PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluğa az kaldı, 20 Nisan 19.00'da herkes Süleyman Seba'ya...

Safa Şenyıldız
15-04-2007, 13:27
Dün Mersin Yenişehir Belediyesi'nin İzmir BB'yi yenmesi, bizim de Trabzon Belediyesi'ni yenmemizden sonra puan farkı 3 olarak kaldı. Hentbol liginde son 2 haftaya giriyoruz. Galibiyete 2 puan veriliyor, yani kaybetsek bile liderliğimizi devam ettireceğiz; ama şampiyonluk kutlamaları İzmir BB ile yapacağımız maça kalacak. Bu cuma saat 19.00'daki maçı kaybetmememiz-beraberlik de yetiyor- halinde şampiyonluğu garantiliyoruz. Bu maç takımımızın ligde Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynayacağı son maç. (Ekstra durumları hesaba katmıyorum)

Yapmamız gerekeni hepimiz biliyoruz... Cuma akşamı saat 19.00'da bütün işler iptal edilecek ve takımımızı desteklemek için Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki yerler alınacak. Ama sadece takımımızı desteklemek ve şampiyonluğu beraberce kutlamak için. Lütfen bu kez Milli Piyango maçındaki olaylara izin vermeyelim. Sadece takımımızı destekleyelim, şampiyon olalım ve eğlenelim. Bu seneki takımlar bazındaki ilk şampiyonluğumuzu hep beraber görelim...

Hepinizi 20 Nisan saat 19.00'da (maç tarih ve saatinde değişiklik olursa burada tekrar düzeltirim) Süleyman Seba Spor Salonu'na bekliyorum. Haydi rastgele KARTALIM...

Anıl Tanrıyar
15-04-2007, 13:29
inşallah butun zorlukları aşıp gelıcem ankaralardan

Emre Yildirim
15-04-2007, 14:04
Tamam Safa ,bi aksilik olmaz ise gelecem,

Ulaş Pekgüzel
15-04-2007, 20:25
geldik bilin;)

Safa Şenyıldız
16-04-2007, 19:17
Az önce Genel Menajer Bilal Bey'le görüştüm. Maça kupa getirilecekmiş. Eğer ki kaybetmezsek kupayı kaldıracak takımımız. Ve maç tarih ve saati kesin. ;)

Ozan Doğan
16-04-2007, 19:41
ya bu konudaki yazım silinmiş? muhtar uyuma yada çok çalışma. ben orda seda derken Ulaş'ı kastetmiştim. yazımı istiyorum.

Berk Sezenler
16-04-2007, 20:06
Bekle şampiyonluk şarkılarıyla gelişimizi....:cool:

Serenat Tutaklı
16-04-2007, 23:06
Artık çok yakınız namağlup şampiyonluğa.Bilal Bey de özel olarak aradı arkadaşlar.Halkın Takımı'nı orda görmek istiyorlar.Bu çocuklar en iyiyi hakediyor diyen bizler değil miydik?İşte geldik şampiyonluk maçına,kupayı kucaklamaya az kaldı.

Süleyman Seba dolmalı...

Şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden!

Ali Mandacı
16-04-2007, 23:12
arkadaşlar malesef maçımız benim için kötü bir güne denk geldi bütün bir sezonun emeğininin karşılığının alınacağı bu güzel günde malesef aranızda olamayacağım...

takımımız semtimizin içinde haketmediği bir yanlızlığa rağmen zorlu bir sezonu şampiyon olarak kapatmak üzere...

haydi kartallar Süleyman Sebaya...şampiyonluğa....:cool:

Safa Şenyıldız
17-04-2007, 10:41
Dün yazmaya elim varmamıştı; ama yazmam gerektiğini de düşünüyorum. Başkan da maça gelecekmiş. :mad: O kadar çok destek verdi ki, bütün maçlara geldi ki (!) buna da gelmesi normaldir ne de olsa kupa kaldırılacak ne de olsa şov yapılacak. Kaçırır mı bu fırsatı hiç? :mad:
Acaba gelmesem mi? :rolleyes:

Gürhan Oğuz
17-04-2007, 10:56
:cool: :rolleyes: :D

Gürhan Oğuz
17-04-2007, 10:57
safa dokunma başkana
onlar iyi gün dostudurlar
sen yinede resim video çekimlerinde yanında ol

her şeye inadına kazanılan şampiyonluk yakışır size
alayına gitsin

Umut Şen
17-04-2007, 12:05
Gürhan hocam video dedi de aklıma geldi kamera sokmak serbest mi salona

Deniz Can
17-04-2007, 12:12
Namaglup sampiyonlugu kucaklayabilecek durumda olan hentbol takimimiz tum yanlizligina ragmen kartallarin yerinin zirveler oldugunu gosterdi, gururumuz oldular.

Halkin Takimi da bugune kadar yasattiklari sevincin ve gururun karsiligini herzaman layiki ile yerine getirme bilinci tasiyan tarafta oldu.

Besiktas’i semtte yasatan sampiyona selam olsun…

"Remzin Kartallar Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı BEŞİKTAŞ!"

Safa Şenyıldız
17-04-2007, 12:14

torpil bile girdikten sonra kameraya ne kalmış. :D

Gürhan Oğuz
17-04-2007, 12:56

daha önce alaaddin ustam içeri almıştı pek arama yapılmıyor
büyük ihtimalle kamera sokulur biraz gayret edilsin pankart içinde bile girer birde yayıncı luşu kim hentbol liginin onu bilmek gerekli.

Devrim Kahraman
17-04-2007, 12:59
büyük bi aksilik olmazsa (ölüm,kanser,verem vs vs.) Bende Geliyorum..
Namaglup şampiyonlugumuzu kutlayalım hep beraber..

Safa Şenyıldız
17-04-2007, 13:06
TRT 3 veriyo maçları Gürhan Abi. ;) Ama sorun değil sokulur kamera fotoğraf makinesi vs vs

İsmail Şahin
17-04-2007, 18:55
bi aksilik olmazsa oradayım
maçtan sonra salona inip şampiyonluk kutlamak için...

Samet Mülksüz
17-04-2007, 22:20
dikkat dikkat !

Maçı pankartla süsleyelim diyorum.

o yüzden "Bir Umudum Sende Anlıyor musun" pankartı dahil olmak üzere şimdiye kadar astığımız ne kadar pankart varsa Seba'ya gelse enfes olmaz mı?

Ayrıca biraz önce Menejer Bilâl Bey'le görüştüm cumhurbaşkanlığı konusunda yorum yapmadı.

Eda Neriman Yılmaz
17-04-2007, 22:43
dolmasın salon az ama öz taraftar olsun. cok büyük bir aksilik olmazsa geliyorum :D hakettiler hentbolun kartalları umarım gene aileleriyle gelirler ;)

Alper Sahin
18-04-2007, 00:28
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu ilk yazım olacak, ilk bu konuda yazdığım için de inanın çok mutluyum. Ankara'da olmam nedeni ile maçlara pek gelemiyorum ve televizyondan izlemek zorundayım.
Futbol haricindeki maçlarda takımımızı yalnız görmek içimi yakıyordu. basketbolda bile bu sene taraftarımız nedense maçlara ilgi göstermiyor. Böyle bir konunun açılmış olması ve gördüğüm cevaplar beni çok mutlu etti. hentbol takımımız ilgiyi ve sevgiyi fazlasıyla hakediyor. 20 nisanda orada olacaklar bilsinler ki, belki nicelik olarak olmasa bile nitelik olarak en büyük sevgiler orada yanınızda olacak(başkanın yanı hariç).
güneşli günlere...

Samet Mülksüz
18-04-2007, 15:05
edit

Umut Tutun
19-04-2007, 13:42
Beşiktaş'ın gerçek sahipleri kartallar, şampiyonluk yaşamaya ...
doruktaki kartallar ile uçmaya...

Beşiktaş'ı Beşiktaş'ta Beşiktaş'la yaşamaya...

Cihad Erbek
19-04-2007, 16:11
bi aksilik olmazsa ordayım kazandibinde toplanacakmıyız toplanacaksak saat kaçta?

Safa Şenyıldız
19-04-2007, 22:33
Saat 4 buçuk civarında ben kazandibinde olcam. En geç 6 buçukta çıkarız ordan. O saatten sonra gelecek olanlar direk salona gelsin.
Şampiyonluk için 1 günden az kaldı. Haydi Kartallar...

Umut Şen
19-04-2007, 23:43
arkadaslar ben bu halde olursam gelemem galiba ama pankart ile kamera gokhana teslim edilecek

A.Tugan Çetin
20-04-2007, 16:19
6da kazandibinde oluruz.Sonra Seba'ya akarız..

Şampiyon Beşiktaş'ım ne istersen iste benden!..

Mahir Duman
20-04-2007, 16:49
5 bucuk 6 gibi ordayım nerde olacaksınız tugan abi.

Umut Şen
20-04-2007, 16:59
Maalesef maça gidemiyorum ancak pankartı ve kamerayı gökhana teslim ettim Gökhan gürses eminim bizlere güzel görüntüler gönderecek pankarta gelince salonda o pankartı asacak bir yer bulunur mu bilmiyorum :) ama gözlerim tv de pankartımızı arayacak (Bir Umudum Sen de Anlıyormusun )

Umut Tutun
20-04-2007, 17:01
Tugan abi, Ali Mandacı ve ben geç gelebiliriz, ona göre. sen Mahir ile ilgilenirsin değil mi abi? yine de sen bilirsin.

sağol abi.

İsmail Şahin
20-04-2007, 20:46
şampiyonluk geldi
haberi geldi
hayırlı uğurlu olsun
geride kalan şampiyonluklara önyüz olsun...

yürüyenin dermanı erken düşer
uç be Kartalım!!
gökyüzünü de aş
engelleri de...

Umut Şen
20-04-2007, 20:53
Az önce o güzel haberi aldık arkadaşlar eğer seslerden yanlış anlamadıysam 33-29 galip gelerek şampiyon olduk , bütün camiamıza hayırlı olsun...

Barbaros Özel
20-04-2007, 21:06
İzmir Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş

28 Nisan'da Beşiktaşimizin şampiyonlugunu kutlamak için çarşi izmir tam kadro salonda olacagız..bu sene ilk kupamizi izmir'de kaldırıcaz ama bu ne ilk nede son GELİYORUZ!!!

Namik Kartaloglu
20-04-2007, 21:08
El topu sampiyonlarini Kutluyor kucakliyorum! Darisi ayak topcularina

Gürhan Oğuz
20-04-2007, 21:12
El topu sampiyonlarini Kutluyor kucakliyorum! Darisi ayak topcularina

az kaldı namık hocam az kaldı

bir yıllık alın teriniz, formanızdaki her damla ter anamın ak sütü gibi helal olsun size
hakkınız

Erkan Özberk
20-04-2007, 21:16
helal olsun.
tüm oyuncularımızı kutluyorum
ellerine sağlık

Ümit Kurt
20-04-2007, 21:45
Şampiyonluğumuz kutlu olsun tebrikler çocuklar...

Birkan Bürüngüz
20-04-2007, 21:48
oleey oleyy oleeey şampiyon beşiktaş

Safa Şenyıldız
20-04-2007, 23:29
İzmir Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş

28 Nisan'da Beşiktaşimizin şampiyonlugunu kutlamak için çarşi izmir tam kadro salonda olacagız..bu sene ilk kupamizi izmir'de kaldırıcaz ama bu ne ilk nede son GELİYORUZ!!!

İlk kupayı kaldırdık Barbaros. Şansınıza küsün. ;)

A.Tugan Çetin
21-04-2007, 00:46
Emniyetin yaptığı terbiyesizlik olmasa çok güzel bi şampiyonluk kutlayacaktık..Ama helal olsun hentbolcularımıza,geldiler ve bizle siyah-beyaz çektiler..
Lig şampiyoluğumuz kutlu olsun...Sıra Türkiye Kupası'nda...

Safa Şenyıldız
21-04-2007, 01:04
Çarşamba günü hentbol takımımız son kez İstanbul'da olacak bu sezon kupa maçında. Herkesi bekliyorum. Şenel kesin gelcek de. :D

Serenat Tutaklı
21-04-2007, 01:09
Hepsine tek tek teşekkürler.Reklamsız forma ile namağlup şampiyonluk için son 1 maç kaldı:) Sürekli ruh diyoruz ya en güzel örneğisiniz.Hakettiğiniz ilgiyi vermiyoruz,boş salonlarda oynuyorsunuz,kısıtlı bütçe ile kendi yağınızda kavruluyorsunuz.Ve buna rağmen böyle büyük bir başarı!Özür dileriz,her şeyin en iyisini hakediyorsunuz!

Emre Yildirim
21-04-2007, 02:04
Serenat'a katılıyorum,Bu çocuklar bundan daha fazlasını hakketti,ŞAMPİYON KARTALLAR sizi kutluyorum,(özellikle Ramazan ve Cengiz sizleri)

Fikret Arul
21-04-2007, 02:09
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=2006-2007sampiyonluk
Hentbolda Şampiyonluk Sevinci

Hentbol Takımımız, 2006-2007 sezonu Şampiyonluğunu büyük bir coşkuyla kutladı. Saha ortasında kümelenen ve Şampiyonluk şarkıları söyleyen oyuncularımız, Kupa'yı da Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz'in elinden aldı. Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Siyah-Beyazlılarımız, karşılaşmanın bitmesiyle birlikte saha içinde Şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Oyuncularımız bu sevinçlerini tribünlerdeki taraftarlarımız ile paylaştı.
Kupa töreninde Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, önce oyuncularımıza ve teknik heyete madalyalarını taktı. Daha sonra karşılaşmayı izleyen Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkanımız Sayın Ertunç Soğancıoğlu, Tesisler Komitesi Başkanımız Sayın Hüseyin Yücel ve Hentbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş, sahaya inerek oyuncularımızla birlikte Kupa'yı havaya kaldırdı.
Konfetiler eşliğinde 2006-2007 sezonu Kupası ile objektiflere poz veren Siyah-Beyazlılarımız, ligin son maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yenerek Namağlup Şampiyon olacaklarını, ayrıca Türkiye Kupası'nı da müzemize getirmeyi amaçladıklarını söylediler.
"Aslında konuşulacak çok bir şey yok, her şey ortada" diyen Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş, " Hentbolda 3 yılda kazanılması gereken kupaların biri hariç hepsini kazandık. Çok mutluyuz, umarım bu başarılarımızın devamı gelir" diye konuştu.
Antrenörümüz Müfit Arın bu maçta iyi oyunun gerekli olmadığını belirterek "Önemli olan kazanmaktı" dedi. Müfit Arın, "Maçın başında bir an önce sonuca gitmek için saldırdık, gol atamayınca strese girdik. Fakat, sonra çabuk toparlandık. Kontrolü elimize geçirdikten sonra istediklerimizi elde ettik. Hedeflerimizi her zaman söyledik ve ilkini başardık Şampiyon olduk. İkinci hedefimiz namağlup Şampiyon olmak. Onu da son maçı kazanarak gerçekleştireceğiz. Bizi böylesi kritik bir günde yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Büyük bir coşku yaşayan Kaptanımız Cengiz Hatırnaz, üç yılda iki kere Şampiyon olduğunu belirterek, "Şampiyonluk çok sevindirici, çok heyecan verici bir duygu. Benim Beşiktaş'ta üçüncü senem ve ikinci defa Şampiyonluk yaşıyorum. 1 Şampiyonluk hariç 3 sezonda bütün kupaları topladık. Artık Türkiye Kupası için mücadele edeceğiz ve onu da taraftarlarımıza armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.
Hentbol kariyerinde ilk kez Şampiyonluk sevinci yaşayan Ramazan Döne ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Benim için çok önemli bir an, çünkü ilk kez hentbolda şampiyon oldum. Bunu Beşiktaş forması altında yaşamak ayrı bir mutluluk veriyor bana. Bu Şampiyonluğu eşime, çocuğuma ve taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.
Günün başarılı isimlerinden Murat Güder, "Üç yılda ikinci defa Şampiyon olduk. Son maçı da kazanarak namağlup unvanını devam ettirmek istiyoruz. Kupayı eşim ve çocuklarıma armağan ediyorum. Bizi burada destekleyen bütün taraftarlarımıza Şampiyonluk hediyemiz olsun. Önümüzdeki sene de burada olacağız ve Beşiktaşımız için ter akıtmaya devam edeceğiz. Artık Avrupa'da da bir şeyler yapmak istiyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13212
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13213
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13214
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13215
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13216
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=13217

Safa Şenyıldız
21-04-2007, 02:15
Bu arada Ramazan bundan sonra foruma girebileceğini, düşüncelerini bizimle paylaşmaya fırsat bulabileceğini söyledi sezon bitip İzmir'e gittikten sonra. Ayrıca bütün takımın ve teknik heyetin Halkın Takımı'na teşekkürlerini iletti desteklerimizden dolayı. Müfit Hoca'nın ayrıca selamı var...

Adnan Mumini
21-04-2007, 04:18
helal olsun hentbol takimimiza yanininizda olamasakta kalbimiz sizinle

Özenç Kurt
21-04-2007, 13:58
Pascal Pascal Ramazan
Ramazan Ramazan Pascal Ramazan... :)

Safa Şenyıldız
21-04-2007, 19:49
Oooooo Bombacı Rambo... ;)

Erkan Özberk
21-04-2007, 21:22
Şu görüntüleri bi atsanız da biz de yaşasak o sevinci :)

Orcun Batmaz
03-05-2007, 00:00
büyük başkan