Orijinalini görmek için tıklayınız : Kleberson Kaçtı!
Eren Ozcan
20-04-2007, 18:13
Kleberson akşam saatlerinde izinsiz olarak eşini ve çocuklarını alarak ülkemizden ayrıldı.
Kulüpten yapılan açıklama:
Kleberson İle İlgili Açıklama
20.04.2007 18:19
Futbolcularımızdan Jose Kleberson Pereira dün akşam izinsiz olarak ülkemizden ayrılmıştır.
Durum, Kleberson’un bugünkü antrenmana gelmemesi ile ortaya çıkmış olup, esasen uzun zamandır kişisel sorunları olan ve sorunlu davranışlarda bulunan bu futbolcu hakkında, Kulübümüz noter kanalı ile tutanak düzenletmiş ve hukuki süreci başlatmıştır.
Gürhan Oğuz
20-04-2007, 18:16
hayırlı olsun
taş yerinde ağırdır.
oynadımı yuvarlanır,,,
Serdar Özen
20-04-2007, 18:57
hayırlısı artık napalım gereken yapılır umarım
Can Durukan
20-04-2007, 18:59
burak yılmaz ı yollayın peşine bulsun getirsin..bulmasa da olur..
Sergen Kurt
20-04-2007, 19:09
bu klebersonun napmak istediğini hala anlamadım
İsmail Şahin
20-04-2007, 19:39
adam lazımsa geleyim abi ?...
Tuncay Yılmaz
20-04-2007, 20:12
Şükür.
Namik Kartaloglu
20-04-2007, 20:16
Bedeva gidecekti ama simdi en azindan bir tazminat hakkimiz dogdu. Kulup bu sekilde Klebersonun dirisinden faydalanamadi ölusunden kar saglayacak. Alacagi her kurusa helal olsun! Kaybol kleberson, Sir Alex Ferguson seni sattigi zaman bize bu isin altinda birsey oldugu belliydi.
Erkan Özberk
20-04-2007, 20:18
Hayret!!! kovalayan da yoktu ama...
Bir futbolcu neden Beşiktaş'tan kaçsın ki...
Birkan Bürüngüz
20-04-2007, 20:46
hayırsız giderken bir hoşçakal bile demedi!
Muhittin Saban
20-04-2007, 20:49
Valla bu durum bana göre sizin ironik yaklaştığınız kadar eğlenceli bir durum gibi gelmiyor. Sonuçta bir Brezilya'lı ve Manchester geçmişi var. Bu referanslara bir de Beşiktaş'tan bu şekilde ayrılması(kaçması) eklenirse durum tatsızlaşır.
Beşiktaş ne kadar açıklama yaparsa yapsın sonuçta bu ülkeden ve Beşiktaş takımından bir kaçılmışlık var, hem de haber vermeden!
Ha bizi futbol olarak bağlar mı tabiki hayır. Umarım sonuçta hayırlısı olur. Ama Beşiktaş'ın prestiji açısından Avrupa ve Dünya futbol kamuoyu önünde hoş bir durum olmayacak. Kimse Beşiktaş'a "neden kaçtı" diye sormayacaktır. Muhtemelen Kleberson'a "ne oldu Beşiktaş'tan neden kendi isteğinle ayrıldın" diyeceklerdir.
Erkan Özberk
20-04-2007, 20:50
sadece kleberson konusunda da değil. fifa'daki dosyalarımız pek de lehimize değil
Ceyla Şimşek
20-04-2007, 21:01
bence başkanı salalım peşine umarım bulamaz ve gelemez, umarım memleketin her tarafına doğalgaz gelir...
Ulaş Pekgüzel
20-04-2007, 21:11
burak yılmaz ı yollayın peşine bulsun getirsin..bulmasa da olur..
aynen can :D
Elimize ulaşan bilgilere göre Klebersonun bilet rezervasyonunu Kemal Agül yapmış!
Namik Kartaloglu
20-04-2007, 21:33
Comandanteee neden haber vermedin? ciceklerle ugurlardik, arkasindan su dökmezdik, terligi ters cevirirdik falan
Serenat Tutaklı
21-04-2007, 00:21
Valla bu durum bana göre sizin ironik yaklaştığınız kadar eğlenceli bir durum gibi gelmiyor. Sonuçta bir Brezilya'lı ve Manchester geçmişi var. Bu referanslara bir de Beşiktaş'tan bu şekilde ayrılması(kaçması) eklenirse durum tatsızlaşır.
Beşiktaş ne kadar açıklama yaparsa yapsın sonuçta bu ülkeden ve Beşiktaş takımından bir kaçılmışlık var, hem de haber vermeden!
Ha bizi futbol olarak bağlar mı tabiki hayır. Umarım sonuçta hayırlısı olur. Ama Beşiktaş'ın prestiji açısından Avrupa ve Dünya futbol kamuoyu önünde hoş bir durum olmayacak. Kimse Beşiktaş'a "neden kaçtı" diye sormayacaktır. Muhtemelen Kleberson'a "ne oldu Beşiktaş'tan neden kendi isteğinle ayrıldın" diyeceklerdir.
FİFA mevzusunda sadece takım olarak değil ülke olarak mimliyiz zaten bunu kabul edelim.Yolladığımız hocalar,imzaladığımız saçma sapan sözleşmeler ile daha sonraları zor durumda kalmalar,içerde parası kaldı diye FİFA'ya başvuran oyuncular.Ama Kleb kendi bu şekilde gittiği için sanırım bu sefer para sorunu yaşamayız.Ancak bizim hakkımızda olumsuz konuşacağı kesin.
Geldiğinde hangimiz sevinmedi ki?Hepimizin ağzındaydı Brezilya milli takımında ve ManU'da oynamış olması.İlk 10-15 maçında iyi performans sonrası tam bir felaket(bana göre)Her ne kadar kendi mevkisinde oynamasa da bir insan bu kadar isteksiz ve kötü oynamaz bence.Mutlu değildi,bu şekilde gitmeyi kendine yakıştırdı ise keşke niye daha önce gitmedi diye hayıflanıyorum.
Ailton ile bir Rize deplasmanında yaptıkları sohbeti unutmadık(rize idi değil mi:rolleyes: )Ailton'dan sonra çok daha fazla dağıldı aklı.Kleb'e güle güle.Zaten sürekli gülüyordu:)
Mübalağanın hasını yapıyorum:"Ben onun yerine çok daha sağlam futbol oynarım.":)
Adnan Gur
21-04-2007, 01:04
Hiçbirşey göründüğü gibi değildir. Peşin hküm vermemek lazım. Yani bu yöenetime katlanmak kolaymıııı?
Arda Can
21-04-2007, 01:34
hayırlı olsun..del bosque,ailton,kleberson avrupa da süper referansımız var artık..kimi istesek alırız..
Cihad Erbek
21-04-2007, 08:45
isabet olmus.bu konuya en cok abim sevinmiştir.kleberson un bu takımdan gittigi gün gidip storeden onun formasını alıcam diyodu almıstır heralde.:D
Bahadır Ahıska
21-04-2007, 09:31
kimdi giden,
kimdi kalan
giden mi suçludur her zaman??
birden aklıma bu türkü geldi.
yine de verdiği emekler için saygı duymak gerek diye düşünüyorum.
fenere köşeye çaktığı o gol (bkz. kartal gol gol gol, desibal vb.) , maçı kazanmış olsaydık 100 yıl unutulmazdı.
Umut Tutun
21-04-2007, 10:01
Kemal'in önce Halkın Takımı sonra tüm Beşiktaş halkına yapması gereken açıklamayı bekliyoruz. göstere göstere, bağıra bağıra oldu bu iş.
Kemal açıklama yapmadan, hiçbir resmi açıklamanın önemi yok.
Ufuk Saygin
21-04-2007, 10:05
gidenin ardından bakma-düşme peşine- kurban'dan alıntı...
benimde aklıma bu geldi:P
bu şekilde kaçması da olmamış ama severdim kendilerini..
Muhammed Dalel
21-04-2007, 10:20
Açıkcası beşiktaşlı gibi oynayan bir futbolcu değildi mücadeleden kaçan,topa sağlam basmayan,yeşil sahaları iş yeri olarak gören bir tipti ben sevindim gitmesine..
Fikret Arul
21-04-2007, 11:11
oleey oley oley oleeeeyy Şampiyooon Beşiktaş!
Erdem Gazi
21-04-2007, 11:26
istiyen gider hiç fark etmez!!!
Ozan Doğan
21-04-2007, 12:11
güle güle. söyleseydi daha önceden biletini alırdım ben :D
Burhan Gümüş
21-04-2007, 12:45
Adam buraya uyum sağlayamamıştı.Sanırım hem kendisi için hem beşiktaş için iyi oldu(kaçtı/gitti söylemi dışında)Anlaşarak gitmiş olsa çok daha şık olurdu.
Kemal Agül
21-04-2007, 13:59
Kleberson olayında benim hakkımda yapılan tüm spekülasyonlara hayır demiyecem büyük bir zevkle üstüme alıyorum :D
Taylan Mete Yusuf
21-04-2007, 14:32
İyi olmuş takımı frenliyordu. Belki yokluğunda Fahri Tatan forma şansı bulur. Kleberson'u bulmaya Burak Yılmaz'la birlikte İbrahim Akın'ı da göndersek iyi olur.
Cem Ozel
21-04-2007, 17:39
ben seviyordum klebersonu.. sonuçta Manchester'da oynamış birisi ve kendini toparlayıp iyi işler yapabilirdi en azından umudum vardı..
Erkan Özberk
21-04-2007, 20:23
allahtan bugünkü maçta o yoktu:eek:
Serkan Balcı
21-04-2007, 21:25
ya kimi beğeniyor kimi beğenmiyor valla ben beğenmiyordum futbolunu çok iyi olmuş sevindim
Adnan Gur
24-04-2007, 00:36
sevip sevmemek bir yana (bende futbolunu gösterişsiz ama yararlı bulanlardanım) beni burada yaralayan hem klebersonun (aslında halen işin aslını öğrenemedim) hemde halkın takımı grubunun vefasızlık yazıları. Bu adamın 2 golü varki birisi buyıl UEFA da gruptan çıkmamızı sağladı diğeride Fenere yetti.
Serenat Tutaklı
24-04-2007, 00:38
Peki Kleberson'un kaybettirdiklerine ne demeli?
Adnan Gur
24-04-2007, 00:46
Eğer kaybettirenlerden söz edececeksek esas Beşiktaşlılık duruşunun kaybolmasına neden olan Endüstriyel futbolu başımıza bela eden işadamı başkanlardan başlasak nasıl olur?????? Yada daha yenisi teşvik primini etik bulanlardan falan.....
Serenat Tutaklı
24-04-2007, 00:50
Bu dediklerinizi zaten mevcut başlıklarda tartışıyoruz.Kleberson başlığında O'nun verdiklerini ve kaybettirdiklerini konuşmamız kadar doğalı olamaz.Sizin bahsettiğiniz şeyler dediğim gibi forumdaki mevcut başlıklarda var!
Cem Ozel
24-04-2007, 00:54
Eğer kaybettirenlerden söz edececeksek esas Beşiktaşlılık duruşunun kaybolmasına neden olan Endüstriyel futbolu başımıza bela eden işadamı başkanlardan başlasak nasıl olur?????? Yada daha yenisi teşvik primini etik bulanlardan falan.....
klebersonu sevenlerden biriside benim emin ol.. ama dediği doğru kaybettirdikleride var... konuşulması gereken budur bu başlıkta... yukarıdaki sıkıntılarını yazacaksan "önce adam sonra yönetici" adlı başlıkta yazabilirsin..
Adnan Gur
24-04-2007, 00:59
Aslında birbirleriyle çok ilişkili bir konu yani işin aslını bilmeden bir insanın ardından hem suçlayıcı olmak vede öncesini unutmuş olmak (ki Cordobayada aynısı yapıldı) çok rahatsız edici. Nobre yi Fenerdeyken sahtekar diye adlandırıp bize geldi diye bağrımıza basıp herşeyi unutmaktan bahsediyorum. Şimdi Fenerlilerin bir kısmı hala daha Nobreyi canı gönülden severler. Bende Beşiktaşa geldikten sonra sanki hiç bilmediğiz biri gibi izlemeye ve hemen bağrıma basmaya başladım. Yani esas problem dün yoktur herşey şimdi şuandır diyenlerle demiyenlerin arasındaki meseledir.
Fikret Arul
24-04-2007, 01:00
Çıplak gözle çok daha iyi gözüküyor .. Medyada çıkan haberlerden, adamın davranışlarından belli..
Nefret etmese de Oynamaya hevesli değil..
Sözleşmesi bitecek, parasını alıyor..
Şu Tribün bile gaza getirememiş daha yapacak bir şey yok..
Kleberson denildiği zaman artık çoğu kişinin tüyleri diken diken oluyordur ..
Oynadığı ilk yarıda Beşiktaş'da şampiyonluğun ş si yokken, sakatlanıp takımdan ayrı kaldığı 2. yarı ile beraber Karakartal potaya girdi..
Tekrar Takıma döndüğü Sakarya maçı ile neredeyse şampiyonluğu veriyorduk..
Gitti, iyi oldu..
Adnan Gur
24-04-2007, 01:02
Tamam belki yanlış yerde tartışıyorum ama Klebersonu bir çırpıda silip atmamak için. En azından ben böyle yapacağım...
Serenat Tutaklı
24-04-2007, 01:07
Genel ele alırsak her şey birbiri ile alakalı.Kleberson'un pozisyonu ile diğer örnekleri yanyana getirmek doğru gelmiyor bana açıkcası.Attığı 2 golden bahsediyorsunuz.Evet biri hakikaten çok mühimdi.Diğeri de Fener'e.Sırf Fener'i yendik diye çok uyutulduk bizler unutmayalım.ne geldiyse başımıza onlardan geldi.3-4'lük maçın olduğu sezon berbat bir dönem geçirirken o maç tüm sıkıntıları unutturdu bizlere ne yazık ki.Yani Kleb Fener'e öyle güzel bir gol attı diye efsaneleşmiyor ki keza atacak zaten işi o:) Konu dağılır genele yayarsak.Kimimize göre iyi oyuncudur,harcanmıştır burda.Bana göre ise büyük umutlar beslediğim hayal kırıklığıdır.Ağzımıza sürekli çalınan bir Manchester ve Brezilya ile dünya kupası serüveni.Ama biz de her maç takımın en çok top kaybeden oyuncusu,pas hatası yüzdesi bir türlü azalmayan adam.Daha da sayabilirim.Ha unutmadan ekleyim (İskim senin affına sığınarak yazıyorum) sakatlığı döneminde takımın ertesi gün maçı varken-ankaragücü-gidip barda bir güzel içen adam.Fazla mı duygusalım ne?Ben istemiyorum böyle adam!
Huseyin Aksoy
24-04-2007, 09:12
Kleberson Beşiktaşı Fifaya şikayet etmiş Bonservisini bedelsiz istemiş :)))
Selen Eskier
24-04-2007, 10:58
giden gider giden kendi kaybeder..
Burak Güven
24-04-2007, 12:07
Yolu açık olsun. Emekli çalışanlar gibi 2 sene geçirdi Beşiktaş'ta yatarak. En çok koştuğunu gördüğüm an attığı 2 golden sonrasıydı (Fenerbahçe ve UEFA maçı) bir dahada o kadar koşmadı. İnanın hiç üzülmedim gidişine...
Omer Kalaycıoglu
24-04-2007, 13:07
bırakın gitsin yaa bir macta gol attı birdakka sonra gol yedik aylarca oynamadı sakaryada oynadı berabere kaldık uğursuz gitti o hhhhh be
Hande Eroğlu
24-04-2007, 19:19
klebersonun gıtmesı bende nedense mutluluk uyandırdı
fakat benı sadece bizim gibi köklü bir külübun sporcusunun bunu yapmış olması benı üzdü.... şimdi bu konu hakkında bir çok asılsız haberler yayınlanacak bazı camiaların kuklası olmuş basın gündeme sıksık getırerek beşiktaşım için haber yapıp bırçok taraftarımızı üzecekler yınede bu üzüntüler gitmesındekı mutluluğu bozamayacak
Ertan Eylem
24-04-2007, 21:14
Artı bu "SON"olsun
Emirhan Oğuz
25-04-2007, 18:36
Kleberson, aleyhine faul kararı veren hakem Ubiraci Damasio'yu yanağından öptüğü için sarı kart yemiş :p
Hakemlerle ilgili geleneksel Türk yorumuna göndermede bulunduğu şüphesi uyandıracak tarzda da şu açıklamayı yapmış:
"Hakem onu yanağından öhtüğümde önce sempatik davrandı ama ardından 'Beni öpemezsin' diyerek sarı kart gösterdi."
Sabah gazetesi spor sayfalarının yalancısıyım :cool:
Ali Mandacı'nın bu haberi atlamasına da şaşırmamış değilim bu arada :confused:
Özgür Gül
26-04-2007, 11:25
istiyen gider hiç fark etmez!!! bu sevda bitmez
Ahmet Bozkurt
26-04-2007, 15:45
Kleberson düşmanlarının gözü aydın burda bile bir yığın insan gitmesini istiyordu. Sırada kim var? BURAK YILMAZ MI?
Kemal Agül
26-04-2007, 15:53
Ahmet ben şunu anlamıyorum beşiktaşa yararlı olmayan bir futbolcu hakkında eleştirilerin olması neden sana tuhaf yada düşmanlık olarak geliyor hatta şöyle diyeyim bunun tam tersi şeklinde davranmak tuhaf değilmi
Serenat Tutaklı
26-04-2007, 17:58
Beşiktaş'a bir şey vermediğini düşündüğüm bir oyuncunun takımdan ayrılması kayıp değil kendi adıma.Ve düşüncelerini belirten insanlara nasıl düşman yaftasını yapıştırıyorsunuz?Hakaret mi var,kin ve nefret dolu sözcükler mi var?Siz başka düşünürsünüz başkası başka.Farklı düşününce olduk hemen düşman!
Serenat Tutaklı
05-05-2007, 13:07
Brezilya'da Fluminense ile antrenmanlara başlamış.
Özlem Erdoğdu
05-05-2007, 14:14
ya kimseyi takımda zorla tutmuyoruz ki! giderse gitsin!
Serkan Aksoy
08-05-2007, 13:58
isabet olmuş geç bile kaldı zaten yönetimin göndereceği yoktu ...
Serenat Tutaklı
10-06-2007, 15:15
Kartal'a kötü haber
Brezilya basını, FIFA'nın Kleberson lehine karar verdiğini duyurdu, Sambacı'nın Santos'ta futbol oynamasında bir sakınca bulunmadığını belirtti. Kleberson'un menajeri, "Davayı kazandık" dedi
MEHMET ÇİFTÇİ
Vicente del Bosque konusunda CAS'tan darbe alan ve konuyu İsviçre Federal Mahkemesi'ne götüren Beşiktaş, Kleberson konusunda da sıkıntıya düştü.
Brezilya'da yayınlanan ElGlobo gazetesinin internet sitesinde yayınlanan flaş haberde, FIFA'dan Kleberson lehine karar çıktığını, Brezilyalı oyuncunun Santos ile anlaşma yaptığı duyuruldu. Futbolcunun menajeri de "Davayı kazandık" açıklaması yaparak, siyah-beyazlılardan kopan Kleberson'un bonservis bedeli olmadan Santos'a gittiğini açıkladı.
Luxemburgo istedi
6 ay ödeme yapmadığını ve parasız bıraktığını öne sürerek, FIFA'ya bu konuda belgeler sunan oyuncuyu FIFA'nın haklı bulunduğunu öne süren haberde, Kartal'ın uzun süre para vermediğinin ispatlandığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından Santos ile flört eden Kleberson'un da anlaşma sağladığı belirtildi.
Teknik Direktör Luxemburgo tarafından istenen oyuncunun hafta başında basın önünde imza atacağı ve Santos formasını giyeceği kaydedildi. Luxemburgo, Kleberson'un kendilerine bonservisi elinde geldiğini ve parası konusunda da kendisiyle anlaştıklarını ifade etti.
Beşiktaş'ta çok zor günler geçirdiğini açıklayan Kleberson ise "6 ay boyunca İstanbul'da aç kaldım. Ancak FIFA'nın kararı futbol yaşantımı devam ettirmemi sağladı" dedi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/06/10/spor/spo01.html
Eğer bu haber doğruysa can sıkıcı bir gelişme daha.Kolot,kendinden emin bir şekilde bu konuda rahat olduklarını ve federasyonda Kleberson'a yatan paraların kanıtının olduğu belgeler olduğunu söylüyordu.Bekleyip,göreceğiz.
Bir de Kleberson aç kaldım demiş ya o da ayrı bir nokta.Aç kaldın demek ha?
Diren Eren Bolat
11-06-2007, 11:32
Devre Arasında 3Mil $ Verene 4 de dur Sen..
Arguvan Atasözü der ki İşini Bilmeyen Çavuşlar Döner ... Avuçlar!
Yönetim İşini iyi Yapıyor Boşverin siz.
Onur Sarısoy
11-06-2007, 13:49
herseyden once takıma neden küstüğü önemli bence,isteyince deli gibi oynardı,
bence onu kazanmalıyıdık.ama olan oldu artık elden birşey gelmez.1 yabancı kontenjanımız daha acıldı en bunu en iyi şekilde değerlendirelim.UEFA zaten bu tür durumlarda futbolcu lehine karar verir.en basit örneği ribery...
Eren Cemaloğlu
11-06-2007, 14:17
ben gitse de aklımda "iyi" olarak kalır diye düşünüyodum ama şu "aç kaldım" olayı aklımda "komik" olarak kalmasını sağladı.kleberson aç kaldıysa biz yanmışız..
"ekmek bulamazlarsa pasta yesinler" belki beyimiz açlıktan pasta yemiştir he ...
Gürhan Oğuz
11-06-2007, 14:29
baki olarak kalmak isteyen baki mercimek sahada
formasını sonuna kadar ıslatacaktır
ya değilde kleberson yada X farketmez kimse armadan daha büyük değildir..
kalıcı olanda formadır
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.