PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Internetspor un buyuk gafi

Namik Kartaloglu
17-04-2007, 11:51
Bugun 17 04 2005 tarihinde oynanan Fenerbahce-Besiktas macinin yil dönumu gerekcesiyle yazilan yaziya Bora Bayraktar bir de video eklemis
http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=2587 . Bu video ve galibiyet yildönumunu tum sporseverlere aktarmak belki bir haberciliktir ama eger haber direk bir internetten calinmissa ve o video da birde Ekinler
arka planda caliyorsa bu bir gaf ve ahlaksizliktir.
Gazetecilige zerre kadar saygisi olmayan Bora Bayraktari nefretle kiniyorum!

Bahadır Ahıska
17-04-2007, 12:05
abi medyada ahlak ne gezer....

Deniz Buldum
17-04-2007, 12:19
evet benimde dikkatimi çekti çok şaşırdım sorumlu gazetecilik böyle oluyor heralde yarın da centilmenlikten ahlaktan etikten bahsederler.

ama unutmayalım bugün:Tarih 17 Nisan 2005 Yer Kadıköy zaferinin ikinci yıldönümü kalecisiz 10 kişi.

Gürhan Oğuz
17-04-2007, 12:50
...
olacak şey değil ya
basın adınamı yazsam yoksa videonun acizliğinemi
yazıklar ola ne deyim.....

Safa Şenyıldız
17-04-2007, 12:51
Gazeteci, yorumcu eğer bunlara deniyorsa vay halimize :mad:

Umut Şen
17-04-2007, 12:54
bu ne yaaa kusura bakmayın ama buna sadece yuh denir

Özer Özçetin
17-04-2007, 13:39
Yayıncı kuruluş,belirleyici kuruluş,herkesin mecburen izlediği kuruluş,olayı erman gibi birine teslim ederse,diğerleri neylemez ki.

Nazim Gultekin
17-04-2007, 14:33
internetspor.com u aradim. dedim bu ne rezillik.. ne sarlatanlik... (tabi duzgun bir uslupla :D ) dedim ben fenerbahce taraftari degilim ancak bu yazinin altina konan videodan kaynakli gerek besiktas gerekse de fener taraftarindan ozur dilenmesini istiyorum ve videonun kalkmasini.. sagolsunlar ilgilendiler.. video yu kaldirmislar (ki o sirada bora da gormus de aramis benimle ayni anda da falan filan :D ) ve soyle bir ozur :)

"NOT: Buradaki video bilgim dışında konulmuştur. Fark ettikten sonra kaldıran benim. Editör adına özür dilerim."

tekrar aradim. her ne kadar kendisi bilmiyor olsa da! yazdigi yazinin altindaki herseyden sorumlu. ve iki takim taraftarindan da ozur dilenmesini istiyorum seklinde israr olumlu sonuc alacak sanirim :) simdi cikmam lazim goruruz aksama :D:D:D