yazarları gerek yöneticileri. Bırakın yorum ve analiz yapmayı, hüngür hüngür ağlamaya başladılar.

Hep diyoruz. Diyeceğiz. Korkunun ecele faydası yok, geliyoruz.

Günümüzde rekabetin sahaların dışına taştığını, eyyamcılık ve her türlü çirkin oyunların sahne aldığını, spora siyasetin bulaştığını hepimiz biliyoruz. Bu zihniyetteki kişiler şimdi kirli ellerini üzerimizden çekmeyecekler. Kaybettikleri her puanın ardından veryansın edecekler.

Gençlerimiz sahada kazandıkça, taraftarımız tribünler de düzgün ve akıllı bir şekilde yerini aldıkça ve takımına destek verdikçe, maalesef şampiyonluğu başka taraflarda arayacaklar. Artık söz bizde. Hepimizde. Unutmayalım. Beşiktaş’ın dostu, Beşiktaşlıdır.

Artık son kozlarını oynuyorlar. Akıllı ve sinsi bir şekilde. Çarşamba akşamı Beşiktaş Şeref stadında oynayacağımız kupa maçımıza “Onu” kaptan olarak çıkaracaklarmış. Taraftarımızın ONA olan antipatisini biliyorlar. Nefretini ve sinirini de. ONUN yaptığı açıklamalar, yöneticilerin jest ayağına yatarak koluna takacakları kaptanlık pazu bandı tamamen saha dışı oyunlarına yönelik. Gerisi hikaye.

Kupa maçında alacağımız bir cezanın şampiyonluğumuzun kaderini etkileyebileceğinin bilinciyle hareket edelim.

Lütfen bu tür kışkırtma ve tahriklere gelmeyelim. Galatasaray maçında Ayhan’a edilen 52 saniyelik bir küfürlü tezahürat yüzünden aldığımız seyircisiz oynama cezasını hatırlayalım. Çünkü bu saatten sonra çim sahalarda bizimle baş edemeyeceğini anlayan rakiplerimiz, taraftarı kışkırtmak, Beşiktaş’a ceza aldırmak ve puan kaybetmemiz için ellerinden gelen ne varsa yapacaklardır.

Maçımızı yayınlayacak kuruluşunda bu tür sahneler için aport ta beklediğini, böyle bir durumda sesimizi izleyenlere sonuna kadar duyuracağını unutmayalım.

Bizlere düşen doksan dakika boyunca, güzel tezahüratlarla, olumlu ve akıllı davranış içerisinde takımımızı desteklemek. Tahriklere, kışkırtmalara meydan vermeden olaysız, küfürsüz, karmaşasız, sükunet içerisinde maçımızı izlemek. Her zaman gıpta ettikleri o bizlere has taraftarlık coşkumuzu onlara bir kez daha izlettirmek.

Biz ONU çoktan unuttuk.Beyinlerimizden, geçmişimizden sildik. O artık bir HİÇ. Bu yüzden ONUN saha da olması, üzerinde bir takım aksesuarlar taşıması, tribünleri kışkırtmaya yönelik hareket ve davranışlarda bulunmasının bizler için hiçbir önemi ve ehemmiyeti olmamalı.

Lütfen ama lütfen dikkatli olalım.

http://blog.milliyet.com.tr/minesyr

Umut Şen
09-04-2007, 09:27
Beşiktaş taraftarı ONU tanımiyor... O kim... ONA Küfür bile edilmeye değmez.

Serdo Yeşil
09-04-2007, 10:52
İşte biz beşiktaşlılıgımızı bir kez daha gösterecegiz

Turgut Eren
09-04-2007, 11:08
aman tuzağa düşmeyelim. ayhan da yaptığımız hatayı tekrarlayıp, tekrar ceza alma gibi bir durum olursa bir çuval incir berbat olabilir. herkes duyarlı olmalı.

Safa Şenyıldız
09-04-2007, 11:51
Biz istediğimiz kadar dikkat edelim, diyelim. Biliyoruz ki o maça sırf ona küfretmeye gelecek büyük bir insan topluluğu olacak. Yapılması gereken bütün herkesi stada erkenden gidip tek tek uyarmak. Yoksa küfür edileceği kesin.

Anıl Tanrıyar
09-04-2007, 13:42
Gİtsen Ne Farkeder Kalsan Ne Farkeder
Aldigin Dolarlar Elbet Bir Gun Biter
BEŞİKTAŞ ÇARŞISI ERKEĞE KÜFREDER
İŞTE SEN BU YÜZDEN ZAVALLISIN TUMER

Vedat Benakay
09-04-2007, 17:03
alkislayacagiz anlar o anlar.G-E-L-I-Y-O-R-U-Z basimiz dik,onurlu durusumuzla geliyoruz ve goruyoruz titreyen bacaklarinizi ve biliyoruz oynadiginiz oyunlari G-E-L-I-Y-O-R-U-Z

Ömür Hıncal
09-04-2007, 17:23
bir cumartesi akşamı arkadaşın nikah yemegıne gıderken ayhana olan beste bir anda çıktı benden çıkmaz olaydı,tumere de kufursuz beste vardı bır tane beste gurur kırıcı asagılayıcı ve adam olana cok sey ıfade eden bır besteydı ama sonra düşününce karşımızdaki insanın şerefini para ugruna satan biri oldugu dürttü ve besteyı tedavulden kaldırdık :)

aslında tumer ıcın sene basında bir projemız vardı kapalıdan dolar basımlı kagıtlar desteler atacaktık fakat yıne boyle şeref yoksunu ınsanın bunuda anlamayacagı ıcın ondanda vazgecıldı.

ben hala kufursuz ve ıgneleyıcı tezahuratın bu ınsanda hırs yaratmayacagına aksıne sınırlenme potansıyelı yaratacagı kanısındayım fakat genel Türk toplumu olarak malesef duramıyoruz basladıkmı,o yuzden tumere yonelık her beste kufuru ve dolayısıyla cezayı getırır.

1 şerefsizi protesto edecegız dıye sahadakı 11 Kartalımıza ihanet etmeyelim!

Eda Neriman Yılmaz
09-04-2007, 18:08
istedikleri küfür etmemiz ama etmicez (ben bile başarcam tutcam kendimi söz :D). zaten oraya KARTALlarımızı desteklemeye gidicez sadece ve sadece BEŞİKTAŞ için gidicez. ses tellerimizi yoracaksak, koparcasına tezahürat yapıcaksak bu zavallı biri için değil aşık olduğumuz renkleri taşıyan 11 kartal için olmalıdır.

Arda Can
09-04-2007, 18:27
küfür etmeyip,yanımızda ve yöremizde küfür etmeye teşebbüs eden arkadaşlarımızıda uyarmalıyız....

Eren Cemaloğlu
09-04-2007, 18:45
biz istediğimize kızar istediğimize söver istediğimize küfür ederiz.bize bizim isteğimiz dışında kimse küfür ettiremez.nasıl olsa biz biliyoruz ki "sessizlik,anlayana çok şey anlatır"

Uğraş Polat Şahin
09-04-2007, 21:10
Evet,kesinlikle küfür etmemeliyiz..Hatta ıslıklamamalıyız bile..Yokmuş gibi davranmalıyız..Bütün çakallar,basın,Tümer'de dahil bizim küfür etmemizi bekliyor..Bu oyuna gelmemeliyiz..
Asıl tepkiyi onu hiç kayle almayarak ortaya koymuş oluruz bence de..

Emre Yildirim
09-04-2007, 21:24
Benim edesim var ama :(

Turgut Eren
09-04-2007, 21:28
Benim edesim var ama :(

aman emre :D

Emre Yildirim
09-04-2007, 21:40
bu maçta engelleyemiyebilirim kendimi yanımdaki arkadaşlar beni zaptetsin....

Cihan Güngör
09-04-2007, 21:47
Yörük kardeşim, senin bacağın ağrımıyor mu, sen evde dinlen, bize de haber smsleri at, gündemi nasıl takip edicez, boşver maçı filan :)

Emre Yildirim
09-04-2007, 21:51
Yaw Geçen maçta neler çektiğimi bilemezsin,ayağımı kesecektim ya,acıdan kıvrandım oturacak yerde yoktu sağolsun Atilla abi yer açtı oturdum ikinci yarı biraz,eve gece vardığımda 2 idi,neyse haber smsini bugün atamadım kimseye haftasonu tatil diye zaten atmıyorum,Fener Maçına gelmeden ölürsem zaten cesedimi statta yakıp,küllerini Dolmabahçe'den boğaza dökün :)

Ahmet Ayyıldırım
09-04-2007, 22:24
evden takıp edecem o'nu kimse karısmasın..:)

Ertan Eylem
09-04-2007, 23:18
Sevgili Dostlar Tüm(ö)er kimdir ? suçlu mu kurban mı? Kimdir tüm er keksi tavırların ardında ihanete gebe olan o zavallılar ..? Pis kokuların , iğrençliklerin ürediği bataklıkta sivriler olmayacak mı? Alpaylar, Ayhanlar ,Tümerler bu bataklığın ürünleri değil mi? Her kullanılan madde gibi son kullanma tarihleri gelene kadar kullanılacaklardır.Biz tümörlerle değil o na neden olan koşullarla ve ONLARI YARATAN İLAHLARI İLE MÜCADELE ETMELİYİZ.

Rasim Bektaş
10-04-2007, 12:21
tümör gibi ulu büyüklere yetmek zordur. herkes bahçesine eksin. koruma altına alınsın.