PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakaryaspor - Beşiktaş 14 Nisan Cumartesi 19:00/1-1

İhtiyar Heyeti
12-04-2007, 18:45
Kaldığımız yerden devam...Adım adım şampiyonluğa!

Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...

Anıl Tanrıyar
12-04-2007, 19:10
kolay maç olcak kanımca rahat alırız

Erdem Gazi
12-04-2007, 19:11
seriye devam edelim deplasman fobiside kalmamışdır artık

kartalım göklere aç kanat
fener cimboma inat
kartalım şampiyonluk turu at!!!

Ozan Doğan
12-04-2007, 19:38
bencede kolay maç olur kolay olmasa bile kazanırız. kazanır ve puan farkını maç fazlamızla 1'e indirme fırsatını değerlendiririz. bu da fbnin tutuşmasına yeter. zaten bu durumdayken puan kaybetmek yakışmaz bize. tam ümitler yeşermişken...

Buket Yıldız
12-04-2007, 19:55
feneri yenip iyice gaza gelmişken kaçırmayız bu maçıda..şampiyonluk bizi bekliyo

GE-Lİ-YO-RUZ!

Serdar Özen
12-04-2007, 20:02
inşallah bu maça geliyorum beşiktaşım sakaryada olarak bu maçı kaçırmayacağım inşallah kazanacağız kardeş takım sakarya sakaryadaki bjkliler

Umut Şen
12-04-2007, 20:04
Kalecileri yine bizim maçta panter kesilmezse bu maçı da alırız. Bu arada kaç maçtır gol yemiyoruz ya ben unuttum da :D

Nasuh Pirinc
12-04-2007, 20:05
guzel bir mac olucagı kanısındayım(bizim acımızdan:) )

Beşiktaşımıza basarılar

Devrim Kahraman
12-04-2007, 20:09
zor bir mac olmasa gerek.. yalnız kücümsersek işimiz yaş.. Alırız umarım!

Eren Cemaloğlu
12-04-2007, 20:11
serdar kardeşim bu maça giderse kaybetme gibi bi olasılık ortadan kalkar.hadi bakalım serdar göster ayağının uğurunu.kartalın zirve uçuşu bu maçla devam edecek inşallah

Umut Şen
12-04-2007, 20:13
Hz Atilla dan mesaj bekliyoruz.:D

Hande Eroğlu
12-04-2007, 21:10
sakarya maçına bende gelıyorum

skorun bızım olacağını bılıyorum fakat zor olacağını düşünüyorum

Emre Yildirim
12-04-2007, 21:14
MAça nasıl gidicez kim biliyor??????

Mehmet Kucuksarac
12-04-2007, 21:21
Kalecileri yine bizim maçta panter kesilmezse bu maçı da alırız. Bu arada kaç maçtır gol yemiyoruz ya ben unuttum da :D

7 maçtır gol yemioz buyuk ihtimal bdie gol atabilesek tek gol ustune yatıoz surekli....

Cihan Güngör
12-04-2007, 22:23
Fazla rehavet iyi değildir, Tigana'ya güveniyorum, bir de Atilla Abi'ye. :)

Erkan Özberk
12-04-2007, 22:25
İhtiyar Heyeti bu gidişle sen Beşiktaşı şampiyon yapacaksın :)
İnanıyoruz Karakartala
O zaman
Viraa

Emre Yildirim
12-04-2007, 22:28
Hz. Atilla maç sonucunu söylesin ,oynanmasına gerek yok...

Serkan Kurt
12-04-2007, 22:30
Yüzümüzü güldürmeye devam edin

Özenç Kurt
12-04-2007, 22:49
Kalan maçların en rahatına çıkıyoruz.
yarasız geçer bu hafta da

Birkan Bürüngüz
12-04-2007, 23:16
atilla abi bir umudum da sen de anlıyor musun :)
ben maçın o kadar rahat geçeceğini pek düşünmüyorum, sakarya kendi evinde rakip takıma ter döktürüyor ama beşiktaşım maçı kazanır ona güvenim sonsuz yeter ki küçümseden her maçı final havasında oynasınlar.

Adnan Gur
13-04-2007, 01:29
Niyeyse bu maçtan biraz gözüm korkuyo. Belkide herşeyin bukdar iyiye gitmesindendir. Hani herşey bukadar iyiyse hayıra alamet değildir denirya. neyse en iyisi susmak.

Piraye Oğuz
13-04-2007, 10:04
:confused:

Engin Yigit
13-04-2007, 10:52
MAça nasıl gidicez kim biliyor??????

bence kimse bilmiyor:D

Burhan Gümüş
13-04-2007, 11:08
Bence çok kolay bir maç olmayacak.Umarım herşey BEŞİKTAŞ' tan yana güzel olur.
Çıktık bir kere yola,durmak bize göre iş değil...

Neyzen Tevfik'le egenin maviliğinde galibiyeti ve yola devam etmenin mutluluğunu yaşarız,diyorum ben...
Not:(EMİRHAN OĞUZ;NEYZEN TEVFİK diyorum.)

Emre Tetik
13-04-2007, 12:02
arkadaslar organizasyonla ilgili bir bilgisi olan var mi?

Ümit Kurt
13-04-2007, 16:49
Vatan millet sakarya deyip yola çıktık, G E L İ Y O R U Z !

Özgür Öge
13-04-2007, 21:01
Taraftarımız Bursa ya gidecek diyen yönetim önce Sakarya maçına gitmemizi sağlasında ondan sonra diğer maçlarla ilgilensin.
Otobüsleri tuttuk,biletimizi kendimiz alıcak paramız var,Sakarya taraftarı zaten bizi davet ediyor ama yarın yine digiturk e mahkum gibiyiz.

Aras Gundogdu
13-04-2007, 21:44
Abi forzaya da yazdım,saat 9 da ki bu benim tahminimdir kalkar otobüs semtten veya staddan;ama kovalayın peşini derim;benim farmakololji sınavım var :( gelemiyorum

Özgür Ergün
13-04-2007, 22:04
Maça gidemeyecekler için... Klasik deplasman mekanımız.. Mis Sokak.. Sokak Cafedir...

Ben orda olucam :(

Serkan Balcı
13-04-2007, 22:11
alacağız bu maçı başka yolda gözükmüyor zaten
AMCAMIZ değil de BOBO muz yine gollerini ATAR

Murat Ödemiş
13-04-2007, 23:05
bu maçı alırız alırızda...şimdi bu fener maçı öncesi forum açılış sayfası değişse iyi olmazmı ..öncelikle büyük ustanin dizeleri ve o alçak adamın ismi fazla yan yana kaldı..değişebiliriz ..geldiler yendik gönderdik çokta ciddiye almamak lazım şeylerii :)

maçı alırız rahat olun :)

Meric Serdim
14-04-2007, 01:14
sakaryayı yenip lige kaldımız yerden devam edeceğiz..........şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz....HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN....

Nazim Gultekin
14-04-2007, 01:27
bu kotu futbol ile bu iyi sonuclar.... kanser olup gidecegiz ama sampiyonluk kemoterapi gibi gelecek sanki :)

Umut Şen
14-04-2007, 11:34
:) ben kendi adıma söyleyeyim kemoterapi ye hazırım bu sene süper lig hepimizi kanser etti

Omer Kalaycıoglu
14-04-2007, 11:48
Ge Lİ Yo Ruzzzzzzzzzzzzzz

Burhan Gümüş
14-04-2007, 11:54
Kolay olmayacak endişesinden kurtulmak istiyorum...
NEYZEN TEVFİK ile randevum var bu akaşam itibarı ile 21.00 de.
Şarabi akşam bizi bekler
egenin mavi suları Neyzen e bakar
tombotas "ayı kanı" ile gecenin karanlığında orda olmak ister
BEŞİKTAŞIM OLEYYYY...

Emre Yildirim
14-04-2007, 11:58
Heralde yine "sokak" ta kaldık oradan izleyecez...

Faruk Bilgen
14-04-2007, 13:14
Ge li yo ruz :) Sakarya, ama nerede kaldı dostlar gelmez oldular... Beklemek ne kadar zormuş. 3 puan parolası ile çıkacağız yola :)

Kemal Agül
14-04-2007, 13:40
Fenerbahçe maçında sol arka adalesine darbe alan Koray Avcı’nın Sakaryaspor karşılaşmasında oynaması zor... Tecrübeli oyuncunun yerine Kleberson forma giyecek
kaynak fanatik
inşallah bari burak oynamaz yoksa bu takım ikisini nasıl kaldırır şüpheli hadi beni yanıltın bakalım

Faruk Bilgen
14-04-2007, 15:37
Taş duvarlar yıkıp geldik demirleri söküp geldik.... Üç puan için gidiyoruz ama hala gidemedik dur bakalım :)
Kleberson iyi bir dönüş yapacaktır. Bek li yo ruz!

Onur Sarısoy
14-04-2007, 15:48
fener aldı BOBO yı
darısı sakaryanın basına

Devrim Kahraman
14-04-2007, 17:57
lanet olsun gidemedim maca.. yönetim kaldırmıyor otobüs.. trafikte kaldık saat 5 otogara varamadık :S

Özer Özçetin
14-04-2007, 17:59
Gidenlerin yolu açık olsun,galibiyeti yüklesinler Kartalın Kanatlarına öyle gelsinler İstanbula....

Anıl Tanrıyar
14-04-2007, 18:17
lıg tv basına gecelım barı saldır besıktasım ooOoOoOoOOo

Özlem Erdoğdu
14-04-2007, 18:25
Ben bişey öğrenmek istiyorum kaç gündür kafamı kurcalayıp duruyo, Tümer'i tekrar alıcakmışız diyolar doğru mu:confused:

Devrim Kahraman
14-04-2007, 18:26
Ben bişey öğrenmek istiyorum kaç gündür kafamı kurcalayıp duruyo, Tümer'i tekrar alıcakmışız diyolar doğru mu:confused:

kim dedi ki sana öyle bişey.. mümkünatı yok.. kolpa haber!

Namik Kartaloglu
14-04-2007, 19:14
12.dk Martinez golumuze izin vermedi

Umut Şen
14-04-2007, 19:25
Beşiktaş:0 martinez :0 şimdilik

Özlem Erdoğdu
14-04-2007, 19:35
kim dedi ki sana öyle bişey.. mümkünatı yok.. kolpa haber!

Duyunca ben de öyle dedim ama nebiliyim insanın içine ateş düşürüyolar işte olmaz öyle şey yahu ben bi daha nasıl maça giderim diye düşündüm yani o şahıstan bu denli nefret ederken:mad:

Umut Şen
14-04-2007, 19:42
Sakarya kırmızı kart gördü yaw bayağı heyecanlı oluyomuş netten takip etmek :)

Namik Kartaloglu
14-04-2007, 19:44
Gooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll l

Umut Şen
14-04-2007, 19:44
golllllllllllllllllllll ibrahim toraman dk 42

Safa Şenyıldız
14-04-2007, 19:45
gol atmışız

Ersan Üngüder
14-04-2007, 19:57
Kornerden gelen topa kafayla vuran İ.Toraman golümüzü attı.
hakemin evrene verdiği kırmızı son derece doğru..
Burak 2 tane kaleciyle karşı karşıya olan pozisyonları harcadı.

ikinci yarı sarı kartı olan Burak ın yerine Bobo yu oyuna alacaktır Tigana.

Haydi Kartalım

Umut Şen
14-04-2007, 19:59
boboooo boboooooo bobooooo

Ersan Üngüder
14-04-2007, 20:02
Bu arada Kleberson'u onbirde gören Kemal Agül sokak cafede maçı seyreden arkadaşlarımıza rahatsızlık verdiği konusunda duyumlar aldım, önemli olan 3 puan diyorum kendisine:)

Ümit Kurt
14-04-2007, 20:54
yapıcak bir şey yok martinezi geçemedik...

Ferhat Talan
14-04-2007, 20:55
ulan martinezzzzzzzzzz

http://www.youtube.com/watch?v=sNQeo6eEGPE&eurl=

attıgımız tek gol

Umut Şen
14-04-2007, 20:56
1-0 yatmaya çalışan beşiktaşımızın hali ortada geçmiş olsuın ne diyelim

Safa Şenyıldız
14-04-2007, 20:57
berabere bitmiş

Ersan Üngüder
14-04-2007, 21:03
Böyle olacağı belliydi maç 1-0 bitsede aynı şeyleri yazacaktım. 10 kişi kalmış rakibinin üzerine gitmiyosun sanki maçda üç dört fark yakalamış gibi top oynadık ikinci yarı.Boboyu alır demiştim aldı ama defansı hiç çıkarmadı serdar a sakın ileri çıkma geriye garanti oyna demiş Tigana. 10 kişi kalmış lig sonuncusuna dahi bu ikinci devre bu futbolu oynarsan olacağı budur.
cangele isimdeki ite de çok şeyler söylecem ama Runjeye havale ediyorum sözlerimi.
son sözüm de tatangalara; hikayeden fairplay oyunları oynamayın bugün yaptıklarınızı size yakışandı, hesapsız kalmaz bilin...

Serenat Tutaklı
14-04-2007, 21:14
Takımınızda Burak,Kleberson ve Baki varken zaten bu tür sonuçlar fazla kaçınılmaz değildir.Söylenecek elbette çok şey var ama susmayı tercih ediyorum.Sonuç olarak seviyorum Beşiktaş'ı bu formayı çok seviyorum.Pazartesi günü ölüm yıldönümü olan Baba Hakkımız seni biz çok iyi anlatamamışız,özür dileriz!

Ersan Üngüder
14-04-2007, 21:18
Son beş dakikada oynadığın futbolu ikinci yarının ilk beş dakikasında oynasak maçı rahat kazanacağız. Martinez i geçememekle alakası yok... Tigana hata yaptı maçda. Hep destekledik ama bugün bence hata yaptı. Ali bi tane sağdan bindirme yaptımı ileriye çıktımı ? Serdar topu alıp ileriye yürüdü mü?
Çarşamba günü maç yapmışsın yorgun takım riconun yerine sedefi alsa orta saha güçlenecek?
tvden seyretmek harbiden kanser edecek beni..en azından tribünde görmüyorum bu hataları.

Buket Yıldız
14-04-2007, 21:18
ayy Toramanım attı 1 golüdee :p canları sagolsun yaa ne diyebilirizki..:(

Muhittin Saban
14-04-2007, 21:20
Bu ne demek oluyor şimdi?

Sadece taraftarın inanması ile ya da “geliyoruz” demesi ile olmuyor bu işler demek ki! Sahada futbol “oynamak, mücadele etmek ve kazanmak” zorunda olan baş aktörler olan futbolcuların da inanması ve “geleceğiz” demesi gerekmiyor mu?

Bizler de diğerleri(gs-fb) gibi sadece derbi galibiyetlerinin yalancı ve sahte mutluluğu ile mi avunacağız yani? Biz bunu istemiyoruz ama bizim futbolcularımız illa da öyle hissetmek istiyorlar!

Adamlar taa ilk yarıdan 10 kişi kalmış zaten haftalar önce “ununu elemiş eleğini asmış”lar. Ya bize ne oluyor ? Paşalar, mösyöler, geleceğimiz denilen ayaklar nerede? Puana ve kazanmaya ihtiyacı olan Beşiktaş’ın formasını taşıyan yürüyen bedenlere ne demeli? Yürüyerek ya da zaman kazanılarak zafere mi koşulur? Oynayacaksın adamlara nefes aldırmayacaksın, atacaksın atabildiğin kadar 3-4-5 gol sonra artık yürürmüsün show mu yaparsın bilemem! Bu ne vurdum duymazlıktır böyle, duyulan güveni böylesine bonkörce ve alay eder gibi suistimal etmek o forma altındakilere yakışmadı.

Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliydi zaten. Rize maçında Rize’lilerde Beşiktaş forması olsaydı o maçta en az 5 atarlardı. Hafta arası oynanan kupa maçında bile ışık saçamayan o ayaklar en sonunda Sakarya havzasında nihayete erdi. Bundan sonra Şampiyon olabileceğimize ben artık inanmıyorum. İnana da saygı duyarım. İnönü’dekine eyvallah da Gs ile oynayacağı Ts ile oynayacağı derbi maçlarda Fener puan kaybedecekmiş, takılacakmış bunlar anlamsız gelmeye başladı. Artık bundan sonrasından medet ummak da son zamanlarda baştakiler tarafından bolca ve sıkca tekrarlanarak farkında olmadan misyonundan uzaklaşan Beşiktaş’lılık Duruşumuza da uymaz zaten.

Bu kötü son ne strese bağlı ne parasızlığa bağlı ne de çürümüş sisteme bağlı. Maalesef bizim takımın kalitesi vasat ve böyle kalmada da ısrar ediyorlar. Bir de inanç olgusu ‘Hakkı’nca dikkate alınmayınca “Atı alan Üsküdarı” geçmekte nazlanmayacaktır sanırım.

Ne yapalım dostlar biz de her kötü olaydan iyi bir şey çıkartmanın zevkini yaşayalım madem; Mesela Şampiyonlar ligin de damağımıza uygun rakipler 2.lik durumunda bize düşebilir. Onlar ne kadar güçlü olsa bile belki bizim tarzımız coğrafyamız onlara ters gelebilir, belli mi olur?

Yaşasın, adam gibi ruhla ve ter akıtarak sadece gol atmak kazanmak için oynanan sokak futbolu, Yaşasın be yaşasıınnnnn....

Ahmet Ayyıldırım
14-04-2007, 21:21
kendımıze yakısmayan bır futbol oynadık.yazık oldu hem de cok yazık..

skor kadar sakarya taraftarının yaptıgı ıkıyuzlulukte benı cok sasırttı.dostluk ruzgarları estıren tatangaların gercek yuzunu hepımız gorduk.aykutunuzun kemıklerı sızlıyordur.

yazıklar olsun hepınıze !

Serkan Kurt
14-04-2007, 21:21
olucak iş değil...
neden 1-0 ın üstüne yatar ki bir takım...
olsun beşiktaşımızın sonuna kadar yanındayız...

ümitler kaybolmasın...

Ersan Üngüder
14-04-2007, 21:22
Beşiktaşı bende hala çok seviyorum. Ama benim ekrandan seyrederken basbas bağırdığım bu şekilde oynarsak karambole gol yeriz sonra da çıkaramayız, bir gol atın bitirin maçı diye kendiğimi parçaladığım oyunu, bu işin uzmanları nasıl göremez ona yanıyorum....

Ersan Üngüder
14-04-2007, 21:26
kendımıze yakısmayan bır futbol oynadık.yazık oldu hem de cok yazık..

skor kadar sakarya taraftarının yaptıgı ıkıyuzlulukte benı cok sasırttı.dostluk ruzgarları estıren tatangaların gercek yuzunu hepımız gorduk.aykutunuzun kemıklerı sızlıyordur.

yazıklar olsun hepınıze !

çok haklısın gördük gerçek yüzlerini,

kendilerine ikinci lig mi yoksa lig a mı bilemem orada başarılar. zaten oraya layıklar...

Orkun Bademli
14-04-2007, 21:27
hayret bir şey ya
çok üzgünüm ama canin sağolsun be kartalim
1 0 a yatmak ne demek ya böyle şampiyon olunmaz

Orkun Bademli
14-04-2007, 21:29
runje sakaryaya ne yapmiş anlaşildi beşiktaşin beşiktaştan başka dostu yoktur

Orkun Bademli
14-04-2007, 21:30
kendi düşen ağlamaz
ama bizi ağlatir

Fırat Kaya
14-04-2007, 21:32
2 puan gitti, şampiyonluk da gitti sanki... gitsin zaten böle şampiyon olunacaksa hiç olmayalm :confused: sawaşmadan oynamadan alın teri dökmeden alınan kupa haramdır! şampiyon olmasanda, kupaları almasanda sewiyoruz işte war mı dieceğin!! ;)
Aşkımız BAKİdir! :p

Barbaros Özel
14-04-2007, 21:34
şampiyonluga inanyoruz filan diyoruz,tamam güzel ama şu futbolcularımız inanmak yerine biraz daha fazla performans gösterseler,akıllı futbol oynasalar...arkadaş sen 1-0 ondesın rakıp 10 kişi,takımda bellı yetenegın uzerinde adamlarda var neden 2-3 u atıp sonra oyunu sogutmuyorsun? şampiyonluk mantıgı ve stratejisi yok inanmakla olmuyor herşey...olsun kartalım kotu gunde de hep omuz omuzayız

Murat Ödemiş
14-04-2007, 21:35
gittik kebap kokusuna baktık eşşek dağlıyorlar.....ne buya neeee..neyin korkusu nasıl bir zihniyet bir sıfırın üstüne yatmak....yani şimdi bekleyecez fener yarın puan kaybetsin...ulan allahsız kitapsız yeter anamızı dinimizi ağlattın bi al o kürdanını bi git yaaa bi gittttt

Orkun Bademli
14-04-2007, 21:39
yavaş ol biraz skor taraftarlari gene ortaya çikti
feneri yenince tigana iyi sakaryayla berabere kalinca tigana git

Safa Şenyıldız
14-04-2007, 21:40
Sözlere dikkat biraz. Ne oluyo ya?

Serenat Tutaklı
14-04-2007, 21:41
Ne kadar kızsak da ,sinirli de olsak,haklı olduğumuzu düşünsek de laflarımıza lütfen dikkat edelim.Keskin sirke küpüne zarar dememişler boşuna!

Anıl Tanrıyar
14-04-2007, 21:50
burak yılmazı gormuyo mu acaba tıgana yada ne buluyo ondan anlayan abılerım kardeslerım varsa yazabılırler mı yok sa bız mı yanlıs goruyoruz ne dersınız?

Birkan Bürüngüz
14-04-2007, 21:50
takımı kurmuşsun ofansif taktikle ikinci yarıda boboyu da almışsın. adamlar 10 kişi neden üstüne gitmiyorsun, neyin denemesini yaparsın 90 dakika boyunca antreman maçımı yapıyorsun amacın ne?! Sayılı haftalar kalmışken bu mağlubiyet pişmiş aşa su katmaktır daha da birşey değildir. haftaya yine ilk 11'de burakla başla tigana harcasın pozisyonlarını sen de hiçbir şey yapmadan otur orda. bu maçta tigananın yüzünden puan kaybettik daha başka birşey değil. Klübeden çıkıp bakiye kız bari tamam iyi güzel çalım yapıyorsunda o pasları nereye atıyorsun diye, hücumu öldürdükten sonra çalım yapsa nolucak futbolcular, çocuklar hala şampiyonluk yarışı içinde olduklarının farkında değillermi yoksa başka bir şeymi var biri bana anlatsın!

Serkan Kurt
14-04-2007, 21:51
gittik kebap kokusuna baktık eşşek dağlıyorlar.....ne buya neeee..neyin korkusu nasıl bir zihniyet bir sıfırın üstüne yatmak....yani şimdi bekleyecez fener yarın puan kaybetsin...ulan allahsız kitapsız yeter anamızı dinimizi ağlattın bi al o kürdanını bi git yaaa bi gittttt

arkadaşlar şu yaşanılan moral bozukluğunun psikolojisi yüzünden yöneltilen ağır ithamlar ne zaman bitecek?
bu takım 5 hafta üst üste kazandı,herkes göklere çıkarıldı ama bir beraberlik alındı lağım çukuruna atıldı...
ewet 1-0 ın üstüne yatılması yanlıştı...
ama murat kardeş ben sana soruyorum...
martinez'in çıkardığı toplardan biri gol olsaydı sen bu sözleri söyleyebilecek miyidin?
ne güzel istanbul beeeeee....
ne kadar kolaymış bir çırpıda tigana'ya allahsız kitapsız diyerek istifa etmesini söylemek...

M.Bahattin Belen
14-04-2007, 21:52
Yazık ki yazık ,kim mi suçlu ? Fener galibiyetlerini bayram ilan edenler.Futbol istikrar istiyor. Bir gecede 2 büyük içmek iş değil her gece bir 35lik ama her gece içmek iş icabında .İşte böyle her sene böyle fenerede böyle !
Ama fenerede böyle derken diğerlerine ,alayına böyle .Öyle olmayınca iş yürümüyor. onun için fazla üzülmeye gerek yok. gerçekçi olalım yeter,mantık ortada
Matematiksel olarak iş bitmedikçe inadına İsyan inadına Beşiktaş

Rasim Bektaş
14-04-2007, 21:57
işte Beşiktaşlılık inancı bu skora göre yorumlar bahsettiğiniz çocuklar 22-23 yaşında yerelim yerin dibin batıralım... Delgadonun kafa girse halamın cinsiyeti değişecekti...

Bakın hazır yeğende geldi Cemal ne oldu yeni mi anladınız niye bu tür eleştiriler skor farklıyken yapılmaz ki?

Belli değil miydi Sakarya'nın yiyeceği bok... Senin taraftarına bileti 30 lira yapmasındaki gaye anlaşılmaz mıydı? Farzedin 1-0 bitti veyahut 2-1 sonuçlandı düşüncenizde sonuca göre mi olacaktı? Senin yönetiminde aksiyon yok ve tecrübesiz insanlarla dolu, 20 yaşında 23 yaşında insandan ne bekliyorsun ki onu anlamadım!

Namik Kartaloglu
14-04-2007, 22:01
Inanmadan sampiyonluk havasina girmenin sonucleri bu olsa gerek? Macin basindan sonuna kadar "dukkani kapayalim eve gidelim" anlayisinda futbolla bir gol atildiktan sonra tamamen orta sahada top dolastirmak dusuncesi, Runje ve defansin konsentrasyonunu yitirdigi an geldi gol. Uzuntumuzun sinirlari hala cizilmemis. macin son 20 dakikasinda ölup ölup dirildim uc defa buraya yazmaya kalktim ama korktum (aklima gelenin basimiza geleceginden).

Rasim Bektaş
14-04-2007, 22:06
Delgado'nun futbolundan niye bahsetmiyorsunuz? Serdar'ın bilek hareketleri çok mu sıradan? Gökhan topu soksa burdaki konumu farklı olacaktı çok mu kötüydü Toroman övgüyü haketmiyor mu? Ali ne yaptı ki, Baki ne yaptı? Bakinin önünde oynayan yani çizgi ilerisi ne yaptı Baki'nin ileriye gittiğinin 3/1 i çizgi ilerisi geriye geldi mi? Ben Baki'nin aklına şaşayım ki her kademeye gidiyor salak, hamal, işçi gerek yok çıkma ulan Ali Güneş gibi yap. Nedir derdimiz Beşiktaş değil mi? Niye bu kadar yergi onu anlamadım. Yarın Vestel çakarsa televizyon almaya mı gidecez bayilere? Duruş muruş yalan al bu takımı biraz da sen oyalan!

Ersan Üngüder
14-04-2007, 22:06
Aynen Namık abi, sinirlendiğim şey de o zaten..biz görüyoruz ama birileri nasıl oldu da görmedi oyuna ve skora hakim olamadı..
Hiçbir şey bitmiş değil ama basitce hatalar insanı kahrediyor...

Tahir Baki Eroğlu
14-04-2007, 22:13
kulübün % 30 unu satanlara daha fazla bjk hissesi satmak için bahane
ya bunları rakipler alıyor bizde seyrediyoruz

Tahir Baki Eroğlu
14-04-2007, 22:14
bu nasıl oyun adamlar 10 kişi ve biz defanstayız olacak işmi

Anıl Tanrıyar
14-04-2007, 22:16
yazık oldu ama canları saolsun ne yapalım artık taraftarız bız cekerız cefa:(

Rasim Bektaş
14-04-2007, 22:27
evet yorumlar gelsin?
Güleç nerde?
Akın nerde?
Niye unutuyoruz?

Burak Sığırcı
14-04-2007, 22:31
yarın manisa bir sürpriz yapar,laflarımızı yutar,yeni umutlara yelken açarız.(magazin sayfasından alıntı gibi oldu ama neyse.)

tercihimi watford-manchester united maçından yana kullandım bugün.biraz da "futbol" izlemek gerek değil mi?ancak son dakikalarda,maçın skorunu ekrana yerleştiren trt2'yi takibe geçtim.o hissi çok iyi bildiğim için sakarya bir an önce golü atsa da rahat rahat şu maçı izlesem diyordum ki gol gecikmedi.öyle bir rahatladım ki sanki şampiyon olduk gibi geldi bana.

bu ayaklar bize pek eğreti duruyor besbelli.alışmışız her sene beşiktaş'ın kazığını yemeye tabii.olsun ben seviyorum beşiktaş'ı.

kaç gündür dilimde şu tezahürat(sınavda hoca bana bakıyor,diyor ki "konuşmak yasak".fesüphanallah...):

ne trabzon ne de fener
bu kalpler hep seni sever
duysun alem böyle aşkı
seviyoruz beşiktaş'ı...

Ersan Üngüder
14-04-2007, 22:35
Maç arşivler bölümüne atılmış bile artık yorum yapmaya ve yapılan yorumları okumaya bile gerek yok..

Ömür Hıncal
14-04-2007, 22:35
ite kaka gidiyorduk iyi oldu taze umutlarımız fazla yeşermeden soldurdugunuz.

boş ver seneler çuvalamı girdi bu sene degılse obür sene belkı bır sonrakı sene ama illaki bir sene bu gözler sevinç gözyaşı dökecek.

ama tek ricamdır ruhsuz çulsuzları bu takıma sokmayın o değil artık ruh hastalıklarının müptelası olacagız. Lityum kullanan arkadaslar var yahu

Rasim Bektaş
14-04-2007, 22:37
Arşiv için erkendi MUHTAR aklın yolunda birleşirdik belki kim bilir! Bilinçaltına atılanlar daha fenadır şaraptan daha korkunç etki yapar!

Ateşimiz korlu, yüreğimiz harlı bu ateşi oksijensiz komayın!

Gökhan Gürses
14-04-2007, 22:40
bırakalım artık bu terminalojileri. panikatak bir halle saldırmayın şu takıma. bir nefes alın hele bir yudum su için daha sonra klavyeye uzanan ellerinizin ortaya çıkardığı cümlelerle sizin kalbinizdeki beşiktaş sevgisini eşleştirin. tutan bir yanı varmıdır acep bakın da görün gerçekleri.

izlediğim kadarıyla - ki o da son 15 dakikasıdır - takımda bir yorgunluk ve stres sözkonusu. siz maçı izlerken nasıl heyecanlanıyorsanız onlar daha fazla stresle sahada top oynamaya çalışıyor. play station oyuncusu değiller sonuç olarak kanlı canlı heyecanlı akabinde duygulu birer insan her biri ve bizim için en anlamlı formayı taşıyorlar üstlerinde.

herşeyi çok bildiğimizden olsa gerek tiganayı da eleştirebiliyoruz. bakiyi de klebersonuda. çelişkiye düşmeyin ama. ibrahim akın ve burak gibi iki teknik oyuncuyu yüreksiz oynadıkları için eleştirende biz baki gibi yüreğini ortaya koyupta teknik olarak yeteneksiz olduğu için eleştirende biziz.

Halil Gurel
14-04-2007, 22:55
Bu takim sampiyon olamazsa ben yine de sampiyon olmus sayiyorum. Mac hakkinda hic bir yorum yapmicam ama tek yorumum su ki kardes, dost naralariyla birliktelik sagladimiz sakaryasporlu arkadaslar bizlerden arkalarimizi donmemizi istediler, ettikleri kufurden sonra diger rakiplerden hicbir farklari kalmamistir. Tribunde birliktelik, baris cigliklari atanlar, kufurun arkasina saklanip bizlere hakaret ettiler. Aylardir keske dusmeseydin sakarya diyordum, tribununde ki adamlarin mucadeleleri icin, Aykut icin ama bu yuzlerini gordukten sonra iyi ki dusmussun sakarya !

Erkan Özberk
14-04-2007, 23:07
Kimse kusursuz değildir, kimse mükemmle olmak zorunda değildir. Attıkları golün şanstan olduğunu hepimiz gördük. Yine savunmamız sağlamdı. Takım ikinci yarı durdu diye takıma kızmak yanlış olur. Sakarya taraftarının attığı maytaplar altında ancak bu kadar hareketli onanabilirdi oyun. Anons yaptırmayan hakeme de ayrı teşekkür ederiz

Ömür Hıncal
14-04-2007, 23:13
giderken eğlensin bakalım taraftarı olurda birgün yine çıkarlarsa artık devirin değiştigini anlayacaklar.

Birkan Bürüngüz
14-04-2007, 23:23
çirilçiplak, bir kavgada,
erkekçe olsun isterim,
dostluk da, düsmanlik da.

Ali Erken
14-04-2007, 23:26
futbol skor oyunu tabii, olmayınca eleştiriler başlıyor.
Şampiyonluk için söylenecek birşey yok. Hayırlısı.

Tigana tutucu bir hoca. İlk devre bazı şeylere takmıştı, dünyalar yıkıldı değiştirmedi. Devre araası ayar yaptı, işler iyi gitti. Ama yine değiştirmedi. Halbuki biraz oynayabilirdi. Fahri, Gökhan, Aydın, Kleberson(ön libero değil!!) ile farklı dizilişler deneyebilirdi ki bu dinamizm sağlardı..ha o zaman da belki iyi işleyen makine bozulur mu derlerdi.

yine de keşke biraz farklı varyasyonlar denese, kişisel bi yorum tabii..

Arda Can
14-04-2007, 23:36
ne de çabuk arşiv e göndermişiz bu maçı..

A.Tugan Çetin
14-04-2007, 23:55
1-0 a yatmasaydık,Burak ile başlamasaydık,Şampiyonluk yarışında olduğumuzu unutmasaydık mutlu geçirebilirdik bu haftayı ama olmadı.Bekleyip görücez..

Bi de dost dediğimiz sakarya taraftarını da izledik.Yazdık bi yere,unutmayacağız!..

Özgür Öge
15-04-2007, 01:11
Herşey aklıma gelirdi de Burak,Kleberson ve Ali tandoğan ı aynı 11 içinde maça başlarken görmek aklıma gelmezdi.Bugün puan kaybettiysek aslan payı bu 11 i çıkaran Tigana'nındır.Maç gününe itiraz edemeyen ve takımımızı bu maç az sayıda taraftara oynamaya mahkum eden yönetimde puan kaybının mimarlarındandır.
Tahminim yarın !!!!ler manisaya takılır o zaman kaybedilen bu puanların kıymeti bir kez daha anlaşılır.

Ozan Doğan
15-04-2007, 01:20
1- burak: kusura bakma ama bu takıma çok fazlasın. yani o golleri kaçıracak kadar ne senin nede bizim kredimiz ve lüksümüz var.
2- tatangamı her neyse: biz istanbuldan yola çıkarken orda yanyana maç izleriz diye düşünüyorduk. malum barış yapılmıştı. hatta biletimizi bile sakarya tarafından aldık. ama ne oldu? oraya gittim bi telefon cihattan abi sakaryalılar bi kaç kişiye saldırdı ve çok şaşırdım nasıl olur diye. sonra içeri girmek için tribünü arıyorduk ordan bir sakaryalı çocuk abi atkıları saklayın BEŞİKTAŞILARA saldırıyorlar dedi. sonra bişi olmadı bize ama ortam gerçektende öyleymiş bir renktaşın kaşı açılmıştı. ve onalrın golünden sonraki hareketleri. önce runjeeeeeee runjeeeeee demeleri. hadi onu geçtim zavallı KARTAL demeleri ne bok olduklarını meydana serdi.
3- runje: maçtan sonra tuttuğun girsin onlara ;)

he şampiyonluk şansımız bittimi? tabiiki bitmedi yine daha çok iddalıyız fenerden. yalnız kim şampiyon olursa olsun gerçek şampiyon olmayacaktır. yani şampiyonluk böyle elde edilemez. edilse bile önceki şampiyonların içi rahat etmez.

Arda Can
15-04-2007, 01:35
arifler meydanında dostunu tanıı..!!!

Uğraş Polat Şahin
15-04-2007, 01:59
Kaybedilen 2 puan,şampiyonluk vs.umrumda değil..1-0 öne geçmişsin,10 kişi kalmış rakip..neden hala orta sahada top çeviriyorsun?Çoğunluk gibi ağrıma giden bu benimde..Futbolcular kendiliğinden böyle bir karar almışsa o zaman hiç sormayın vah halimize..Olmaz böyle birşey..yanlış sürüyor hala çözüm yok..Burak kaç haftadır aynı,saç baş yolduruyor..Kaç tane net pozisyon kaçırıyor..Son vuruşları yapamıyor işte adam,bunu herkes görüyor...Ama gelin görün ki Bobo yedek..Burak gene kaçırıyor..:) komik yani:)

Sakarya taraftarının çirkefliğine de çok şaşırdım..Dostluk mesajları,Aykut'lar ölmesin,renklerin kardeşliği vs..hepsi görüntüymüş...Birde hesapta dost taraftar..Küme düştükleri için bir daha bunlarla oynarmıyız bilmem ama..bu sefer tatanga polarlarıyla dolaşsınlarda görelim bakalım..!!İlk yarıda ki maçta sakaryalılar polar,kaşkol semtte rahat rahat dolaşdılar,kimse sesini bile çıkarmadı..şimdi bugün yaptıkları rezilliklere bakın..O kadar yaz dostluk şu bu,sonra da saldır..ne mide varmış bunlarda be..Yazıklar olsun..!!

Turgut Eren
15-04-2007, 02:53
asıl suçlu kötu oynayıp kazandığımız puanlara bayram edenlerdir. haftalardır kotu oynayıp kazanıyoruz. burak büyük bi şansızlıktı bugun bizim için.

Cihan Güngör
15-04-2007, 12:29
Malum olaydan sonra, Sakarya cemaati ile, öyle kardeşlikten dem vuranlara selam-ı niyaz ederim.

Rehavetin kurbanıyız. Küçümsemek kötü birşey, ikinci gol olmadan rehavaete kapılırsak olacağı buydu.

Ayrıca bu başlık neden hemen arşivde? Bir yavaş olsak, daha maçın üzerinden 24 saat geçmedi. Gündemimiz maçın sonrası ve değerlendirmesi olmalı. Oldu da bitti havasına kapılmak da kötü. Şimdi Antalyaspor maçı başlığında konuşulacağına, ana sayfada kalsın birkaç gün oynadığımız maçlar. Kimseye zararı olmaz.

MUHTAR
15-04-2007, 12:35
Arkadaşlar Arşiv bu forumun içinde ulaşılabilir ve yazılabilir bir bölüm değilmidir?

Arşive konulan yazılar değer mi kaybetmekte?

Burda yorum yazmak bizlere zulmü gelmekte?

Lütfen forum bölümleri arasında değer ve önem tartışması yaratmayalım.

Volkan Karabacak
15-04-2007, 12:57
geriye bakmanında bir anlamı yok aslında henüz herşeyin sonu gelmiş değil umarım ders olur bu camiamıza aramızda yine an fazla 6 puan olucak ki oda kesin değil henüz oynanmamış bir maç var inanıyorumki onlarda puan kaybedecekler

Gürhan Oğuz
15-04-2007, 13:14
maçın kritiğini yapmak yerine takımın geldiği noktada bir gün mutlaka takılacağını bilmek bu kadar zormu mutlakiyet diye bir kavram varsa bu herhalde spor için geçerli değildir
daha dün yazdığımız satırlara bakarsak bu gün yazdıklarımızla ne kadar çeliştiğimizi bir çok arkadaşımız görecektir
kaybedilen 2 puandır yani bugündür
oysa hepimiz hayata bakış açımızda felsefemizde yarınlardan söz ederken demekki aynı burda yazdıklarımız gibi çelişkilerden alamıyoruz kendimizi

gelecek kuracaksak ve buda emek istiyorsa sabır istiyorsa bu takıma verilecek güvenle bunu sağlarız
hepimizin içi yandı
yaşları 19 - 24 arasındaki gençlerle yola çıktık ....hep diyoruz gençlik gelecek, gelecek ......!
çelişmeyelim yada yukardaki sözleri etmeyelim hepiniz gençsiniz önce kendinizi inandırın sonrada çevrenizi inandırın vereceğiniz kavgada destek için
ben bu gençlerin gelecek olduğuna inanıyorum

bizler skor taraftarı değiliz bu gençler küfürleri ve hakaretleri hak etmiyor bizler o kadar mükemmelmiyiz önce kendimizden başlayalım

Emre Yildirim
15-04-2007, 14:06
Ne tatangalarmış yaw,hepsi .....

Ömür Hıncal
15-04-2007, 15:04
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsin gün gelir seni 2 kuruşa satar.

Serenat Tutaklı
15-04-2007, 16:52
Maçtan önce ligin ilk yarısında oynadığımız maçı izledim,onu izlerken bile kahroldum.Off ne kabustu diye hayıflandım.Aha geldi 2.kabus:) İki maçta da Sakarya 10 kişi kalıyor,üstelik ilk devrede.Buna rağmen 2 maçta da üretkenlikten uzak bir futbol oynuyoruz.Ve küme düşen bir takıma içerde dışarda puan kaybediyoruz,şampiyonluğu kovalarken!Özellikle 5 maçta kaybettiğimiz puanları çok arayacağız bana göre.Antalya,Trabzon,Erciyes,Sakarya(her 2 maç) bu 5 maçta da öne geçip,puan kaybettik.Hele ki Antalya ve Trabzon ders niteliğindedir.Bunları düşününce de insan kahroluyor.

Ha bir de unutmadan söyleyeyim.Ben Runje'nin yerinde olsam sene sonu ayrılırım Türkiye'den.Her maç rakip takımın dilinde olacaksın ve bunun böyle olmasını sağlayan da senin taraftarın olacak öncelikle.Hani Sakarya taraftarı Runje diye bağırıyor,biz de kızıyoruz ya.Çuvaldız-iğne diyorum ben de!

Cihan Güngör
17-04-2007, 23:20
Arkadaşlar Arşiv bu forumun içinde ulaşılabilir ve yazılabilir bir bölüm değilmidir?

Arşive konulan yazılar değer mi kaybetmekte?

Burda yorum yazmak bizlere zulmü gelmekte?

Lütfen forum bölümleri arasında değer ve önem tartışması yaratmayalım.

Bir maç biter. Bu maçın yankıları birkaç gün daha sürer. Maç biter bitmez, konu başlığının arşive konulması hatalıdır. Çünkü gündem maçın yankıları ve değerlendirilmesidir. Gündemin takibi için konu başlığı ana sayfanın en üstünde sabit şekilde olmalıdır.

Ama böyle üzerinden 24 saat geçmeden arşive koyulursa, ana sayfada başlık kirliliği artar. Maçın yorumunu, ana forumda görünmemesi tuhaflık katar foruma. Gündem takibi olmaz. Ayırca foruma üye olmayanlar da konuyu göremez.