PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah Gazetesi Beşiktaş Taraftarını Korkaklıkla Suçladı

Huseyin Aksoy
12-04-2007, 11:01
Biz beşiktaş taraftarı olarak yıllardır türbünlerdeki küfüre karşıyız ve bunu önelemek içinde elimizden geldiğince çaba harcıyorz dünkü fenerbahçe maçındada bunun en güzel örneğini yansıttın Küfür etmedik Küfür ettirmedik. Dünkü Beşiktaş taraftarını tüm türkiye ye örnek göstermek yerine korktular demesi gerçekten içler acısı bi durum Sabah gazetesi Yazarı Fatih Doğanı kınıyorum...

Küfürsüz derbi

FATİH DOĞAN

Kupadaki Beşiktaş-F.Bahçe mücadelesinde tribünler doldu taştı. Siyah-beyazlı taraftarlar maç boyunca küfür etmedi; sahaya tek bir yabancı madde atmadı..

Ligde zirve yarışı içindeki iki ekip Beşiktaş ile F.Bahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki mücadelesinde İnönü Stadı'ndaki manzara görülmeye değerdi. Bin 607 sarı-lacivertli taraftarın gelmesine izin verilen Dolmabahçe'de, ceza almaktan korkan Beşiktaş taraftarlarının maç boyu küfür etmemeleri ve sahaya yabancı madde atmamaları derbi havasını daha da güzelleştirdi.

Burhan Gümüş
12-04-2007, 11:38
İşte bu türden adamların traj kaygıları,bunun yanında barıştan ve efendilikten paylarını almamaları gibi nedenle,kavga gürültü husumet.Oyuna gelmedik diye yeni bir oyun tezgahlamak istemekteler.Çünkü kaostan beslenmekteler.Onlara cevap olabildiğince güzel bir şekilde dün akşam verildi ve verilmeye de devam edilecektir.
HALKIN TAKIMI ... Anladılar onu!..

Ferhat Talan
12-04-2007, 13:33
eee ne varki adam dogru soylemiş

cezadan korkuldugu için küfür edilmedi

yoksa başka sebebi varda bizmi bilmiyoruz

1 aydır forumlardan küfür edilmemeli diye bagırılıyordu zaten .

bunun tek sebebide puan silinme kaygısı

yoksa birbirimizi kandırmanın alemi yok ...

Huseyin Aksoy
12-04-2007, 14:10
Abilerimi Tribün liderlerimiz bunun savaşını 2 yıldır veriyor küfür yabancı madde bu güne kadar hiçbir takıma ne maç kazandırdı ne maçı cevirdi hep zarar getirdi yarar getirmedi bu yanlıştan Beşiktaş taraftarı döndü diğer takımla yada taraftarı ile ilgilenmek yerine sadece Beşiktaş takımına destek vermek sahadakı takımı ateşlemek gerektiğini öğrendi Beşiktaş taraftarı cezadan korkmadı korkmazda Beşiktaş taraftarı sadece kulübün mefaatleri ve temiz küfürsüz sadece takımı destekleyecek tezauratları yapmayı seçti. Bu türk futboluna örnek gösterileceğine basında Beşiktaş taraftarı cezadan korktuğu için küfür etmedi derse Bir Beşiktaşlı taraftar olarak benim zoruma gider ve kişiliğimle bağdaştıramam. ozaman biz küfürbaz bi taraftar topluğuyuz sadece takım ceza almasın diye bu maçta küfür etmemişiz anlamı çıkar bu cümleden

Ercan Caner
13-04-2007, 09:52
küfür edip fenerin fener maçını (lig) seyircisizmi oynasaydık fener yalakası medya maymunları hiç heveslenmesin

Özer Özçetin
13-04-2007, 20:00
Ben bu konuda Ersana katılıyorum.

Ertan Eylem
14-04-2007, 00:08
Küfür etmek neyi halledebilirki olsa olsa içimizdeki öfkeyi ilkel bir biçimde kusmamıza yarar.Oysaki zekaya dayalı müthiş yaratıcılık ürünü sloganlarımız , bestelerimizle daha etkili olup rakip takımları komplekse sokmuyormuyuz.

Nazim Gultekin
14-04-2007, 10:29
dengesiz herif sana ne macta illa küfür mü edilmeli? illa sahaya bir sey mi atilmali? iste endustriyel futbol mantigi ile yapilmasi gerekenleri saymis... onemsemeyeceksin boyle herifleri...

Burhan Gümüş
14-04-2007, 11:39
ya! şimdi bu adam(yazarmış) küfürü hak ediyor desem onunla aynı seviyeye düşmüş olmaktan korkarım...
BEŞİKTAŞ ULAN...

Nazim Gultekin
14-04-2007, 12:13
peki simdi biz bu adama küfretmesek gene demez mi "halkintakimi diye bir site var besiktaslilara korkak dedim bana küfür bile edemediler caki cakmak da atamadilar..." :P ben bu herifi fururum valla :D