PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Runje Gözaltına Alınmış!!!

Cem Ozel
17-04-2007, 15:39
Futbol Federasyonu, Sakaryaspor maçında rakip taraftarlara yaptığı centilmenlik dışı hareketleriyle gündeme gelen Beşiktaş kalecisi Runje'yi takibe aldı. Hırvat file bekçisinin temsilci raporlarına yansımayan eyleminin televizyon görüntüleriyle inceleneceği, suç unsuru saptandığı taktirde Disiplin Kurulu'na sevk edileceği öğrenildi. Runje suçlu bulunması durumunda asgari iki maç ceza alacak.

kaynak (http://spor.mynet.com/sporhaber/detail_news/home.asp?mainPage=0&which=center&type=&id=O1176791052689&ref=futbol&date=17Nisan2007)

cangele'yide gözaltına aldılarmı acaba cok merak ediyorum.. :confused:

Buket Yıldız
17-04-2007, 15:46
söz konusu BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞLILAR olunca kurallar yasaklar cezalar hemen uygulamaya konuluyo.. adaletsizlik hep bizimle!

Özlem Demir
17-04-2007, 16:04
Ben dün atv.de gördüm görüntüleri ama taraftara değil de Cangele'ye yapıldıgını soylemişti televizyon enterasan

Birkan Bürüngüz
17-04-2007, 16:15
runje bu hareketi neden yaptı? kimler tahrik etti, suratına doğru kim tükürdü, tribünlerden kimler tahrik etti önce onları bir gözaltına alın sonra runjeyle uğraşın! gs seyircisi bir maçta "i love you şenol" diye bağırırken tahrik unsuru diye anons yaptıranlar şimdi nerde. rakip takım taraftarları sevdiklerinden dolayımı dakikalarca runje runje diye tezahürat yapıyorlar. cangele runjenin boğazına yapışırken o gören gözleriniz duyan kulaklarınız nerdeydi!

A.Tugan Çetin
17-04-2007, 16:55
PFDK başkanlara ceza yağdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz'e 1 yıl, Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'a 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurul, Çaykur Rizesspor Başkanı Ekrem Cengiz'e Beşiktaş -Çaykur Rizespor müsabakasında, Federasyona, mensuplarına ve hakemlere sözle hakaret ederek ve tehditlerde bulunarak kişilik haklarına ağır şekilde saldırıda bulunmaktan 1 yıl hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 20 bin YTL para cezası verirken,

Bursaspor-Konyaspor müsabakasında hakeme karşı spor ahlakına ağır şekilde aykırı davranışta bulunan Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'a 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurul ayrıca Beşiktaş Kulübü'ne Beşiktaş - Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası müsabakasında; spor ahlakına aykırı, tahrik edici çok sayıda pankartlar açılarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20 bin YTL; ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 30 bin YTL para cezası verdi.

Öte yandan Beşiktaş kalecisi Runje, Sakaryaspor maçında yaptığı hareket nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi..

Kaynak : DHA

Disiplin kuruluna kesin olarak sevkedildi.Ceza alması durumunda zor günler bizi bekliyor olacak.Söz konusu BJK oldumu en ince ayrıntıya kadar incelenir olaylar.Runjenin yaptığı da büyük bir yanlıştır ama gözlemciler ve hakemler herkese aynı muamele yapsa bu lig daha farklı olurdu!!!

Burhan Gümüş
17-04-2007, 17:20
Şimdi kime kızmalı ki.
Runje yapılan tahrikler sonucu ofkelenmiş ve hiçte şık olmayan bir hareket yapmış.Yapmasaydı keşke.Bizde bütün bunları tartışmamış olurduk.Koz ellerine geçti.Artık bekleyip goreceğiz.
Not:Bu günkü sabah gazetesinin spor sayfasında beni destekler başlık vardı.
Varan 1 Varan 2 Başlıkları/Medyanın beşiktaş ın açığı için aportta beklediği çok açık.
ALAYINA GİDER HERŞEYE RAĞMEN TEK BÜYÜK VAR

BEŞİKTAŞ ULAN

Burak Güven
17-04-2007, 17:22
Kurul ayrıca Beşiktaş Kulübü'ne Beşiktaş - Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası müsabakasında; spor ahlakına aykırı, tahrik edici çok sayıda pankartlar açılarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20 bin YTL; ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 30 bin YTL para cezası verdi.

Nasıl yani? bizmi sahada olay çıkarmışız, bizmi başka maçtaydık? Allah Allah...

Piraye Oğuz
17-04-2007, 17:26
Nasıl yani?allaam ya zorla insanı tahrik ediyolar:mad: :mad: :mad:

Ersan Üngüder
17-04-2007, 17:32
Beşiktaş'a Runje şoku!
BEŞİKTAŞ, Süper Lig’in bitimine altı hafta kala kaleci sıkıntısı ile karşı karşıya kaldı.
Siyah beyazlı takıma sezon başında transfer olan ve ligde geride kalan 28 haftada ilk 11’de sahaya çıkan Vedran Runje, son oynanan Sakaryaspor maçının ardından yaptığı hareket sebebiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi. Hırvat kalecinin 90 dakikanın ardından yaptığı hareket Federasyon temsilcisi, gözlemcisi ve hakemler tarafından raporlarda yer almamıştı. Sakaryasporlu taraftarlara dönerek yaptığı hareket kameralara yakalanınca tecrübeli kaleci televizyon görüntüleri sonrası disiplin kuruluna sevk edildi. Beşiktaş tam bu olayın şokunu yaşarken bir başka gelişme de bu akşamki antrenmanında yaşandı. Runje’nin ardından yedek kaleci olan Korcan Çelikay bugünkü çalışmada sakatlandı. 23 yaşındaki genç file bekçisi geçtiğimiz günlerde yine antrenmanda sakatlanan Murat Şahin’in yerine takımda kendisine yer bulmuştu.
Korcan’ın tedavisine hemen başlanıldığını belirten kulüp doktoru Ayhan Optur, genç file bekçisinin durumunun en erken yarın netlik kazanacağını açıkladı.
Bu gelişmeler üzerine kalecisiz kalan siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Jean Tigana, PAF takımda forma giyen 17 yaşındaki Erdem ve Ertuğrul’u denemek üzere yarınki antrenmana çıkarma kararı aldı.

Piraye Oğuz
17-04-2007, 17:33
Neyse yazmıycam:mad: :mad:

Vedat Benakay
17-04-2007, 18:06
TV GORUNTULERI!!!!! O ZAMAN fb yi kume dusurun ankarayla bursanin puanlarini silin ne zamandir tv goruntuleri cezalari etkilemiyordu ne oldu?????

Eren Cemaloğlu
17-04-2007, 18:13
abi yeter ama ya.bunlar bize çalışıyolar.pascal da o malum hareketi yaptı diye 7 ay ceza vermişlerdi.hasan şaş doping yapıp 6 ay ceza alır,gökdeniz şike yapıp 6 ay alır ama bu hareket sütten cıkmış ak kasık olan milletimizin ahlakını bozduğu için( ! ) 7 ay verirler.runje ye de böyle mi yapıcaklar yoksa acaba o 7 ay cezayı pascal a veren federasyonumuz bu sefer insafa mı gelicek? cok merak ediyorum acaba ne olacak.off uğraştıgımız şeylere bak yaa

Gürhan Oğuz
17-04-2007, 18:41
fener maçndaki adambıçaklama insan hayatına yönelik eylemler adli
olay olarak kayıtlara geçiyor bizimkinide narkotik geçin.
şerefli insanları utandıran şeref yoksunları

affan keçeci sen ne iş yaparsın
beşiktaşın başına düşen en büyük taş sensin

İsmail Şahin
17-04-2007, 18:41
tv görüntüleri sadece bizim için geçerli!
neyse panik yok
pancu olmazsa rico geçer kaleye...

Muhittin Saban
17-04-2007, 19:13
Arkadaşlar sakin olalım.(Çok zor ama söz-gümüş,sükut-altın )

Şimdi birincisi kendini çok iyi ifade edebilmek için önce karşı tarafı iyi anlamak gerekiyor. Runje'nin hareketine gelince. Evet yapmaması gereken bir hareketti. Ama şunu söylemeyin "O kadar tahrik vardı" diye. Geçen Çarşamba'da Tümer'e sahada tahrik vardı. Sözlü ve bireysel olarak ciddi laflar edildi tribünlere yakın olduğu yerlerde. Ama herhangi bir hareket yapmadı(Zaten kendi bilirdi) kaldı ki Tümer Türkçe biliyor Runje bilmiyor.

Saha içinde ki tahriklere karşı yapmış olsaydı ki o da çok yanlış olurdu o zaman burada farklı konuşacaktık. Runje tarzında olan soğukkanlı bir oyuncunun ne olursa olsun bu haftalarda başına iş açacak hareketlerden kaçınması ve yine ne olursa olsun kendini tutması gerekiyordu.(Biz Gs olmadığımız için ihanet suçlaması getirmeyiz)

Bu hareketin icraası sırasında elinde eldiven olması ve elini gizlemesi herhangi bir ceza indirimi getirmez. Sonuçta Pascal'ın olayında da hareket anında el saklıydı..!( Bu paragraf biraz tebessüm içindi)

Bursa-Fener maçı olaylarında çıkan olaylar konusunda görüş bildiren dostların her biri yerden göğe kadar haklı. Sonuçta tv görüntüleri nasıl Runje olayında dikkate alınacaksa o olayda ve Ankara'da ki olaylarda da dikkate alınmalıydı. Ama alınmadı!

Ben geçen gün bir sayfada şundan bahsetmiştim;

Saha içinde ki olayları ve hakemleri Federasyonun belirlediği "Gözlemciler" izlerler. Saha dışında ki yani tribünlerde olan her gelişmeyi de yine Federasyonun belirlediği "Temsilciler" izler ve rapor ederler. Bursa-Fener maçındaki tribün olaylarından dolayı Fener'in mutlaka ceza alması gerekiyordu. Ama temsilci bunları gördüğünü yazdı mı yazmadı mı? Eğer yazmadıysa yasal olarak hiç bir cezai müeyyide uygulanmıyor. Diyelim yazdı o zaman neden ceza gelmedi.? Şİmdi yüksek sesle düşünelim;

Temsilci raporuna yazdı ama o raporda yazılanlar bir üst kuruma giderken bir yerlerde mutasyona uğrayarak disiplin kuruluna temiz olarak gitti. Ne kadar itiraz edersen et o raporun temiz olmadığını kanıtlayamazsın. Son yapılacak şey temsilciye sormak değil mi? Var ya bir allahın kulu o maçın temsilcisinin kim olduğunu bilmiyor ve bulamazda. Çünkü maçlara atanan temsilcileri ismen hiç ama hiç kimse bilmiyor. Öncede söylemiştim en duayen araştırmacı gazeteciler bile gizli çekim haricinde iki temsilci adını o hafta arka arkaya sıralayamazlar.

Federasyon bu konuda Mit'e eş değer bir gizlilik ile temsilci atıyor. Onun için bu noktada da şaibe devreye giriyor. Yani ne olup bittiğini ,raporlara olayların yazılıp yazılmadığını yazıldıysa hangi üst kurumda değiştirilerek mutasyona uğratıldığını da kimse ne söylüyor ne de paylaşıyor.

Temsilci raporda yazılanların silindiğini öğrenirse kamuoyuna açıklama yapar mı onu bilemem. Ama atandığı maç başına aldığı milyarların kesintiye uğramaması için böylesine ahlaklı bir hareket içierisine girip girmeyeceği de soru işareti?

Ama şu kadarınıda söyleyebilirim; Bursa maçı olayları raporu bir yerde değişime uğradı ve yasal presödür izlenerek Aziz Yıldırım'a Haziran seçimleri için diyet ödendi!

Sonuç olarak;

Bir yasal düzenleme ya vardır ya da yoktur. Eğer televizyon görüntüleri bir şey ifade etmez sadece temsilci raporu esastır diye bir açıklama gelirse yırtarız. Yok eğer televizyon görüntüleri esas alınıp Runje ceza alırsa işte o zaman Beşiktaş yönetimi en sert göstereceği tepkiyi göstermeli ve bugüne kadar dikkate alınmamış olan kaç adet tv görüntüsü varsa ortaya çıkarıp resmen Federasyonun istifasını istemesi gerekir. Bu kaçınılmaz olarak izlenecek hareket tarzıdır.

Şİmdilik bu kadar, yoruldum...:-))
.

Devrim Kahraman
17-04-2007, 19:28
Cangelle de PFDK'da

Sakaryaspor'un Arjantinli forveti Franco Cangele, Beşiktaş maçında kaleci Runje'ye tükürdüğü gerekçesiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Yeşil siyahlı futbolcu takımının Trabzonspor ile oynayacağı 29. hafta mücadelesinde forma giyemeyecek.
17.04.2007
Kaynak : DHA

bu arada korcan da sakatmış..17 yasında iki tane kalecimiz kalmıs elde .. hayırlısı

Birkan Bürüngüz
17-04-2007, 19:34
paf takımı kalecimiz korcan çelikay, bu akşam yapılan idmanda sağ dizinden sakatlandı. mr'ı çekilen genç futbolcunun ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi.
kulüp doktorumuz ayhan optur, hemen tedavisine başlanan genç futbolcumuz ile ilgili kararın önümüzdeki hafta içinde verileceğini belirtti.

kaynak :resmi iste

Berk Sezenler
17-04-2007, 20:04
Runje'ye yapılanlarla tümere yapılanlar arasında benzerlik bile yok bence.
Biri karaktersizce laflar ediyor,hareketler yapıyor ve bunun karşılığında tepki alacağını adından daha iyi biliyor.Hatta büyük ihtimalle küfürlü tepki alacağını da düşünüyor.Herşeye hazırlıklı.

Diğeri ise alnının akıyla kalesini koruyor,küme düşen bir takımın deplasmanında aptalca tepkilere ve insan kılıklı bir futbolcunun sürekli tahriklerine maruz kalıyor.

Sonuç olarak,Beşiktaşlıların tuttuklarını çekememe hadisesi devam ediyor.

A.Tugan Çetin
17-04-2007, 20:19
Murat: “Kalede ben varım“

Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı devam ederken sakatlığı süren Murat Şahin'den açıklama geldi. Tecrübeli kaleci Murat Şahin LİG TV muhabirlerinden Atakan Kurt'a konuştu ve Antalyaspor maçında kalede kendisinin oynayacağını söyledi.

Murat Şahin yaptığı açıklamada "Sakatlığım devam ediyor. Sahalara dönmeme 2 hafta var. Ama ben fedakarlık yapıp kaleye geçeceğim. Bu sıkıntılı dönemde Beşiktaş'ın bana ihtiyacı var" dedi. Kulüp doktoru Ayhan Optur ise daha önce yaptığı açıklamada Murat Şahin'in sezonu kapattığını ve sahaya erken dönmesinin mucizlere bağlı olacağını kaydetmişti.

Beşiktaş'ta Vedran Runje tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmiş, 3.kaleci Korcan da antrenmanda sakatlanmıştı. Gözler bir anda genç kaleci Erdem'e çevrilmişti.

kaynak (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=16925)

Rasim Bektaş
17-04-2007, 20:27
Kaleye Kolot geçsin yedeği de Levent olsun gönlümüz neş'eyle dolsun!

Erkan Özberk
17-04-2007, 22:33
İşin b.ku çıktı artık. Türk futbolu düşüşteymiş de hakemler kötüymüş de cartmış ve curtmuş... Bunu sağlayan şey medyadır. Aynı medyanın diğer takımlara karşı nasıl bir tutum içinde olduğu da barizdir. Bu ülkede yapılan spor programlarının kalitesi nedir ki liginin kalitesi ne olsun.Yönlendirilen spor medyası, yönlendirilen federasyon. Hal böyleyken Beşiktaş'ın hatalarında(ya da hata yaratmada) 4 göz, diğer takımlarının hatalarını görmede kör

Ömür Hıncal
17-04-2007, 22:51
tv görüntülerinden ayhan akmanın bundan oncekı 2 seneyı takıben hareketlerını izleseler o daracık kapalı da ayrılan yerde nıye bır anda tellere yapıstıgımızı anlayacaklar.

runje ye ceza gelırse (ki gelmez diye ümit ediyorum) murat şahinde sakat 3.kaleci kaleye gececek bu bıraz sıkıntı yaratır. 3. kalecıde idmanda sakatlanmış sanırım :( paf takımının 2 kalecisinden biri geçer ceza durumunda.:eek:

Fikret Arul
17-04-2007, 22:51
Bugun Ligtvde izledim..Çok bakamadım ama Reha Muhtar Bir hafta önce p.tesi günü Runjenin ayağını kaydıracaklarından dolayı kaygılanan bazı arkadaşları ile yemek yediğinden söz etti..
Reha bey doğru söylüyorsa ki söylediğini, ya da en azından gerçekten böyle dolapların döndüğünü düşünüyorum..

Bence daha çok şeyler işiteceğiz.. Birilerinin 100.yıllarında elden şampiyonluğu almaya gidiyoruz..
Bunlar yeri gelir 14 15 kişi de çıkarlar sahaya..

Cihan Güngör
17-04-2007, 23:34
Yakında "Beşiktaş Futbol Takımı'nın kramponları nizami değil" diyerek puan silinebilir.

Serhat Sahin
18-04-2007, 00:08
göz altınada alsalar ceza evinede koysalar engelliyemicekler 17 yaşındaki kalecimizle ge-li-yo-ruz!!!

Özer Özçetin
18-04-2007, 00:30
PAF takımında spor olsun diye oynanmadığını göstermenin zamanıdır.Fikret 1982 de ameliyattan geldi,2.yarı oyuna girdi 40 metreden Boluda beraberliği sağladı o gün lider olduk,o sezon o liderlikle 14 yıl sonra şampiyon olduk.
Kartal Pençelrini göstermenin zamanı geldi,fırsat işte.

Hande Eroğlu
18-04-2007, 00:32
işte bekledıklerı koz ellerınde ve başarılıda oluyolar en zorlu gunlerımızde biliyolarkı runje başarılıydı engellemek gerekıyordu tahrıkler geldı runje den de tepkısız kalmadı ama sonuna kadar taraftar olarak takımın yanındayım iyi gunde kötü gunde çabuk öfkelenen bır taraftar gurubuyuz bu kesın o yuzden bıraz daha sakın olmalıyız at gözlüklerını atmalıyız

Cem Ozel
18-04-2007, 00:37
bu kadar açık olmaması lazım bazı şeylerin. Dalga geçiyorlar sanki bizimle.. yapılanlar ortada. birde utanmadan çıkıp Kollanıyorsunuz diyorlar. federasyon gene para cezası vermiş.. kasanın anahtarlarını teslim edelim. her hafta onlar kafasına göre birşeyler alsın daha iyi. kanıma dokunuyor. İstiyorumki yazarlarımız yöneticilerimiz. çıkıp onurlu bir duruş göstersinler. hak getire iki söz söyleyemiyorlar. küçük adamın bir tanesi yapılanları küçümsüyor donkişotsunuz diyor diğeri levent kızılla konuşuyor. Tarihimize ihanet ediyorlar.. bu kadar olmamalı

Seval Ortakcı
18-04-2007, 02:02
İDARİ TEDBİRİN BAŞLAMASI :
Madde 51 – İdari Tedbir;
a) Disiplin suçunu teşkil eden fiili nedeniyle hakem tarafından müsabakadan çıkarılan sporcular veya diğer kişiler için müsabakadan çıkarıldığı anda,
b)İdari tedbir koymaya yetkili merciiler tarafından karar alınması anında,
Yürürlüğe girer.
Amatör ve Profesyonel Disiplin Kurulları ile İl Disiplin Kurulları,görevlerine giren konularda soruşturmanın sonuna kadar,idari tedbirin kapsamını yeniden tespit edebilir veya idari tedbiri kaldırabilir...

Hadi yönetim sağlam bir savunmayla 1 maça indirt şunu.Hatta verilen cezayı bile kaldırtabilirsin,delil çok çünkü

Cem Ozel
18-04-2007, 02:27
olsun bakalım.. namağlup tek şampiyonduk.. birde kalecisiz tek şampiyon sıfatınıda ekleriz..

Serenat Tutaklı
18-04-2007, 02:51
Gecenin şu saati olmuş uykularım kaçıyor.Yönetim ne işe yarıyor?Bu kadar mı sahipsiziz biz?Kolot efendi Kızıl ile takıladursun,aleni bir şekilde önümüze taş koysunlar.Kalecisiz kazandığımız doğrudur evet, bir hikayeden ibaret değildir!

İnandık diyoruz inatla.Artık oyuncularımızın da inanmışlığını görmek istiyoruz.İşte Antalya maçı bir fırsat.Kendilerine yapılanları görsünler ve mücadelenin hasını sergilesinler.Kalede kim olursa olsun sakat sakat oynayacağım diyen Murat ya da Paf takımından gelecek olan genç kardeşimiz.

(Fb'yi kalecisiz yendiğimiz maçta kaleye kim geçecek diye karar verilmeye çalışılırken;Pancu,Ronaldo ve Ahmed Hassan "ben,ben geçeyim" diye gönüllü olmuşlardı.Kaleye geçmesi kararlaştırılan Pancu'nun eldivenlerini Okan giydirmiş,Murat hızlıca bir şeyler anlatmış,sırtını sıvazlamışlardı.O görüntülerden sonra hanginiz kaybetsek üzülürdü?Hiçbirimiz...O görüntü yetmişti!İnanıyorum ki şampiyon olacağız bu da anılar sayfasına yazılacak!)

Gürhan Oğuz
18-04-2007, 10:29
berşiktaş tarihinde hiç bu kadar yalnız kalmamıştır
bir yönetimki ayakkabısını bağlamaktan aciz
bir yönetimki yiyeceği yemeği başklarına elleriyle ikram ediyor
bir yönetimki acizin acizi
bir yönetimki sinan enginden yediği fırçanın haddi hesabı yok
bir yönetimki federasyona gönderdiği adamı kulübün haklarını savunamıyor savunanlarada dava açarım hakkınızda diyor ( ahmet efendi)
bir yönetimki bir başka federasyon görevlisi azizin yanından bir dakika ayrılmıyor ( affan efendi) her maçta fenerin kaçan gollerine üzülüp dizlerini dövüyor
bir yönetimki kendini yönetmekten aciz

size rağmen takım geliyorsa
size rağmen taraftar inanıyorsa
size rağmen hala ayakta koca bir çınar duruyorsa

SON BARİKATIN NASIL SAVUNULDUĞUNUN ADIDIR.
BİR GÜN O KULÜP BİNASINDA SİZİN DEĞİL TARAFTARIN AYAK SESLERİ OLACAKTIR ..........

Ümit Kurt
18-04-2007, 11:05
geriye kalan 6 haftada daha neler göreceğiz, ne dolaplar dönecek, ne hikayeler yazılacak çok merak ediyorum... :mad:

ligin çivisini çıkarttılar bu gidişle de geriye çakılacak gibi gözükmüyor...:(

Murat Aru
18-04-2007, 11:46
Bu bahar bizim baharımız, ne dalından çiçegine nede uçuşan kelebegine dokundururuz.

Büyük oynuyorlar, büyük cevap verecegiz.

Barikat Orada Duruyor! Arkasında biz varız.

İnanın Çocuklar...

Yaser Gündüz
18-04-2007, 13:44
"Beşiktaşlı taraftarların, Fenerbahçe ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında, eski futbolcuları Tümer Metin için açtıkları pankartlar, siyah beyazlı kulübe pahalıya mal oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş’ı, spor ahlakına aykırı ve tahrik edici çok sayıda pankartlar açılarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 20 bin, ayrıca müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 30 bin YTL para cezasına çarptırdı."

Fenerbahçe maçından sonra boyalı basın küfür edilmemesi durumunu takdirle karşılamıştı.... ne yapsak ne etsek dediler şimdide tahrikkar buldular bizi... pankartlarımıza da sus geldi. Öbür tarafta runje olunca sözkonusu tahrik unsuru hiç devreya girmiyo. Yani hem tahrikkarız hem de kendi kendimize tahrik mi oluyoruz. Adaletsizlik diz boyu.
Yeter ulan artık YETER ULAN

Adnan Gur
18-04-2007, 15:11
maçı seyircisiz oynasak oyuncularımız tahrikkar, seyircili oynasak pankartlarımız tahrikkar ... daha neolsun bundan oteye pişekar dalkavuk misali orta oyunu. iyide bu orta oyununda hep seyirci kalanlara ne demeli yada demelimi???

Onur Sarısoy
18-04-2007, 15:49
Ben kendime bahtsız bedevi derdim BEŞİKTAŞ benden beter oldu malesef :(
Ama alayına her türlü gideriz hiç fark etmez.

Rifat Işık
18-04-2007, 17:07
ne yaparlarsa yapsınlar bizi durduramazlar.
farza ÇARŞI

Ferhat Talan
18-04-2007, 18:38
kaleye paf tan degil , takım içerisinde en iyi kaleci olan kişi geçsin

ciddi söylüyorum , şampiyonluktan daha önemli birşey bu

alayına kapak olacak türden

bu arada ramazanı satmak hangi akla ve matıga sıgıyor anlamıs degılım ...

Ferhat Onay
18-04-2007, 19:17
ALIRLAR SIMDI BASKALARI ELINI ATARLAR ISIN ICINE SIRF SAMPIYON OLMAMASI ICIN YAZIK YAW

Ali Adnan Bozkurt
18-04-2007, 22:11
ayhan tümer tuncay uğurdan sonra bi de kangele çıktı bakalım sırada kim var

Namik Kartaloglu
18-04-2007, 22:43
Bugunku antremanda Gökhan Zan Runje den eldivenleri kapmis ve kalleye ben gececegim esprisinde bulunmus. Aslinda hemen yukarda Ferhat canin da söyledigi gibi as oyunculardan biri kalleye gecmeli Besiktasli durusuyla oynamali. Yarinki antreman basina kapali ama antreman öncesi ve antreman sonrasi basina kapali olamaz ya? Öneri olarak antremana gidip futbolcularin Antalyaspor karsisinda uzerlerine dusen yukumluluk bir daha ciddi sekilde hatirlatilmali,ve Besiktasli durusu anlatilmali. Bizim verecegimiz moral ve destek bence 10 kisiyle oynadigimiz Fenerbahce maciyla es degerde bir doping olur.
HER SEYE RAGMEN GELIYORUZ

Muhittin Saban
19-04-2007, 10:51
Temiz Eller

Son günlerde sahalara el atan "Kirli ellerin" inadına bu hafta Beşiktaş kalesine , ister takımda ki diğer futbolculardan ister sakat Murat'tan ister gencecik paf kalecimizden kim geçerse geçsin, bu kirli ellerin sahipleri çok iyi bilecekler ki o kalede topu tutacak eller asırlık çınar Beşiktaş'ımızın mazisine leke sürdürmeden tarih yazmış tertemiz elleri olacaklarıdr.

Gol mü? yesinler ne farkeder ki? Biz zaten golümüzü çoktan atmış durumdayız.

"Temiz Ellerimiz ile Hepimiz Kaleciyiz..!"

Var mı ötesi?

Berk Halil Lişesivdin
19-04-2007, 12:08
Hayat Sensin Rüyam Sensin Herşey Sensin Gelcekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgecersek ALLAH BELAMIZI VERSİN

:mad:

Berk Halil Lişesivdin
19-04-2007, 16:36
Karanlık güçler iş başında
Şampiyonluk yolunda takımımızı zayıflatmak için kalecimize 2 maç ceza verdiler

Takım, camia ve taraftar olarak kenetlendiğimiz şu günlerde kalemizi düşürmek isteyen karanlık güçler, kalecimiz Vedran Runje,'ye 2 maç ceza verdi. Runje, Sakaryaspor maçı sonrası ev sahibi takım taraftarına yaptığı hareket sonrası tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti. Bugün toplanan Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Hırvat file bekcisi ile ilgili kararını açıkladı. Bu karara göre Vedran Runje yaptığı hareketten dolayı 2 maç ceza aldı. Bu karara göre Hırvat kaleci Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor ve Perşembe günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı olan Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek

karakartal.com

Muhittin Saban
19-04-2007, 16:59
Evet, bir hafta öncesinden kirli eller tarafından uygulamaya konulan bu pis oyunun sonucu böylece alınmış oldu. Şaşırmamak gerekir.

Yönetimin bu kararın çıkması olasılığına karşı hazırlamış olduğu itiraz dilekçesi umarım mesai bitimine kadar da verilmiş olur. Umarım..!

Ehh ne yapalım sonuçta kaleye Beşiktaş formalı bir kartal geçecek. Artık Murat Şahin mi olur U 17 Milli takım kalecimiz Erdem 'mi olur belli değil. Çok riskli olmak ile beraber benim gönlüm 1.81 boyunda ki çevik, hızlı ve kendine fazlası ile güvenen Erdem'in geçmesinden yana. Tabi bu gencin ilk defa bu kadar sorumluluğu sırtına alarak görev alması bir riski de beraberinde getirebilir. Ancak Erdem bu sorumluluğa kartal gibi dakış yaptığını hocasına beyan etmiş. Bizzat alt yapı kaleci antrenörü Mete Bozkurt şöyle dedi; " Erdem bana dedi ki ; Hocam ne oluyor siz benden daha stresli ve paniksiniz oysa ben çok rahatım merak etmeyin yeterki o formayı giyeyim.

Murat ile kıyaslandığında belki intihar bile olabilir. Ancak uzun zamandır maç etmemiş ve bir de üstüne sakat olan Murat'ın hazır olmadığını ve maç içinde her an sakatlığının nüksedeceğini hesaba katarsak hazır ve çok istekli olan Erdem'in kaleye geçmesinin hem mantıklı hem de kamuoyuna karşı da takdire şayan bir hareket olacağı düşüncesini taşımaktayım.

Kirli Ellere Karşı Temiz Ellerimizle;

" H e p i m i z K a l e c i y i z "

Ümit Kurt
19-04-2007, 17:02
2 maç cezayı onaylamışlar

İskender Kalafat
19-04-2007, 17:15
Yönetimden itiraz

Beşiktaş yönetimi Runje'ye verilen 2 maçlık cezanın ardından bugün mesai bitimine kadar itirazını yetiştirmeye çalışacak. Asbaşkan Levent Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada cezayı ağır bulduğunu ve Runje'nin böyle bir cezayı hakedecek bir hareket yapmadığını dile getirdi. Erdoğan ayrıca; "Runje'nin maç sırasında suratına tükürülüyor. Kalecimiz maç boyunca tahrik ediliyor. tahrikler maç sonunda da devam ediyor. Runje sonunda buna tepki olarak yaptığı çok da ağır olmayan bir hareket karşısında 2 maç ceza aldı. İtirazımızı yapıp, hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

http://www.karakartal.com/haberler/20061.php

Gürhan Oğuz
19-04-2007, 17:28
yönetim uyuma ayakkabı değil çalınan,
bizim hakkımızdır ya hakkımızı ara, yada hakkımızı arayanlara yol verin

Özer Özçetin
19-04-2007, 20:34
Tahkim 1 maça indirmiş cezasını doğrumudur.

Ersan Üngüder
19-04-2007, 20:41
Özer abi haber doğru.

Siyah beyazlıların cezanın açıklanmasının ardından jet hızıyla hazırlayıp sundukların savunmayı bu akşam gündemlerine alarak değerlendiren Tahkim Kurulu Hırvat kalecinin cezasını 1 maça indirdi...

Muhittin Saban
19-04-2007, 21:17
Bu iyi haber;

Disiplin kurulu bu kaos ortamında "ne şiş yansın ne kebap" tavrını sergilemiştir. İşte eyyamın ve dirayetsizliğin belgesidir bu:

Runje'ye 2 maç ceza verip 1 saat sonra 1'e indiriyorsan o zaman sorarlar adama "kardeşim ne değişti de uyguladığın ilgili madde karşılığı olan cezayı bir itirazla geri çekip hafiflettin?" diye.

Bildiğimiz gibi görünen o ki aslında Runje ceza meza almayacaktı aslında. Hatta bu konu gündeme bile gelmeyecekti. Ama şer odakları mekanizmayı sıcak tutunca biz hariç herkesin kafasını karıştırıp ortalığı velveleye verdiler.

Esame, penaltı, Runje derken eiyip gidecekler. Komik olan ise 4 puan geride olan onlar 100. yıllarında gelecek bir Şampiyonluğa inanması gereken onlar ama kafaları karışık ayakları dolanık sağa sola çarpıp duruyorlar.

Çok açık söylüyorum; Bir hafta öncesine kadar fenerin elinden 100. yıllarında alınacak bir şampiyonluğa tamah dahi etmezken ve sadece olacaksak bu şampiyonluğun bizim 104. yılımzda kazanılan 13. şampiyonluk olmasının mutluluğunu duymayı özlemlerken tüm bu karşı ataklardan sonra artık benim de rengim değişmeye başladı.

Anasını satayım bizim çocuklar biraz daha dirensinler ve "yemeyenin malını yiyerek" sadece avuçlarını yalatsınlar onlara.

Bize de "Bir Leblebi(yaralayıcı alete karşıyım) ile İki Kuş Yalpalatmanın( Mecazi anlamı bile olsa Vurmaya,Öldürmeye de karşıyım) zevkini çıkartmak kalsın.

Hadi be Kartal yürekler biraz daha dayanın biraz daha....

.

Özer Özçetin
19-04-2007, 21:54
Aslında mevzu fazla derin,bizim orada bir adamımız var,eğer adamımızsa,ki yapılan hareketler hiç te öyle olmadığını gösteriyor.Av.Ahmet Akpınar.Kendi mali kongrelerde Divan başkanlığı yardımcılığı yapar.Ben şimdi PFDK da olsam bu karar alınırken ret versem,bakın arkadaşlar demek ki siz yanlı bir karar almışsınız Tahkim indirdi der,istifa ederim,eğer ilk karar da kabul vermişsem pfdk Dan değil BJK kongre üyelğinden istifa ederim.
Olay çok boyutlu,fener karardan memnun,adamlar zaten kupadan elendik diyorlar,onlar için önemli olan lig ve lig de Runje 1 maç yok.Konu bu kadar detaylı,ahtapotun kolları her yanı sarmış,çakar her gün köşesinde yazmaya devam ediyor,bu kez direksiyonu biraz kırdı,hedef fener değil aziz diyor,çünkü fener hedeftir demesi tutmadı,yemedi millet,kayırılan Beşiktaş dedi olmadı,bu kez de ondan vazgeçti,zaten amacı lig tv ye geçmek,yani ermandan daha yalakayım,daha iyi görev adamı olurum diyor.
Tüm bunlara da Beşiktaş kurban ediliyor,sadece Baba Hakkının Şerefli koltuğuna sahip çıkamayanlara acıyorum artık.

Muhittin Saban
19-04-2007, 22:20
Özer abi, gel yükses seele biraz konuşalım;

Yani demek istiyorsun ki Çakar büyük oynuyor!

Tamam bu çok akla yatkın bir teori. Ne kadar çok farklı bir sesle bağırırsam o kadar çok duyulurum mantığı kabul edilebilir. Ona kolay gelsin..

Avukat beye gelince, Avukatlık vasfının gereğini yerine getirememesi sonucu sadece Avukat ifadesinin Avut harfleri ile hem kendini avutuyor hem de bizi uvuttuğunu sanıyorsa o da tartışılır bir tavırdır. Hiç mi başkan Yıldırım Demirören'den ya da sorumlu bir duruş sergilemesi gerektiği divan ve kongre üyelerinden çekinmiyor ya da sıkılmıyor. Hadi diyelim adam tınlamıyor. O zaman Beşiktaşlılığını nasıl tartışacağız bu şahsın? Kime güveneceğiz Özer abi?

Biri(Affan Keçeci) sezon başından beri Aziz Yıldırım'ın yanında maç seyretmekten ve küfür yemekten bıkmadan oturuyor! Diğeri haklarımızı savunması gerektiği yerde muamma kararları ile belirleyici oluyor! hepsinin başı Başkan ise bu şahıslara sert bir tavır sergileyemiyor! Ya da yapıyorsa biz bilmiyoruz. Zaten yapmış olsa da Affan Keçeci hala o koltukları meşgul ederek Beşiktaşa küfür edilen stadta maç seyretmeye gitmezdi.

Bir de benim anlayamadığım başka bir konu var abi. Başkanın hiç Aziz Yıldırım'ın direk kendisi ile atıştığını ve söylenen sözlere üslubunca ve makam belirterek karşılık verdiğini biz göremeyecekmiyiz? Asbaşkanlara cevap vermek bir Başkana yakışır mı? Hele hele bu Başkan Beşiktaş'ın başkanı ise. Direk Aziz Yıldırım'a yönelik dokundurmalarda bulunan ve basın açıklamaları ile yüklenen Bilgili vardı. Ama o da diyetini hem kendi adına hem de Beşiktaş'ın kaçan şampiyonluğu adına çok kötü ödedi ve dolaylı olarak da camiamıza da ödetti maalesef.

Yani Özer abi günümüzde yaşanan ihanet hamlelerine bir karşılık gelmeyecek mi. Taraftarın karşılığı bekleme modundadır ama hiç mi ikazlarda bulunacak bir büyük ve lafı geçen bir değerimiz yok. Hayata veda etmiş değerlerimizin isimlerini defalarca kullanarak onlar adına kelam edebiliyoruz da yaşayan değerlerimiz neden bu kadar arka planda kalarak olayları uzaktan seyredebiliyorlar.

Yani var ya resmen Devrim için darbe çağırıyorlar farkında değiller..

Buyur abi söz senin..
.

Özer Özçetin
19-04-2007, 22:32
Muhuttin beni zor durumda bırakma,bugün Ülkemizde maaşını aldığı gibi borçlanmaya başlayn milyonlar var,o fakir halkımın televole kültürüyle yerleşen pempe dizi hayata kanıp ne mutlu bana böyle bir güzel hayatım var demesine benziyor bu iş.
Beşiktaşa alıştırılan üzerine giydirilen bir elbise var,3.ol yeter sana,2.olsan ne mutlu yuvana,arada bir şampiyon olursan da değme keyfine bak rahatına.Yanına da bak kardeşim şu tesis şu milyon dolar,şu tesisin 20 yıllık kirası bu milyon dolar,hisse satarsan o milyon dolar,tama şimdi buldum hemen onu adı gelir,diye kanan taraftar,ama son dönem taraftarı.Çocuklar öyle kanmış öyle inanmış ki,kanal d den 8 yıllık para peşin alındı diye iş ortaya çıkıyor,yaşasın diyorlar bir Rico daha gelecek,hisse satılmı 2 milyon kasada aman diyorlar,delgadonun ekürisi gelecek.Yani değerler hiçe sayılarak satılan her şeyde yeni bir futbolcu forması görüyorlar,iş o boyuta geldi ki sat başkan ne var ne yo sat ne olur 3-4 tane yıksız al bize,bir iki şampiyonluk görelim yeter de artar bile diyorlar.Yani sen yarın git,bankadan 50 milyar kredi al,çoluk çocuk 1 ay vur patlasın çal oynasın,öderken 50 ay aç kal,olay bu işte,bizimkiler 1 ay bayram yapalım,12 sene aç kalalım diyor.
Sen şimdi gel,bu yöne savrulmuş,lideriyle yönlendireneiyle,bu kadar ışıklı yalan dünyaya dalmış toplulukl yürü,ayağa kalk,çok zor..
Proje için bile soğudum,hayata geçmez,geçse de 50 bin kişi üye olmaz,çünkü günden güne hayallerim umutlarım bitiyor.
Bizler yeldeğirmenine savaş açmışız da haberimiz yok.

Özer Özçetin
19-04-2007, 22:46
My net konusuna dikkat edin,o konuda camianın sözü geçen vatandaşına 3 kez telefon açtım bak karseşim satış sırası oarayamı geldi dedim hemde fenerli bir vatandaşa.Bakacam edecem dedi,kendisi etkin ama çok etkin bir derneğin başkanıdır ve 25 yıllık arkadaşımdır.
Dün bir daha görütük ses yok,daha bakamadım dedi,Zaten baksalardı bugüne kadar bağ olurdu,dağ değil.

Muhittin Saban
19-04-2007, 23:10
Tamam Özer abi seni zor durumda bırakmayacağım söz yoksa Rtük'ün kanalı kapatmasına kadar gidecek bir konuşma yapacak kıvamdasın anladım:-)) Tabi bu "Kıvam"dan kastım edep(b)i olmayacağı sanrısı üzerine değil.Abi ben de biliyorum ve o elektiriğini alıyorum merak etme. Konuşulası ve tepki koyulası(ama açık açık) o kadar ayrıntı var ki değme gitsin..(Şimdi zamanı değil)

Tamam bu akşam fazla sinirlenme abi hafta sonu bayramımız var nasıl olsa Antalya maçından sonra..

Ama senden aldığım elektrik ile son bir şey demeden edemeyeceğim;

Hepimizin bildiği gibi Çarşı'nın 25. yılı etkinlikleri içine dahil edilmiş bir kan bağışı kampanyası olacak Beşiktaş'ta. Çok kutsi bir misyon ve takdir edilmesi gereken bir tavırdır bu. Bırakın eylemi düşünülmesi bile takdire şayandır.

Ama ben isterdim ki o kampanyanın yapıldığı Barbaros Hayrettin parkına küçük de olsa bir masa açılsın ve seninde ön ayak olduğun ve medyada sürekli yer alan üyelik projenizin kabulü ve düzenlenmesi için taraftarlar tarafından imza toplama kampanyası düzenlensin. Taraftar bir yandan fiziki olarak kan versin diğer yandan da Beşiktaş'ın ve geleceği için manevi olarak kan versin. Sanırım büyük bir imza katılımı gerçekleştirilebilrdi. Yönetim de bunu kabul etmese bile sürekli olarak ileride taraftarlarca karşısına çıkarılacak bir anlaşma olarak algılayabilirdi.

Sen ne kadar yılsan da bu işin fitili yakıldı Özer abi. İllaki bir gün o da olacak. Ama seninde dediğin gibi önümüzde çok büyük gibi duran ama çok kısa bir zamanda profil seyri yön değiştirebilecek bir dinamik var. Şİmdiki bilhassa yeni jenerasyon taraftar profili aslında o kadar da iyi yöne çekilmesi kolay bir topluluk ki yeter ki yönlendirebilecek konumda olan abilerini(!) kararlı görsünler. En azından bu basit manevra için yönlendiren kesimin çok iyi düşünüp ve aklı selim karar vermesi lazım.

Şu an ki ilişkiler nerelere kadar uzanıyor bilemem ama bence öncelikle Alen'in proje için "Gereksiz" söyleminden bir an önce vazgeçmesi ve benimsemesi lazım. Çünkü yönlendirenlerin en başında o geliyor!

Yoksa bizim sayıca oldukça genç olan jenerasyon taraftarlarımız seni utandırarak 50 bin değil 1.000.000'u yakalarlar. Çünkü onlar iyi yönlendiren olursa dümen suyundan gitmeyi iyi becerecek kadar takipçidirler.

Bu akşam bu kadar sohbet yeter abi ne dersin?

Bu konu hakkında bundan sonraki düşüncelerime senin Üyelik projesinden devam edeceğim, bilgin olsun Özer abi..

.

Özer Özçetin
19-04-2007, 23:16
Hocam bir iki basın ayağı kaldı işin,fanatik röğportajı anlaşılmaz bir şeklide yayınlamadı,Y.Şafak sağolsun ayayınladı,sırada bir iki tane daha var,ardından iki panel düşündük,gerisi kendi gelecek,ama ben inan ki umudumu yitirdim.
Aslında şahışlar isimler önemli değil,biz yeterki analatacak mecraları bulalım,seninle bir ara derin görüşürüz,hoşçakal

Birkan Bürüngüz
19-04-2007, 23:48
yönetimden murat şahin'e jest!
beşiktaş kulübü, runje'nin aldığı 1 maçlık ceza sonrası antalyaspor maçında kaleyi koruyacak oyuncuyu bulma arayışına girmişti.

sakatlığı devam eden tecrübeli kaleci murat şahin, bu dönemde büyük bir fedakarlık yaparak ağır sakatlığına rağmen takımdaki yerini alma isteğini dile getirmişti. siyah beyazlı yöneticiler de murat şahin'in bu fedakarlığını göz önünde bulundurarak, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan murat şahin'in mukavelesini bir yıl daha uzatma kararı aldı.

beşiktaş ile bir yılı opsiyonlu anlaşması bulunan tecrübeli kaleci, bu karar sonrası önümüzdeki yıl da siyah beyazlı formayı giyecek.

:confused: :confused:

Erkan Özberk
20-04-2007, 11:58
:eek: :eek: :confused: :confused:

biz de umutlandık gençler çıkacak diye. adamı sakat sakat oynatıyorsunuz da işallah sakata getirmez bizi

Ceyla Şimşek
20-04-2007, 22:35
abi yeter ama ya.bunlar bize çalışıyolar.pascal da o malum hareketi yaptı diye 7 ay ceza vermişlerdi.hasan şaş doping yapıp 6 ay ceza alır,gökdeniz şike yapıp 6 ay alır ama bu hareket sütten cıkmış ak kasık olan milletimizin ahlakını bozduğu için( ! ) 7 ay verirler.runje ye de böyle mi yapıcaklar yoksa acaba o 7 ay cezayı pascal a veren federasyonumuz bu sefer insafa mı gelicek? cok merak ediyorum acaba ne olacak.off uğraştıgımız şeylere bak yaa

madem bu konu açıldı ben de bir şey anlatayım. bu yaz dünyayı kurtaran adamın oğlu adında bir film çekildi. bu film de de pascal oynadı. bende bu filmin teknik ekibi içinde yer aldım. pascal filmde oynamak için türkiyeye geldiğinde gece saat 01:00 de polis tarafından gözaltına alındı. filmin yapımcıları havaalanında polisle epeyce tartıştılar. havaalanındaki güvenlik amiri inatla pascal hakkında mahkemenin kesinleşmiş kararı olduğunu ve bayrampaşa cezaevine götüreceğini söyledi. yapım firmasının avukatı, pascalın avukatı peter ve menejeri chantal pascalı vermemek için direndiler. en son gece 03:00'de uykusundan uyandırılan savcının polise talimat vermesi ile pascal bayrampaşa yolunda polis minibüsünden indirildi. suçu ne diyeceksiniz. fb maçında elini şortuna sokması. Dava açan fenerlilere içimizden gelen tüm küfürleri gecenin bi yarısı yağdırarak evlerimize gittik. ertesi sabah yapım şirketinin avukatı "rahşan affı" ile cezası düşmüş pascalın düşüm kağıdını almaya sultanahmet adiliyesine gitti. öğrendiği şeyi telefonla anlatırken öfkesinden kuduruyordu. meğerse dava açanlar fb liler değil pascalın alacağını ödememek için bizim yönetimmiş. yazıklar olsun dedik... inanmayanlar olursa sultanahmet adliyesinden öğrenebilirler...

Ceyla Şimşek
20-04-2007, 22:55

madem bu konu açıldı ben de bir şey anlatayım. bu yaz dünyayı kurtaran adamın oğlu adında bir film çekildi. bu film de de pascal oynadı. bende bu filmin teknik ekibi içinde yer aldım. pascal filmde oynamak için türkiyeye geldiğinde gece saat 01:00 de polis tarafından gözaltına alındı. filmin yapımcıları havaalanında polisle epeyce tartıştılar. havaalanındaki güvenlik amiri inatla pascal hakkında mahkemenin kesinleşmiş kararı olduğunu ve bayrampaşa cezaevine götüreceğini söyledi. yapım firmasının avukatı, pascalın avukatı peter ve menejeri chantal pascalı vermemek için direndiler. en son gece 03:00'de uykusundan uyandırılan savcının polise talimat vermesi ile pascal bayrampaşa yolunda polis minibüsünden indirildi. suçu ne diyeceksiniz. fb maçında elini şortuna sokması. Dava açan fenerlilere içimizden gelen tüm küfürleri gecenin bi yarısı yağdırarak evlerimize gittik. ertesi sabah yapım şirketinin avukatı "rahşan affı" ile cezası düşmüş pascalın düşüm kağıdını almaya sultanahmet adiliyesine gitti. öğrendiği şeyi telefonla anlatırken öfkesinden kuduruyordu. meğerse dava açanlar fb liler değil pascalın alacağını ödememek için bizim yönetimmiş. yazıklar olsun dedik... inanmayanlar olursa sultanahmet adliyesinden öğrenebilirler...